• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum

Benim anlamadığım onu bırakacağımi bilse perişan olur bana karşı çok ilgili çok şey ama bu konuda böyle yapıyor.Derdinin ona yürümek olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi sanki benm yerimde baldız olsa onun için daha iyi olurdu..
4 aylık ilişkin bittiğinde emin ol perişan falan olmaz. Arada okurmusun burda bilmem kadınlar 30 40 yıllık eşlerinden boşanıyoda adamların umrunda olmuyo. Perişan olacak olan insan aşağılamaz ,kıyaslamaz kimseyle buna da tam emin olabilirsin.

Yol yakin dön derim bu yol iyi yola benzemiyo.
Kardeşiniz de 2 gün tanıdığı insanlar nasıl bukadar çabuk samimi oldu da size karşı birlik oluyorlar düşündürücü açıkçası.

Daha ne bekliyorsun kardeşim, bırak adamı yoluna bak. Bu daha başlangıç. Evlenince neler der bu adam müsveddesi.
Daha yolun en başı. Görücü usulü demişsin sakın aileleri dusunupte bırakamam deme. Daha birkaç aylıkken bunları düşündüren böyle iğrenç bir şüpheye düşüren birinin sal ipini gitsin.

Aslında bu konuşmaları yanyanayken yapıyor görücü tanıştığımız için bizim eve gelip gidiyor ne zman gelse hep ayni muhabbetler.Sapiklitan olduğunu düşünmüyorum ama derdini de anlamıyorum

anlayamayacak ne var kardeşinizi sizden daha çok beğeniyor her anlamda.

Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo var🙄 yani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
Baldiz enişte saçmaliği olmadan def et gitsin. Bas baya sizi kiyasliyor ve bu hiç hoş değil. Insanlara guvenmem ben. Ve dunyada hercur pislik oluyor. Bu adam daha 4 ay içinde boyleyse ilerisini dusunemiyorum

Yol ver gitsin. Şu anki süreciniz zaten birbirinizi tanıyın diye var. Görüştün diye illa evlenmek zorunda değilsin. Bu adam daha şimdiden böyle davranıyorsa evlenince neler yapar.

Herkese merhaba,4 aylık bir ilişkim var görücü usulü tanıştık her sey çok yolunda aramızda güzel de bir bağ var ama bazı tavırlarından çok kafam karışıyor.benden 2 yaş küçük bir kardeşim var huy olarak da tip olarak hiç benzemeyiz birbirimize o daha rahat bir insandır ben daha tutucu.Sevgilimle bu konuda çok benziyorlar çoğu görüşleri aynı ben onlardn çok farklı düşüncelerdeyim,ikisi bir olup sen abartıyorsun bizce öyle değil konuşmalarına giriyorlar her görüşmemizde bir konuda tartişiyoruz.Sürekli bir kardeşin senden daha uzun,daha zayıf muhabbeti yapıyor yanımda sürekli,sen biraz kilo ver diyor ki kardeşimle aramızda 2 kilo var🙄 yani anlicaginiz bizi hep kıyas halinde,gecen gün yine oturuyoruz kardeşimin zevki benden daha güzelmiş kıyafet alırken onunla almaliymişim bana bunu söylüyor.Saçma sapan muhabbetler benim için ama derdi ne anlamıyorum sürekli ben böyleyim beni böyle kabullen muhabbeti açmaktan ya da oturup ikisine de kendi fikirlerimi savunmaktan sıkıldım.İlişkim mi yanlış ben mi abartıyorum diye düşünüp duruyorum sizlere danışmak istedim...
Görücü usulü imiş zaten yol ver gitsin. Böyle münasebetsizi çekmek için körkütük aşık falan olmak lazım.

Aslında bu konuşmaları yanyanayken yapıyor görücü tanıştığımız için bizim eve gelip gidiyor ne zman gelse hep ayni muhabbetler.Sapiklitan olduğunu düşünmüyorum ama derdini de anlamıyorum
Kardeşinizi sizden daha çok beğenmiş nesini anlamıyorsunuz?
Hala nasıl görüşüyorsunuz böyle biriyle?

Görücü usulü tanısınca eve mi gelip gidiyor sürekli orası da saçmalık zaten. Eve gelip gidip kardeşinizi süzüyor adam. Hala anlamıyorum diyorsunuz 💆

Abartmiyorsunuz , ne hissediyorsan dogru.
Yaptigi davranislar cok yanlis, belki insan elinde olmadan bazi seyleri aklindan geciriyor, ama söylemesi cok ayip.

"Siz daha iyi anlasiyorsunuz ben aradan cekileyim madem" diyebilirdim ben olsam.

🙄 Benim önyargim olabilir ama goruculu evlilik yoluna girmek bana asktan, bağdan cok mantik işi gibi geliyor yani duygular vardir elbet ama eh işte. Yani gayet kolayca kardesinizden hoslanmis olabilir ki oyle gorunuyor.
Bir cok gorusu, zevki sizden cok kardeşinizle uyuşan, sizinle ters olan biriyle ne tur bir bag kurup, iletisim sagladiniz onu da anlamadim ya.

Siz onun güzellik anlayışına uymuyorsunuz. Oda bunu en iğrenç şekilde hissettiriyor size. Bu adamla devam etmeyin yola.

Neden kardeşin gibi biriyle brilikte olmuyormuş öyleyse?? Daha evlenmeden ki evlenseniz bile fiziğinizle veyahut karakterinizle alakalı bu tarz eleştirilerde bulunamaz. Eğer gerçekten sizi siz olduğunuz için seviyorsa.. Kesinlikle ayrılın o adamdan.. Delirmem geliyo böyle şeyleri okuyunca ..:kızgın:

Eş adayı sizi değil kardeşinizi beğeniyor , midem bulandı 🤮 bide aramızda güzel bir bağ var diyorsunuz hangi bağ ? Dehleyin gitsin

Baldız baldan tatlı diye bı söz vardır eş adayı bunu en deriniyle yaşatıyor kardeşinin öyle yaklaşımı öyle niyeti olmayabilir ama eş adayı çok iğrenç şimdiden psikolojik baskı yapıyor size siz evlenince kilo da alacaksınız çocuk olursa kendinizi salada bilirsiniz vs. Vs adam sizi beğenmiyor içinde de keşke baldızla olsaydım diye geçiriyordur kusura bakmayin

Direk sen kardesime mi yürüyorsun diye sorarım valla.
4 aylık iliski basından kopsun .

yani açıkçası kardeşini beğenmiş gibi görünüyor. kardeşini daha iyi tanırsın belki o öyle anlamıyor olabilir ama sevgili kişisiyle konuş, kıyaslama yapma ,üzülüyorum de. davranışını düzeltmezse yol ver gitsin

Back
X