Ben mi abartıyorum

Sabahları gerçekten uyuduğundan emin misin? Ben rahatsız olurdum, iş arayışında birisinin hayat disiplininden bu denli kopuk olması iyiye alamet değil

kanaatimce arayışı da yok malum pandemi deyip sabaha kadar takılıyor

hatta belki oruç da tutuyordur

sabaha kadar oturup orucu uykuya tutturanlar çok popüler bu sıralar

2 aylık sevgililikte bu beklenti çok değil mi ? Siz bu kadr alıştınız mı bu adama . Bağlanmayın . Size ne kadr geliyor ise o kdr gidin . Siz gelmeyene koşmayın lütfen. Aramazsa aramasın aramasını bekliyormuş gibi hareket etmeyin sizde hbr vermeyin .

2 aylık sevgililikte bu beklenti çok değil mi ? Siz bu kadr alıştınız mı bu adama . Bağlanmayın . Size ne kadr geliyor ise o kdr gidin . Siz gelmeyene koşmayın lütfen. Aramazsa aramasın aramasını bekliyormuş gibi hareket etmeyin sizde hbr vermeyin .
Mesela hediye alıyor ha hediyeyle bağlanılmaz ama seni kaybetme korkum var diyor

Bence abartiyorsunuz bunun için alarm kurup uyanmak bana çok saçma geldi. Akşam konuştuğunuzda sormuştur zaten naptın nasılsın diye. Yeterli bence.

Var gibi ama aramıyor da

peki neden böyle olağan dışı yaşıyor

yani gerekçesi ne

evde annesi vs var da gündüz onlarla muhatap olmamak için mi bu tavrı

evet bazen geç yatıp geç kalkmak ister insan vs de bu benim olağan yaşamım denilecek raddeye gelmesi garip

akşam kaç gibi kalkıyor 7-8 gibi kalkıp sabah da o saatlerde mi yatıyor

mesleği vs var mı yoksa ne iş olursa deyip iş bulamayanlardan mı

peki neden böyle olağan dışı yaşıyor

yani gerekçesi ne

evde annesi vs var da gündüz onlarla muhatap olmamak için mi bu tavrı

evet bazen geç yatıp geç kalkmak ister insan vs de bu benim olağan yaşamım denilecek raddeye gelmesi garip

akşam kaç gibi kalkıyor 7-8 gibi kalkıp sabah da o saatlerde mi yatıyor

mesleği vs var mı yoksa ne iş olursa deyip iş bulamayanlardan mı
Mesleği yok okumadı gündüz beni sıkıyor diyor annesiyle yaşıyor annesiyle de arası iyi

Mesleği yok okumadı gündüz beni sıkıyor diyor annesiyle yaşıyor annesiyle de arası iyi

gündüz onu neden sıkıyor yani sizin yaşınızı bilmiyorum ama nickinize bakınca 25 üstü diye düşündüm

sevgili de o civarlarda olsa sıkılıyorum deyip sabaha kadar nette oyunda takılan adamla paylaşacak bir şeyler bulunmaz gibi

ayrıca cidden merak ettim hangi arada görüşüyorsunuz akşam 8-11 arası falan telefon ile mi

gündüz onu neden sıkıyor yani sizin yaşınızı bilmiyorum ama nickinize bakınca 25 üstü diye düşündüm

sevgili de o civarlarda olsa sıkılıyorum deyip sabaha kadar nette oyunda takılan adamla paylaşacak bir şeyler bulunmaz gibi

ayrıca cidden merak ettim hangi arada görüşüyorsunuz akşam 8-11 arası falan telefon ile mi
Akşamdan sahura kadar telefon ile Ben 21im o 25

Bende bunu çözmeye çalışıyorum
2 ay olmuş akışına bırakın yürüyüp gitsin baktınız size değer vermiyor merak etmiyor zatrn bi noktada yürümez siz de görmüş olur yolunuza önünüze devam edersiniz. Aramıyorsa aramıyo kendi bilir siz de zırt pırt haber vermeyin yaptıklarınızı .. gizemli olun

Kanal tedavisi yani en nihayetinde
Çok şükür ciddi bi şeyiniz yokmuş
Aciliyeti de yok tansiyon şeker gibi

Bana çok normal geldi kendi düzeninde uyanınca sorması

Back
X