- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi Legendwomen
Sabahları gerçekten uyuduğundan emin misin? Ben rahatsız olurdum, iş arayışında birisinin hayat disiplininden bu denli kopuk olması iyiye alamet değilKeyiften şu an işsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahları gerçekten uyuduğundan emin misin? Ben rahatsız olurdum, iş arayışında birisinin hayat disiplininden bu denli kopuk olması iyiye alamet değilKeyiften şu an işsiz
Sabahları gerçekten uyuduğundan emin misin? Ben rahatsız olurdum, iş arayışında birisinin hayat disiplininden bu denli kopuk olması iyiye alamet değil
Oruç tutmuyorkanaatimce arayışı da yok malum pandemi deyip sabaha kadar takılıyor
hatta belki oruç da tutuyordur
sabaha kadar oturup orucu uykuya tutturanlar çok popüler bu sıralar
Var gibi ama aramıyor daİş bulma çabası var mı sadece yatıyor mu
Bence bu daha önemli bir konu, diş konusundan
Evlenmek için demedim bunu, bu tarz erkeklerle ilişki gitmez ondan merak ettim
Mesela hediye alıyor ha hediyeyle bağlanılmaz ama seni kaybetme korkum var diyor2 aylık sevgililikte bu beklenti çok değil mi ? Siz bu kadr alıştınız mı bu adama . Bağlanmayın . Size ne kadr geliyor ise o kdr gidin . Siz gelmeyene koşmayın lütfen. Aramazsa aramasın aramasını bekliyormuş gibi hareket etmeyin sizde hbr vermeyin .
Var gibi ama aramıyor da
Mesleği yok okumadı gündüz beni sıkıyor diyor annesiyle yaşıyor annesiyle de arası iyipeki neden böyle olağan dışı yaşıyor
yani gerekçesi ne
evde annesi vs var da gündüz onlarla muhatap olmamak için mi bu tavrı
evet bazen geç yatıp geç kalkmak ister insan vs de bu benim olağan yaşamım denilecek raddeye gelmesi garip
akşam kaç gibi kalkıyor 7-8 gibi kalkıp sabah da o saatlerde mi yatıyor
mesleği vs var mı yoksa ne iş olursa deyip iş bulamayanlardan mı
Eee desin siz de diyin . Lafa bakmayın davranışlarına hal ve hareketlerine bakın. Her seni seviyorum diyen sevmiyor kiMesela hediye alıyor ha hediyeyle bağlanılmaz ama seni kaybetme korkum var diyor
Saat 6 7 gibi akşam uyanıyorMesleği yok okumadı gündüz beni sıkıyor diyor annesiyle yaşıyor annesiyle de arası iyi
Bende bunu çözmeye çalışıyorumEee desin siz de diyin . Lafa bakmayın davranışlarına hal ve hareketlerine bakın. Her seni seviyorum diyen sevmiyor ki
Mesleği yok okumadı gündüz beni sıkıyor diyor annesiyle yaşıyor annesiyle de arası iyi
Akşamdan sahura kadar telefon ile Ben 21im o 25gündüz onu neden sıkıyor yani sizin yaşınızı bilmiyorum ama nickinize bakınca 25 üstü diye düşündüm
sevgili de o civarlarda olsa sıkılıyorum deyip sabaha kadar nette oyunda takılan adamla paylaşacak bir şeyler bulunmaz gibi
ayrıca cidden merak ettim hangi arada görüşüyorsunuz akşam 8-11 arası falan telefon ile mi
2 ay olmuş akışına bırakın yürüyüp gitsin baktınız size değer vermiyor merak etmiyor zatrn bi noktada yürümez siz de görmüş olur yolunuza önünüze devam edersiniz. Aramıyorsa aramıyo kendi bilir siz de zırt pırt haber vermeyin yaptıklarınızı .. gizemli olunBende bunu çözmeye çalışıyorum
Ben de kötü düşünmüştümkanaatimce arayışı da yok malum pandemi deyip sabaha kadar takılıyor
hatta belki oruç da tutuyordur
sabaha kadar oturup orucu uykuya tutturanlar çok popüler bu sıralar