• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartiyorum

egealya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
141
145
23
29
Kızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım

Herkesin bir gecmisi var. Yani takintili insanlarda biraz zor oluyor bunu anlamak. Ben de oyleydim. Ama anladim ki gecmise takilmak sıkıntili, kendi psikolojimi bozmustum resmen. Kendi ruh sagliginiz acisindan da gecmisi bosverin. Sonucta degistiremiyoruz. Eger sevgiliniz karsilik vermediyse takmayin.

Kızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
Boş verinsene geçmiş geçmişte kaldı ha şuan neden eklemek gibi saçma bi harekette bulundu kadın ne kadar eşinize Baskı yaparsanız o kadar hatırlar eskiyi keyfinize bakın ❤️

Herkesin bir gecmisi var. Yani takintili insanlarda biraz zor oluyor bunu anlamak. Ben de oyleydim. Ama anladim ki gecmise takilmak sıkıntili, kendi psikolojimi bozmustum resmen. Kendi ruh sagliginiz acisindan da gecmisi bosverin. Sonucta degistiremiyoruz. Eger sevgiliniz karsilik vermediyse takmayin.
Bı süredir aşmıştım bu konulari ama tekrar başladı herşey şuan hamileyim ve daha da arttı çok zor bişey siz nasıl atlattıniz

Bende takıntılı bir insanım . Bunu aşmamız lazım . Şimdi durup durup aklınıza geliyordur . Kafanızda kuruyorsunuzdur . Zor bı durum

Boş verinsene geçmiş geçmişte kaldı ha şuan neden eklemek gibi saçma bi harekette bulundu kadın ne kadar eşinize Baskı yaparsanız o kadar hatırlar eskiyi keyfinize bakın ❤️
Evet sürekli kafasının etini yiyorum o da benim yüzumden hatırlıyor diye düşünüyorum ama beni o böyle yapti rüyamda bı kızla görmüştüm örnek dedi ki Ayşedir o eski sevgilim gel de sinirlenme

Yapmanız gereken tek şey engel atmak bitti gitti eşinize niye hatırlatıyorsunuz ki konuşmak sadece sizi huzursuz eder geçmiş adı üstünde geçti gitti

Bende okb var. Takinti hastaligi. 5 yildir sevgilimle beraberiz benim ilk iliskim onun ise bi kac tane sevgilisi olmus bana tam bahsetmedi tabi. Sizin gibi takintiliydim eski sevgililerine. Baya tartisiyordum. Ama zamanla bu nedenle kavga etmek ikimizi de yipratti. Daha cok beni tabi, cunku aslinda ortada neden yok durduk yere aklima gelip konuyu aciyordum. Daha sonra Etrafimizdaki cogu insanin eski sevgilisi oldu diye dusundum. Bu dusunce iliskimize zarar veriyordu. Sonra dusunmemeye basladim. Ilk baslarda zorlandim ama su an gayet iyi durumdayim. Hepimizin gecmisi var, sevgiliniz olmadiysa da birinden elbet siz de hoslanmissinizdir kocanizdan once. Ustelik hamileymissiniz, bunlari geride birakin. Artik yuvanizi kurmussunuz. Su an kocanizla bir yuvaniz var ve eminin ki sizi seviyor 💗
Bı süredir aşmıştım bu konulari ama tekrar başladı herşey şuan hamileyim ve daha da arttı çok zor bişey siz nasıl atlattıniz

Bende okb var. Takinti hastaligi. 5 yildir sevgilimle beraberiz benim ilk iliskim onun ise bi kac tane sevgilisi olmus bana tam bahsetmedi tabi. Sizin gibi takintiliydim eski sevgililerine. Baya tartisiyordum. Ama zamanla bu nedenle kavga etmek ikimizi de yipratti. Daha cok beni tabi, cunku aslinda ortada neden yok durduk yere aklima gelip konuyu aciyordum. Daha sonra Etrafimizdaki cogu insanin eski sevgilisi oldu diye dusundum. Bu dusunce iliskimize zarar veriyordu. Sonra dusunmemeye basladim. Ilk baslarda zorlandim ama su an gayet iyi durumdayim. Hepimizin gecmisi var, sevgiliniz olmadiysa da birinden elbet siz de hoslanmissinizdir kocanizdan once. Ustelik hamileymissiniz, bunlari geride birakin. Artik yuvanizi kurmussunuz. Su an kocanizla bir yuvaniz var ve eminin ki sizi seviyor 💗
Gerçekten aynı eski haliniz gibiyim durmadan konuyu açıp kavga çıkarıyorum evet eşim çok şükür beni çok seviyor benim de eşimden önce eşimden daha çok erkek arkadaşım oldu ama eşime oturup hepsini tek tek anlatmadım eşimin tek suçu herkesi adan zye bana anlatması oldu

