Ben mi abartıyorum

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Merhaba saygıdeğer kk üyeleri yine bir sorunla karşınızdayım benim 2 aylık sevgililik sürecim var soruma geleyim 1 haftadan beri diş ağrısı çekiyordum sürekli ağrı kesici içiyordum fakat ertesi gün yine ağrıyordu dün diş hekimine gittim ve kanal tedavisi oldum benim sevgilim gündüz uyuyup gece uyanık kalan birisi dünde uyudu dediki telefonu sesliye alırım ararsan açarım gibisinden bugünde aklıma bir kurt düştü beni gerçekten sevmiyor mu ha evet güzel sözler söylüyor ama en azından ben hastaneye giderken arayıp soramaz mıydı eve vardın diyemez miydi ha evet onun günlük rutini böyle ama bir. Gün için bu rutini bozamaz mıydı düşünceleriniz için şu an çok teşekkür ederim

Kanal tedavisi yaptıran için zor bir şey gerçekten ama aslında merak edilecek bir şey de değil sanki. Bilemedim ya arasa iyiymiş de ben takilmazdim sanki. Telimin de sesi açık demiş. Siz eve gelince eve vardım şöyle oldu böyle oldu diye de arayabilirdiniz mesela.

O nasıl bir yaşam

İşi gücü yok mu bu arkadaşın

Arayıp sorabilirdi de ben biraz yaşlandım galiba kanal tedavisi oldu diye birisini arar mıyım diye düşündüm, ben aramam

Erkek için de önemsiz olabilir ama telefonu sesi açık yatayım diyen kişi kendi merak edip saat kurup arasaymış

Bu sevmediği anlamına gelir mi bilemem de uyumsuz olduğunuz anlamına gelir, beklentiler uyuşmuyor

Açık açık konuşun hislerinizi uyumsuzsanız mutsuz olacaksanız uzatmaya gerek yok

Bence nasıl olduğunu sorup tekrar uyuyabilir di, zor bir şey değil sonuçta. Diş ağrısı çekmeseydin bunu demezdim. Önemsememiş belli ki.

Kanal tedavisi yaptıran için zor bir şey gerçekten ama aslında merak edilecek bir şey de değil sanki. Bilemedim ya arasa iyiymiş de ben takilmazdim sanki. Telimin de sesi açık demiş. Siz eve gelince eve vardım şöyle oldu böyle oldu diye de arayabilirdiniz mesela.
Söyledim zaten yok telini sesliye unutmuştu zaten 2 defa aradım

Ayrılacak bir mesele değil yontulacak bir mesele :)) Biraz naz yapıp bir daha doktora dittiğimde ara olur mu desteğine ihtiyacım var gibi şeyler de, bundan sonra dikkat eder.

Erkeklere göre normal dis sac tüy isleri..
Allah korusun agır bir sorun olmus olsa neyse de.Bunu önemsememeye baglamak bilemedim..abarttiniz bence.
Mesela ameliyat da değil hani ben olsam merak ederim eve vardın mı diye normalde kıskanç bir. Kişilik ama

2 aylık bir ilişkide biraz daha heyecanlı olunur bence ilk zamanlar daha monotonlaşmamış, yeni tanıma süreçleri
Çocuğun içi geçmiş gibi geldi bana 🤷🏻‍♀️

ben olsam alınırdım..sağlık bu sonuçta en azından alarm kurup iki dakika bile olsa kalkıp arayıp sorabilirdi..

Her hareketi seviyor mu ya götürmek çok doğru değil aslında

Örneğin ben yapım gereği böyle şeyleri pek düşünmem , arayıp sormam . Eşim diş doktoruna gitse merak etmem açıkçası. Sevgimi de bununla ölçen adamla işim de olmaz. Kimseye sevgimi kanıtlamak zorunda değilim. İnanmıyorsa kendi bilir😂😂

Ayrıca acil bir durum da değil ya sonuçta. Diş ağrıyorsa yapılacak şeyler az çok belli 😅😅

Merhaba saygıdeğer kk üyeleri yine bir sorunla karşınızdayım benim 2 aylık sevgililik sürecim var soruma geleyim 1 haftadan beri diş ağrısı çekiyordum sürekli ağrı kesici içiyordum fakat ertesi gün yine ağrıyordu dün diş hekimine gittim ve kanal tedavisi oldum benim sevgilim gündüz uyuyup gece uyanık kalan birisi dünde uyudu dediki telefonu sesliye alırım ararsan açarım gibisinden bugünde aklıma bir kurt düştü beni gerçekten sevmiyor mu ha evet güzel sözler söylüyor ama en azından ben hastaneye giderken arayıp soramaz mıydı eve vardın diyemez miydi ha evet onun günlük rutini böyle ama bir. Gün için bu rutini bozamaz mıydı düşünceleriniz için şu an çok teşekkür ederim
erkekler klasik olarak %99 u odun yaratılmış. bizim kadar ince düşünemiyorlar maalesef.

İşinden dolayı mı bu şekilde yaşıyor yoksa keyfinden mi?

Back
X