Ben mi abartiyorum

Merak etmis olabilir bakıp cıkmak istemis olabilir. Aklına anlık gelmis olabilir bu yüzden eklemistir. Belkide unutamamıstır. Çok önemli bir sey değil. Önemli olan kocanızın size olan davranısları.

Hepimiz eski sevgililerimize bakıyoruz. Bende bakıyorum sevdigimden, unutamadıgımdan degil merak. Öyle anlık gelir bakarım. Takılacak bir sey yok.

Takıntılıysanız eger bunları düsünmek yerine bir an önce tıbbı destek almanızı öneririm. Üstelik hamileymissiniz. Ruhsal saglıgınız cok önemli bu durumda.

Çiftlerin birbirlerine eski ilişkilerini anlatmalarını her anlamda çok abes buluyorum. Ee yani anlattı da noldu takıntı yapmışsınız resmen.

Ha bu arada o ekleyen silen eski sevgili aranıyor. Eklemiş profiline bakacağını bildiği için de açmış hesabı. Profile ikinizin fotoğrafını koyun daha da uzatırsa gereğini yaparsınız. Umursamayın dış kapının mandalı hepsi adam sizin yanınızda sizle mutlu ki evlenmişsiniz. Hayatı zehir etmeye değer mi?

Takıntılı iseniz tedavi alın.
Eşinizle ilgili bir şey yok ki bu anlattığınız olayda. Ex eklemiş, kabul etmemiş. Ortada birsey yokken huzurunuzu kaçırmayın

Kızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
eşinizin bir kusuru yok bu konuda..kız belliki merak etmiş eski sevgilisini ve ailesini
Yada aranıyor zilli engelleyin gitsin

Bu kadar takıntılıysanız keşke anlatmasını istemeseydiniz. Bazı insanlar merak edip bakıyorlar.

Takılmayacaksın takılıyorsanda bunu belli etmeyeceksin. Kendine hemen bir uğraş bulmalısın.

Kızlar canım çok sıkkın çok takıntılı bı insanim ben. eşimin eski sevgilisi Instagram'dan eşimi ekledi geçen gün sonra isteği geri aldı profiline girdim kapalı profil çok sinirlendim bı kaç saat sonra baktım profilini herkese açık yapmış sizce napmak istedi bu kadın birde evli çoluk çocuklu. Birde sürekli eşimin eski sevgilileri aklıma geliyor hastalık gibi eşim bana karşı çok iyi ama tanistigimiz zaman geçmişinde ki herkesi ve herkesle neler yaşadığını anlatmıştı benim de hala aklıma gelip sinir olurum eşime karşı da bı soğuma gelir napmam lazım
Siz bu takıntılarınız devam edip adama yansıtırsanız adamın sizden soğuması yakındır 🙄
Sizin hiç mi sevgiliniz olmadı. Adı üstünde eski eğer değerli olsaydı eski olmazdı. Eşiniz konuşmamış kadın ekleyip geri çekmiş o kadar abartmayın. Düşünün ki siz bir hata yapmışsınız o hatayı sürekli yüzünüze vuran bir adam var. Öyle bir insanla yaşayamazsınız . Ne güzel eşiniz size iyi davranıyormuş. Değerini bilin ve abartmayın

Işte tam da bu yüzden eski ilişkileri konuşmamak lazım. Sizden önce olan insanları öğrenmenin size sıkıntıdan başka ne faydası olabilir ki? Yüzeysel bahsedilebilir belki ama sizden önce kimlerle ne yaptığından kime ne? Eski sevgilisinin takip isteğini eşiniz gördü mü, gördüyse ne tepki verdi?

