Ben mi abartıyorum

Ya bence sevgi test etmek için aşırı mantıksı yöntem
Adamın günlük rutini belli hani ararsan açarım bak sesliye alıyorum da demiş ve kanal tedavisi olmuşsunuz

bence 12 saatlik otobüs yolculuğu yaparken madem adamın beni indiğim saatte aramasını bekleyeyim mesela sabah 4 5 gibi
Çünkü sizin erkek arkadaşınız için de gün tam tersi işliyor

Kaçta gideceğinizi öğrenip ona göre dişçiye girmeden arayabilirdi hem size moral olurdu. Çıkınca da nasıl olduğunuzu sormalıydı. 1 güncük gündüz uyumasın ne olacak.

Ya bence sevgi test etmek için aşırı mantıksı yöntem
Adamın günlük rutini belli hani ararsan açarım bak sesliye alıyorum da demiş ve kanal tedavisi olmuşsunuz

bence 12 saatlik otobüs yolculuğu yaparken madem adamın beni indiğim saatte aramasını bekleyeyim mesela sabah 4 5 gibi
Çünkü sizin erkek arkadaşınız için de gün tam tersi işliyor
Açıyorum dedi ama açmadı sesi

Merhaba saygıdeğer kk üyeleri yine bir sorunla karşınızdayım benim 2 aylık sevgililik sürecim var soruma geleyim 1 haftadan beri diş ağrısı çekiyordum sürekli ağrı kesici içiyordum fakat ertesi gün yine ağrıyordu dün diş hekimine gittim ve kanal tedavisi oldum benim sevgilim gündüz uyuyup gece uyanık kalan birisi dünde uyudu dediki telefonu sesliye alırım ararsan açarım gibisinden bugünde aklıma bir kurt düştü beni gerçekten sevmiyor mu ha evet güzel sözler söylüyor ama en azından ben hastaneye giderken arayıp soramaz mıydı eve vardın diyemez miydi ha evet onun günlük rutini böyle ama bir. Gün için bu rutini bozamaz mıydı düşünceleriniz için şu an çok teşekkür ederim
Benim rahmetlide ben bobrek sancısı çekerken bobrek taşı olanlar bilir ağrısını yani ben acilar icinde kıvranırken aglayarak onu aradım gel beni acile götür diye gelip napicam orda dedi ben bile bu kadar takilmamistim tabi suan ayrıyız tabiki ama bence azıcık abartmissin erkeklerin yapısında var galiba umursamazlık yinede biraz mesafe koy

Merhaba saygıdeğer kk üyeleri yine bir sorunla karşınızdayım benim 2 aylık sevgililik sürecim var soruma geleyim 1 haftadan beri diş ağrısı çekiyordum sürekli ağrı kesici içiyordum fakat ertesi gün yine ağrıyordu dün diş hekimine gittim ve kanal tedavisi oldum benim sevgilim gündüz uyuyup gece uyanık kalan birisi dünde uyudu dediki telefonu sesliye alırım ararsan açarım gibisinden bugünde aklıma bir kurt düştü beni gerçekten sevmiyor mu ha evet güzel sözler söylüyor ama en azından ben hastaneye giderken arayıp soramaz mıydı eve vardın diyemez miydi ha evet onun günlük rutini böyle ama bir. Gün için bu rutini bozamaz mıydı düşünceleriniz için şu an çok teşekkür ederim

yani bence biz kadınlar olarak fazla fazla beklentiler içine giriyoruz.. diş ağrısı büyük bir şey değil, dişçiye gider baktırırsın bu kadar basit.. bi operasyon olsa veya daha ciddi bir şey o zaman beklentiye gir ok de bi diş ağrısı için vay niye ilgilenmedi demek bana oldukça şımarıkça geliyor.. o saatte aramaz da uyanınca arayıp sormuşsa yeterlidir bence..
ilişkin olan kişinin genel tavırları önemlidir. bunu da 2 ayda anlayamazsın.. 1 ay kraliçe gibi hissettirip sonra yerin dibine sokanı da gördü, romantizmin R sinden anlamamasına rağmen sevgilisine canını vereni de gördü bu gözler.. o sebeple zamana bırakmalısınız her şeyi..

Back
X