- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi Acelyahayat
Boşanmak kolay değil diye diye en son gelinecek nokta o çünkü.Ne alakası var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmak kolay değil diye diye en son gelinecek nokta o çünkü.Ne alakası var
Erkekler aptaldır diyerek genelleme yapıyorsunuz , hadi öyle diyelim bizde aptal numarası yaptık bu kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil midir sizce ? Bir haksızlığa saygısızlığa karşı nasıl aptalı oynayacağızErkekler aptaldır bazen bizde aptal numarası yapmalıyız sadece bu ne kadar abarttınız
Bazen hayat fedakarlık getirirErkekler aptaldır diyerek genelleme yapıyorsunuz , hadi öyle diyelim bizde aptal numarası yaptık bu kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil midir sizce ? Bir haksızlığa saygısızlığa karşı nasıl aptalı oynayacağız
hiç yüz ifadesini bozmadan aynen şöyle cevap verdi iş için şehir dışındaki ofise gittiğim PC lerden birinde hesabım açık kalmıştır orda izleyenlerdir
Fazla fedakarlık da vefasızlık getirirBazen hayat fedakarlık getirir
Olay izlemesinden çok böyle konuşuyor olmasıAz önce dedim benden bu kadar kolay vazgeçen birinden bende vazgeçebilirim. P.tesi izin alacağım iş yerinden dedim sabah gidelim beraber dilekçeyi verelim istersen şartları belirleyelim dedim. Yok benim için hiç sorun yok ne istiyorsan al bitsin dedi
Ne yapsın bu sebepten ayrılsın mı peki kolay mı emek vermek sen evli değilsin demi anlamazsınBoşanmak kolay değil diye diye en son gelinecek nokta o çünkü.
Bu dediğiniz şekilde defalarca konuştum. Hep aynı sözle bitiyor. Az önce de boşanmak istiyorsan anlaşalım boşanalim ben artık bu laflara dayanamıyorum dedim. Tmm ne istiyorsan senin olsun tmm bitir bu işi dedi eliyle git işarete yaparak.Pasif bir adam canlandı gözümde, baksanıza boşan derken bile aksiyonu sizden bekliyor. Karşınıza alıp konuşun, bir daha kavgalarda “boşanma” lafını duymak istemiyorum çocuk değiliz yetişkin insanlarız ve her problemi boşanmaya getirmek evliliğimize yakışmıyor diyin. Bunun haricinde birileriyle konuşmadığı, yazışmadığı müddetçe arada bu tarz videolar izlemeyi sakıncalı bulmadım ben. Cinsel içerikli video görüp de izlemeyen erkek yoktur bence. Ama arada takipte kalın iş aldatmaya gittiği anda kapının önüne koyarsınız zaten.
Ben olsam eşimin yalanına inanmış gibi yapardımFazla fedakarlık da vefasızlık getirir
Utanç vericisiniz....Yani izlesin bırak belki senden beklediği şeyleri bulamayınca izliyodur
Erkekler aptaldır bazen bizde aptal numarası yapmalıyız sadece bu ne kadar abarttınız
Ne yapsın bu sebepten ayrılsın mı peki kolay mı emek vermek sen evli değilsin demi anlamazsın
Evliyim. 2 çocuğum var. Buraya yazan kadınların da çoğu evli. Tek taraflı emeğe karşıyız biz. O emekler hep çöp. Kıymeti yok. Bi işe yaramıyor. Dediğim gibi o emeğin geleceği son nokta kocanızın göz göre göre başkasının koynuna girmesi. İçiniz alırsa buyurun. Bişey demeyiz. Sonuçta herkesin kendi hayatı kendi tercihleri.Ne yapsın bu sebepten ayrılsın mı peki kolay mı emek vermek sen evli değilsin demi anlamazsın
Aynen bende öyle peşinden koşan yapışan bir kadın imajı hiç cizmedim ki nasıl böyle rahat anlamıyorum belki de sevgisi bittiOlay izlemesinden çok böyle konuşuyor olması
Boşanmaya dünden razı belli ki
Çok şükür evet sonunda beni anlayan birisi umarım sende çok mutlu olursun canımSizin eşiniz olmak isterdim. Eminim çok mutlu bir evliliğiniz vardır.
Evlilikte mutluluğun sırrı bu parlak beyin çünkü.
Bak bakalım boşan yazmış mıyım. Erkektir elinin kiridir mantığında değilim çok şükürBoşanmak kolay değil onu bilen bir kadınım siz bu kadına sadece gaz verip duruyosunuz boşan diye
Sen olsan boşanır mıydın bu sebepten dürüst olEvliyim. 2 çocuğum var. Buraya yazan kadınların da çoğu evli. Tek taraflı emeğe karşıyız biz. O emekler hep çöp. Kıymeti yok. Bi işe yaramıyor. Dediğim gibi o emeğin geleceği son nokta kocanızın göz göre göre başkasının koynuna girmesi. İçiniz alırsa buyurun. Bişey demeyiz. Sonuçta herkesin kendi hayatı kendi tercihleri.
Kadına buradakiler durup dururken boşan dememiş ki, kocası demiş onu. Burada eleştirilen de izlediği şeyden ziyade adamın tavrı.Boşanmak kolay değil onu bilen bir kadınım siz bu kadına sadece gaz verip duruyosunuz boşan diye
O da kendi hatası bunu ilk dediğinde tepkisini koysa diyemezdiİyi de sorun bir şeyler izlemesi değil. Adam çok kolay boşanalım diyebiliyor.
Çok daha büyük sorunlarınız var, tek mesele iki tane video değil. Eşiniz sizi benimsemiş gibi durmuyor, her kavgada boşanma lafı geçmesi aile olamadığınızı, birbirinizi ve evlilik hayatını benimseyemediğiniz anlamına gelir. Çok zorlamamak lazım, çocuk da yoksa rahatlıkla bırakın inceldiği yerden kopsun.Bu dediğiniz şekilde defalarca konuştum. Hep aynı sözle bitiyor. Az önce de boşanmak istiyorsan anlaşalım boşanalim ben artık bu laflara dayanamıyorum dedim. Tmm ne istiyorsan senin olsun tmm bitir bu işi dedi eliyle git işarete yaparak.