Tanıştığınız zaman anlatmış soğumamışsınız ki evlenmişsiniz yok eğer soğuduysanız neden evlendiniz? Madem hastalığınız olduğunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz o zaman tedavi olmanız lazım. Geciktirmeden profesyonel bir destek almanızı öneririm.

Valla ben düğünümüzde hesabımı açmıştım. Kocamın bütün eski sevgilileri baya kendi profillerinden girip baktılar hesabıma storylerime. Onlarda evli ve çocuklu. Hiç sinirlenmedim.
Güzel bir msj attım 💪🏻😀 rahatım.. ama amaçlarına ulaştılar tabi balayında onları konuştuk. Ama boşver eşin seninle ilgiliyse onları sallamıyorsa takma kafana, anca izler bakarlar, engelle gitsinn onu eşinin hesabından

Merhaba kendi geçmişinizde bir takım ilişkileriniz olmadı mı?

Eşinizi seviyor musunuz?

Şu an eşinize ve geçmişinize karşı hisleriniz neyse eşiniz de aynısını hissediyor. He yok eşinizden şüpheniz varsa o zaman eski kız arkadaş olmaz da başka yeni kişiler de olabilir. Bu mantıkla hareket edin.

Bence eşinizi stalklarken yanlışlıkla eklemiş. Birçok kişi meraktan eski sevgilisinin adını aratıyor böyle mecralarda

Ya bu kadar zaman enerji ve ilgiyi nerden buluyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz hayret ediyorum. Tam şu anda kocam, benim artık yeni bir sevgilim var dese merak edip açıp bakmam kim diye, e iyi ozman hadi sana iygeceler der yatar uyurum yeminle o kadar yorgunum ....ha sabah işe gitmeden önce ilk iş dilekçeyi adliyeye bırakırım o ayrı

Son düzenleme:
Ins ekleme vs nerden gördünüz?
Bu hoş degil tamam da esimin eski sevg niye dusuneyim. Ustelik ben esimin 2. Esiyim. Ilk esinden banane. Anlasamayip medenice ayrilmislar. Yillar sonra benle tanıştı. Gecmis adi üstünde gecmişş

Ya bu kadar zaman enerji ve ilgiyi nerden buluyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz hayret ediyorum. Tam şu anda kocam, benim artık yeni bir sevgilim var dese merak edip açıp bakmam kim diye, e iyi ozman hadi sana iygeceler der yatar uyurum yeminle o kadar yorgunum ....ha sabah işe gitmeden önce ilk iş dilekçeyi adliyeye bırakırım o ayrı
Keske yeriniz de olabilsem 🙄 inanın çok isterdim öyle olmayı şeytan dürtüyor sanırım

Abartıyor muyum diye açılan her konuda üyelerin abartıyor olduğu gerçeği 😂😂😂

Tedavi olun gözünüzü seveyim. Hiç bir sevgi tükenmez değil, garantisi yok. Bugün beni çok seviyor dediğiniz kocanız eninde sonunda bıkacak.
Malesef abartiyorum ve abarttigimda çok farkındayım bide hamileyim o da duygularımı ele geçirdi sanırım iyice paranoyak oldum

eşiniz eski sevgilisine değer veriyor olsaydı zaten hayatına onunla devam ederdi
herkesin geçmişte yaşadığı bir ilişkisi var. hamileymişsiniz de, bunları düşünüp kendinizi mutsuz etmeye uğraşmayın bence

Back
X