- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
İşte şurada "sipariş verdik yoğunluk varmış ondan dolayı geç oldu biraz, darılmadınız inş" deseydin içinde kalmayacaktı kafana da bu kadar takıp abartmayacaktın.işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın
Kayinvalidenizin dilin kemigi yok bence. Fazla herseyi merak ediyor agzinin payını altdan altan vereniz yada esiniz verse birdaha cesaret edemez bu tarz hadsiz sorulara. Çünkü çocugunuz dogdugunda daha ne laflarla gelicek allah bilir suan kafamda canlaniyor istemsizce..Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?
Daha fazla sevinç göstermesini beklemiş olduğunuz için bozulmakta haklı olabilirsiniz. Ancak Allahım nazarlardan saklasın desin bari demeniz çok mantıksız. Herkesin işi gücü yok da size nazar mı değdirecek?Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?
Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim. Aslında sevinme ölçüsü değil benim canımı sıkan sadece o an o soruların yeri değil klasik temmeni cümleleleri bile kursa basit şekilde tamam anlıcam kv den sanırım düşünceli olmasını beklememem lazım.Size ait bi seye baskasinin ne kadar sevinecegi neden bu kadar ilgilendiriyor sizi . Bosverin belki de sevindiginde oyle tepkiler veriyordur . Hayirli ve saglikli dogsun InsAllah
Doğuma annen geleecek mi :)Herkes aynı şekilde tepki vermez aynı şekilde sevincini göstermez. Benim annem de çok normal karşıladı gören sanki komşunun torunu olacak sanarbugün de aramış konu arasında şey diyor "arayı fazla açma hemen kardeş yap" du bismillah bunu doğuraydım önce
Sormayın bende de yok sütün geliyor mu yok bu çocuk sana benzemiyor yani bişey diyimmi söyleme ihtimali 100/990.Kayinvalidenizin dilin kemigi yok bence. Fazla herseyi merak ediyor agzinin payını altdan altan vereniz yada esiniz verse birdaha cesaret edemez bu tarz hadsiz sorulara. Çünkü çocugunuz dogdugunda daha ne laflarla gelicek allah bilir suan kafamda canlaniyor istemsizce..
Bu hayatta hic kimseden bi beklentiye girmezseniz inanin daha mutlu bi insan olursunuz . Esiniz sevinmis ya gerisi bosAllah razı olsun inşallah teşekkür ederim. Aslında sevinme ölçüsü değil benim canımı sıkan sadece o an o soruların yeri değil klasik temmeni cümleleleri bile kursa basit şekilde tamam anlıcam kv den sanırım düşünceli olmasını beklememem lazım.
Evet.Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?
Hayır maalesef kronik hasta ve 65 yaş üstü gelmesini istemedim bir şey olsa vicdan azabı çekerim Allah korusunDoğuma annen geleecek mi :)
Ya aslında şöyle annenin dediği sana dokunmuyor da eşinin annesi seni kızı yerine görmektense gelin gözüyle bakıyorsa kaynanalık mertebesiyle böbürleniyosa 2+2 4 dese batıyor.Herkes aynı şekilde tepki vermez aynı şekilde sevincini göstermez. Benim annem de çok normal karşıladı gören sanki komşunun torunu olacak sanarbugün de aramış konu arasında şey diyor "arayı fazla açma hemen kardeş yap" du bismillah bunu doğuraydım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?