Ben mi abartıyorum

Ya aslında şöyle annenin dediği sana dokunmuyor da eşinin annesi seni kızı yerine görmektense gelin gözüyle bakıyorsa kaynanalık mertebesiyle böbürleniyosa 2+2 4 dese batıyor.
İşte bi kere bu kafadan çık. O senin annen değl kv sen de onun kızı değilsin. Bütün kvler aşağı yukarı aynıdır. Çok bir şey beklememek lazım

Kendi annem ilk hamileligimde haberi duyunca, doğum da bizim köyde olduğumuz zamana denk geliyor demişti, şimdi onu hatırladım 😂 kayınvalide söyleyince herşey farklı algılanıyor tabi.

Tüp bebek sorusuda boş konuştu deyip geçilecek birşey bence. Yazdıklarınızda unutulmayacak birşey göremedim.

İşte bi kere bu kafadan çık. O senin annen değl kv sen de onun kızı değilsin. Bütün kvler aşağı yukarı aynıdır. Çok bir şey beklememek lazım
Bende boynuma atlamasını hakikaten beklemedim aslında ama böyle düşüncesizce zamansız sorular sorup her defasında geriyo beni bende bunu böyle böyle öğrenicem galiba

İşte şurada "sipariş verdik yoğunluk varmış ondan dolayı geç oldu biraz, darılmadınız inş" deseydin içinde kalmayacaktı kafana da bu kadar takıp abartmayacaktın.

Coşkulu ses tepki herkes veremez ama hayırlı olsun diyip susmak daha kafi olurdu bu tür cevaplar hoş olmuyor işte kv patavatsız sanırım biraz
Onların zamanında ceketle hamile kalma olayı vardı tabi şimdi çok zorlaştı bebek olayı
İnsanlar yıllarca uğraşıyor
Allah hayırlı evlat nasip etsin
Ah öyle cümleler kurabilsem keşke emin olun daha rahat Bi insan olurdum bendeki hata karşımdaki insanı fazla önemsiyorum. Eskisi gibi ona sıcak davranmamı engelliyor haberi yok. Patavatsızın bayrak sallayanı hemde. Sürekli böyledir.Amin Allah razı olsun.

Tüp bebek mi normal mi? Olaya da bu derece fransız. Yani tüp bebek tedavisi görseniz haberi olurdu herhalde anne sonuçta.

Ne yapsaydı kadın söylediğiniz anda çığlık mı atsaydı ya da havai fişek falan mı patlatsaydı..
Yani gerçektende dediğiniz gibi abartıyorsunuz bu hayat böyle geçmez kendinize dert aramayın.
Bu arada hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim.

Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?
Canınızı sıkmayın bebekte hisseder boşverin relaks olun hayat bunları takmak için cok kısa biliyorum sinir bozucu oluyor ama takmayın ki karşınızdaki sizin bu zayıf yönünüzü öğrenmesin

Tüp bebek mi normal mi? Olaya da bu derece fransız. Yani tüp bebek tedavisi görseniz haberi olurdu herhalde anne sonuçta.
İşte bunu demeye çalışıyorum doktora gittinizmi diye sordu gittik dedik ordan tüp bebek mi diye çıkardı yani doktora gidince tüp mü oluyor bizde şaşkınlıktan hayır diyebildik. Yani tüp olsa haberleri olmazmı hakikaten. Valla cahil desem işine gelince radar gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi kısacası

Ya lütfen Kv-Kp-Görümce üçlüsü için ayrı bölüm açılsın lütfen 😟

Ben Bdv'de aşk, entrika, ihtiras falan okumak istiyorum artık. Her girdiğimde üzerime kaynanam şunu yaptı konusu fırlatılıyor 😂
Eltiyi unutmuşsun 😂 asıl joker o :confused:

Canınızı sıkmayın bebekte hisseder boşverin relaks olun hayat bunları takmak için cok kısa biliyorum sinir bozucu oluyor ama takmayın ki karşınızdaki sizin bu zayıf yönünüzü öğrenmesin
Elimden geldiğince öyle olmaya çalışıyorum ama ne zaman yan yana gelsek ne zaman telefonla konuşsak hep böyle. Eşimle de Bi yere kadar paylaşabiliyorum neticede annesi Bi şekilde paylaşmasam içimde iyice büyüyecek bende sizlere yazıyorum işte

Demekki kvden ayrıntılara takılan meraklı bir kişilik. Onu da öyle kabul edin. Anne tüplü-tüpsüz yaptık ama sorun olur mu? alemsin kv diyin mesela 🤣 Bir kahkaha alır tüm gerginliği. Buraya açılan kv konularının abartmıyorum yarısı şişirilmiş alınganlık mahsülü konular! Yani gereksiz yere kendinizi doldurmayın diyorum. Bunda bir şey yok. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza. Eşinizle çok mutlu yaşayın tüm bu süreçleri. Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah 🤲
.Bakın siz beni tanımamanıza rağmen ne güzel dileklerde bulundunuz. Allah bin kez razı olsun amin inşallah herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun

Kkda ne çok konu açılıyor son zamanlarda aynı içerikte. Yok coşkulu tepki vermedi yok kaybanam herkese söylemedi tuhaf valla. Benim çevrem öğrendiğinde karnımda 6 aylık falandı oda doğunca şok olmasınlar diye shsjk. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri iyikide sevmemişim kimseden bir beklentim olmadı. Kaynanam doğumuma el gibi tebrik edip gitti hiçte tın yani:)

Burdan şu anlaşılıyor kaynananıza bişey anlatmayın bişey paylaşmayın 😀
Kesinlikle artık bunun için çalışıcam bazen boş bulunup paylaşıyorum bazı şeyleri sonra pişman ediyor beni. Anlattıklarımı da işine geldiği gibi anladığına eminim bu saatten sonra.

Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?

Şaka mı bu neymiş
"Ne zaman doğar burcu şu olur" demiş
"Tüp bebek mi normal mi "diye sormuş
"Bizde bekliyorduk " demiş
Mutluluktan çığlık atmamış

Kadıncağız sizden hep iyi haberler almak istemiş ama hiç sorup rahatsızlık vermek istememiş.
Ama kaderin cilvesi yine suçlu olmuş.

Edit:Emojileri bulamadım yoksa size birkaç emoji ile mesajımı taçlandırmak isterdim.
İyi geceler

Kkda ne çok konu açılıyor son zamanlarda aynı içerikte. Yok coşkulu tepki vermedi yok kaybanam herkese söylemedi tuhaf valla. Benim çevrem öğrendiğinde karnımda 6 aylık falandı oda doğunca şok olmasınlar diye shsjk. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri iyikide sevmemişim kimseden bir beklentim olmadı. Kaynanam doğumuma el gibi tebrik edip gitti hiçte tın yani:)
Zaten söylemesinler hemen herkese bende istemiyorum öyle hava fişek v.s beklemiyorum asla asla hatta söylerlerse bozuluruum bile. Kayınvalidem de inşallah öyle yapar gider diyorum artık herşeyime karışmasından bin kat iyidir.

Back
X