Ya bu kadar zaman enerji ve ilgiyi nerden buluyorsunuz? Ne yiyip ne içiyorsunuz hayret ediyorum. Tam şu anda kocam, benim artık yeni bir sevgilim var dese merak edip açıp bakmam kim diye, e iyi ozman hadi sana iygeceler der yatar uyurum yeminle o kadar yorgunum ....ha sabah işe gitmeden önce ilk iş dilekçeyi adliyeye bırakırım o ayrı
Karşıdaki de şöyle bi affallar niye sinirlenmedi ki diye muthis tepki bence😂

Kesinlikle çok can sıkıcı bir durum. Ama karşı tarafın hadsizligi eşinizden bir karşı atak yok. Malesef var böyle insanlar. Unutmaya çalışın başka şeylere konsantre olun. Evlenmeden önce ne yaşadığını düşünmeyin önemli olan evlendikten sonrası. Nihayetinde ikinci evliliği hatta ilk evliliğinden çocuğu olan insanlar bile var mutlu mesut yaşıyorlar. Allah akıl fikir versin böyle insanlara. Boşuna insanları tedirgin ediyorlar

Eşinizin edkılerı anlatmadıda çok sacma.Takılmayın .Ne yapmak ıstedı ıse ıstedı engeller sorun bıter

Önemli olan eşinizin bir karşılık vermesi. Bence geçmişe bu kadar takılıp kendinizi üzmeyin. Eşinizle aranızda sorun da oluşturabilir bu takıntılarınız.

Sürekli bunu eşine yansitirsan tabiri caizse essegin aklına karpuz kabuğu sokmuş olursun olmayan bir şeyi adama dayatip durma bence kendi kendini de yeme herkes sonuçta arada stalk yapıyordur eli değmiş muhtemelen bu kadar takma ya sonuçta seninde bir geçmişin var onun da var çok doğal şeyler bunlar

Esinizden supheniz yoksa , size davranislarinda bir sogukluk yoksa sorun yok. Bir kere konustunuz oldu bitti.
Şimdi onunuze bakin, kendinizle ilgilenin. Yeni bir dil ogrenin , spor yapin ,bakim yapin gibi gibi.
Eger sürekli exden bahsederseniz , hem dikkati onun ustune cekersin hem de bos yere gerginlik.
Bir de kendini esinin yerine koy

kadının eklediğini isteği geri çektiğini falan nasıl görüdünüz?
başkasının eylemi üzerine eşinizden nasıl soğuyorsunuz?
soracaklarım bunlar.

kadının eklediğini isteği geri çektiğini falan nasıl görüdünüz?
başkasının eylemi üzerine eşinizden nasıl soğuyorsunuz?
soracaklarım bunlar.
Telefon elimdeydi istek geldiyinde tam profile tıkladım isteği geri aldı o an esimde yanımdaydı ona da gösterdim bu ne diye yemin etti haberim ve ilgim yok diye neyse ben bu olaydan sogumadim eşim yeni tanıştığımız da herşeyini anlattı bunlar canımı sıkıyor mesela size de anlatayım o kadar saçma ki anlattıkları işte bi sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki onun için hep aglarmis yada başka birinin bı yerleri killiymis o an o şeylerden tiksinmis ben ben bunları bilmek zorunda değilim. Ki

Telefon elimdeydi istek geldiyinde tam profile tıkladım isteği geri aldı o an esimde yanımdaydı ona da gösterdim bu ne diye yemin etti haberim ve ilgim yok diye neyse ben bu olaydan sogumadim eşim yeni tanıştığımız da herşeyini anlattı bunlar canımı sıkıyor mesela size de anlatayım o kadar saçma ki anlattıkları işte bi sevgilisini o kadar çok seviyormuş ki onun için hep aglarmis yada başka birinin bı yerleri killiymis o an o şeylerden tiksinmis ben ben bunları bilmek zorunda değilim. Ki
Cok afedersiniz kendi totosunda kıl yokmuymuş, adamlarin parmak aralarinda bile kil var kadinlarin kilina laf soyluyolar hem bu bilgileri soyleyince ne oldu acaba, bukadar yuz goz oluyor cok sacma.

Cok afedersiniz kendi totosunda kıl yokmuymuş, adamlarin parmak aralarinda bile kil var kadinlarin kilina laf soyluyolar hem bu bilgileri soyleyince ne oldu acaba, bukadar yuz goz oluyor cok sacma.
Bilmemem gereken herşeyi biliyorum çok saçma şimdi anlattığı için sürekli özür diliyor bu daha ne ki neler var daha

Back
X