BEN Mİ ABARTIYORUM?

Yorumların yarısı hatta yarısından da çoğu kız değerli olur. Aklında yokken aklına sokmayın olmuş. Ya bi insanın aklına zihniyetinde öyle bişi yokken bi başkası bunu dile getirdiğinde nasıl aklına sokabilir iyi misiniz. Kadın önceden mesajlaşma yoktu sonradan başladı mesaj atmalar diyor. Eşimin ilgisi de azaldı diyor. Ortada anormal bişey olmasa kadın bunu neden sorun etsin hayret bişeysiniz ya. Gerçekten insan bunalıp buraya bişeyler yazıyor da o kadar gereksiz insanlar var ki yazdığına pişman ediyolar.
Gayet de sokmuş olursunuz aklına. Yok yere bi yerleri kalkar herifin, bu kadar kovalayıp bitap düşmesi aldatsa da aldatmasa da kadının kendi zararına. Aldatan herif kapının önüne konur, peşine düşmekle g.tü kalkar ben neymişim olur, gerek yok.

Sinir ziplatmak için açılmış gibi geliyor konu, zaten yeni doğum yapmış kadın bedenen de 25 günde kocası ile nasıl bir cinsellik olacak .
Amacına ulaştı öyleyse zaten "bu çocuk sorun değil" demiş sanki elalemin çocuğundan bahseder gibi, umrunda değilmiş gibi. O zaman doğurmasaydın kardeşim niye doğurdun? Ama doğru ya bebeği de koca için doğurmuş 😡 cinlerimi tepeme çıkarttı ya

Yorumların yarısı hatta yarısından da çoğu kız değerli olur. Aklında yokken aklına sokmayın olmuş. Ya bi insanın aklına zihniyetinde öyle bişi yokken bi başkası bunu dile getirdiğinde nasıl aklına sokabilir iyi misiniz. Kadın önceden mesajlaşma yoktu sonradan başladı mesaj atmalar diyor. Eşimin ilgisi de azaldı diyor. Ortada anormal bişey olmasa kadın bunu neden sorun etsin hayret bişeysiniz ya. Gerçekten insan bunalıp buraya bişeyler yazıyor da o kadar gereksiz insanlar var ki yazdığına pişman ediyolar.

Biz gayet iyiyiz, evet bir başkası sürekli söyleyerek kişinin aklında olmayan bir şeyi aklına sokabilir. Ortada anormal bir şey yok, okuduysanız mesajların tamamının içeriğinin işle ilgili olduğunu da görmüşsünüzdür. Dumanla haberleşemeyeveklerine göre birbirlerine mesaj atacaklar. Keyfi gezmiyorlar iş yapıyorlar. Ortada anormal bir şey olmadan bunu sorun edecek o kadar çok kadın var ki. Zaten 25 günlük bebeğini kocasıyla gezmek uğruna iki gün başkasına bırakan birimin çokta normal bir kafa yapısına sahip olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibi sizi kendisine avukat mı tuttu bu ulusa sesleniş havasındaki bilirkişi tavrınızı anlayamadım.

Merhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim

Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde

Örnek olay çalışması mı bu ? Olay ve konu gerçekse; bebek şu an 25 günlükmüş, bahsedilen geçen gün hafta sonuysa, 20 günlük bebeği alıp kim 2 gece baktı ?

Merhaba arkadaşlar mutsuzum. 1 senelik evliyim eşimin ısrarı üzerine bir bebeğimiz oldu 25 günlük daha. Eşimle severek evlendik. Ben 30 eşim 29 yaşında. Eşim işi gereği hep bayanlarla çalışıyor. Ama son dönemde aşırı kıskanmaya başladım. Bir bayan arkadaşi var gerçekten kız çok güzel ve bekar uzun zamandır aynı arabada onunla çalışıyor saha işi. Kız eşime hergun mesaj atıyor saha işi olduğu için arabalar belli noktalarda çıkıyor beni de ordan alirmisin diye. Ben bu konu için kaç kere kavga ettim ama eşim hep üste çıktı. Şimdi doğumun ve çocuğun verdi etki ile bu ikiye katladı bende. Evde tek kıskançlıktan ağlıyorum. Eşimin ilgiside azaldı bana karşı. Sabahtan akşama kadar o kızla. Ben ise evde oturuyorum raporlu olduğum için. Şu dönemde bu yüzden sütüm kesildi. Her gün kafayı buna yoruyorum çünkü. Siz deyin ben bu adama nasıl davranayim
Böyle yaparsanız eşinizi kaybedersiniz...

