Ben mi abartıyorum

Benim anlamadığım onu bırakacağımi bilse perişan olur bana karşı çok ilgili çok şey ama bu konuda böyle yapıyor.Derdinin ona yürümek olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi sanki benm yerimde baldız olsa onun için daha iyi olurdu..
hiç perişan olmaz üzülmeyin . düşündüğünüz kadar ilgili olsaydı kardeşinizle kıyaslamazdı sürekli

Sizinle değil de kardeşinizle evlenmek istiyor gibi geldi. Uyuşmuyormuşsunuz zaten bence hiç ilerlemeyin. Sizi seveni bulun ve seven insan inanın kiloya hiç mi hiç takılmaz ve sizi kimseyle kıyaslamaz. Pasif kalmayın bunları size diyen birine karşı.

Benim anlamadığım onu bırakacağımi bilse perişan olur bana karşı çok ilgili çok şey ama bu konuda böyle yapıyor.Derdinin ona yürümek olduğunu düşünmüyorum ama dediğiniz gibi sanki benm yerimde baldız olsa onun için daha iyi olurdu..
Sana karşı ilgisi kızkardeşine yakın olma çabası olabilir, imkansız ama bari gözümün önünde olsun düşüncesi de olabilir, evlenince o ilgi de geçer merak etme. Bu kadar tecrübeyi görmüşlüğü göz ardı etme, Anadolu 'da o kadar çok örnek var ki, görücü usulü tanışmalarda kendisine uygun görülen kız yerine o evin diğer kızına göz koyan damat adayları.

Genelde benimle aynı düşünenler olunca yorum yapmıyorum ama sizin durumunuza bende söylemek istiyorum ki bu adamla olmaz sizi şimdiden kıyaslamaya başlamış hemde kardeşinizle hiç hoş bir şey değil mide bulandırıcı hatta. Yol yakınken bence devam ettirmeyin bu işi şimdi bunu söyleyen ilerde neler söyler psikolojik şiddet şimdiden başladıysa ileride dozunu artırır

Bizce derken hangi biz? Insan baldız adayı ile biz olur mu sizce?

Baldız baldan tatlıdır diye bir söz vardır halk arasında haberdar mısınız ondan? Bazı deyim ve atasözlerini söylemekle anlamazsınız diye yaşatarak öğretiyor size. Hem tek cümlede birden fazla mesaj veriyor. diyor ki "seni sevmiyorum bu sebeple sende olan her şey bana batmaya müsait.

2 kilo olmasaydı da 10 kilo olsaydı haklı olurdu ama cık. 2 kilonun lafı yapılmaya değmez.

Daha iyi ve güzelleri varken sizinle olmak zoruna gidiyor olabilir mi?

Burda verilecek güzel vir cevabim var benim "hayatım bende zevk olsa seni almazdim zaten"

Bunu ciddiyetle mi soruyorsunuz gerçekten nutkum tutuluyor.

Dünyanın en çapsız adamı sevilmediğinizi gözünüzü oya oya, kafanıza vura vura bütün hal ve edasiyla anlatıyor. Resmen aşağılıyor beğenmedigini vurguluyor . Aslında baldiz daha iyiymiş keşke o olsaymış imaji veriyor.

Bu adamdan ayrilmaniz icin başka ne gibi atraksiyonlara ihtiyaciniz var. Onları zatı muhtereme bildirirseniz, eminim kendisinde o ayaklar da vardir. Gereğini yapar . Bundan zerre miktarı endişeniz olmasin.
Nolur bana kızmayın🙏 baldız baldan tatlıdır diye bir atasözü yok aslında, doğrusu daldız baldan tatlıdır, daldız balın içine batırılan kepçe gibi bir alet. Konu dışı oldu özür dilerim🙏

Bak güzel kardeşim, adam açıkça kardeşine o gözle bakıp süzüyor ki sana diyor ki sen de onun gibi giyinsen. Bu ne demek sence? Adam bakıyor kardeşine süzüyor beğeniyor ki sen de onun gibi olsan diyor. Yapacağın tek şey yol vermek ve hakettiğin birini hayatına almak. Yol yakınken düşünme bile yolu ver istemiyorum de soğudum senden bitir gitsin. Çapsız. Herkes kör elalem sersem kendisi akıllı. Seni çok sakin görmüş cevap veremedin mi?

Nolur bana kızmayın🙏 baldız baldan tatlıdır diye bir atasözü yok aslında, doğrusu daldız baldan tatlıdır, daldız balın içine batırılan kepçe gibi bir alet. Konu dışı oldu özür dilerim🙏
Paylaşımınız için teşekkür ederim ama bunu duymayan kalmadı zaten. Ama halk arasındaki anlamı baldız olarak yerleşti ve bence çok çok isabetli bir yanlış anlama olmuş 😊

Iyi forumlar dilerim

Animus anima kavramlari vardir. Bilincdisimizdaki kendimizi butunlestirdigimiz karsi cinsiyettir aslinda. Bence sizinkisininki kardesinize benzeyen biri ve surekli sizi kiyaslamasi ondan. Siz bu adamla mutlu olabilirsiniz gibi gelmiyor bana. Herseyinizi degistirip aklindaki kadini yaratmaya calisacak cunku. Kendinizi sevin ve hic bir adama kilonuzla ilgili yorum yaptirmayin. Ha oldu da kilo verdiniz falan o adamin istekleri bitmeyecektir. Sonu yok bence. Siz bilirsiniz. Mutluluklar.

Back
X