Tamam sen yazma o zaman

Konu sahibi, mesajlaşma sadece arabayla ilgili yazdı. Araba da babalarının arabası değil iş yerine ait. İşinde gücünde bir kız ve herkes kadar onun da şirket arabasına binme hakkı var. Demek ki aynı güzergaha denk geldiler.
Rahatsız oluyorsa, kocası binmeyiversin şirket arabasına, taksiyle veya toplu taşımayla gitsin. Araba, çalışanlar tarafından amacına uygun kullanılsın.

İlgisi azaldı yazmış, nasıl bir ilgi azalması keşke onu da yazsaymış. Daha 1 aylık bile olmamış bebeği sırf gezebilmek için 2 gün bırakmışlar. 3 gün bırakamayınca mı ilgi azaldı olmuş merak ettim. Anormal olan şey koca istedi diye bebek yapmak ve yine anormal olan kocayla gezebilmek için bu kadar küçük bebeği bırakmak.

İnsan neden birinin ısrarıyla çocuk yapar?
Hazır değilseniz yapmayacaktınız.
Bence bir an önce kendinize gelin ve işe başlayın.
Eşinizede böyle kıskandığınızı belli etmeyin. Böyle yaptıkça totosu kalkacaktır.
Kendinizi toparlamaya ve iş hayatına atılmaya bakın.

Eşim çok istedi bana kalsa hiç çocuk sahibi olmazdım. Oldu ise de bakanım var istediğim Zaman bırakıp gidebileceğim geçen gün 2 gece kaldı başka yerde eşimle biz gezmeye çıktık bu çocuk sorun değil çok bana asıl sorun o kız ya da ben büyütüyorum gözümde
3 aylik emzikli bebeginizi 2 gece baska yerde yatili mi bıraktınız?

Kocanizin totosunun kaybini dert edeceginize, cocugunuzu dert edin.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz sanırım. İş bu sonuçta, ne yapmasını bekliyorsunuz eşinizden, "karım kıskanıyor artık seninle çalışamam" mı desin? Bence kendinize gelin, eşinizin aklına düşürmeyin ve sütünü kesecek kadar üzülüp bebeğede haksızlık etmeyin..

14 senedir aynı firmada çalışırım, iş arkadaşlarım da sağ olsun beni alıp bırakırlar, hatta gerektiğinde diğer arkadaşlarımızı da olduğu yerden alırız, ve tabi ki de her an zırt pırt aramamak için de ( rahatsız etmemek adına ) mesajla iletişim kurduğumuz çok olur, her çalışan kadına eşinizi yiyecek gibi bakmayın allah aşkına, çalışan kadınların da kendi hayatları eş/sevgililieri var merak etmeyin....

3 aylik emzikli bebeginizi 2 gece baska yerde yatili mi bıraktınız?

Kocanizin totosunun kaybini dert edeceginize, cocugunuzu dert edin.
3 aylık değil 25 günlük bebek. Hatta geçen günden bahsettiğine göre 20 günlük falandır bıraktığında. Sizinkinden 1 hafta daha büyük gibi düşünün bırakıldığında.

Ortada anormal şeyler var zaten, kadın istemediği halde kocası istiyor bebek yapması, 25 günlük bebeği gece bırakıp kocayla gezmesi, ortada kıskanılacak mesaj yokken krize girip sütü kesilmesi hep anormal. Kadın böyle tuhaf hareketler sergilerken eşin soğuması neden başka kadından dolayı olsun? Konu sahibi soğutmakta başlı başına bir yetenek zaten. İnsanlar huzurlu yuvalar kurmak isterlerken sağlıklı bağlar kurmak isterlerken sürekli huzursuzluk çıkaran eşiniz olsa siz soğumaz mısınız?

3 aylık değil 25 günlük bebek. Hatta geçen günden bahsettiğine göre 20 günlük falandır bıraktığında. Sizinkinden 1 hafta daha büyük gibi düşünün bırakıldığında.

Evet 25 gunlukmus, sanirim baska bi basliga gitti aklim.

sizin gibi hasta kadınlar yüzünden o kadar çok çalışanımı kaybetmiştim ki sinir krizleri geçiriyordum hep... Hem de hep doğru düzgün çalışan sağda solda gözü olmayan adamların böyle .... karıları oluyor... hakaret edecek onlarca kelimem var da etmeyeceğim... şirket aracını eşinize tahsis etmiş olabilirler ama onun çalışma arkadaşı da yanında olmak ZORUNDA gerekir
2 gerekir 3 kadınla çalışır. İŞ BU !!! ya bu kişi kendinden bilir işi değil mi ya.. demek ki siz sahada başka bir erkekle çalışsanız hemen bi kç baş oynayacak sizde. çok sinir oldum şuanda... 25 günlük bebeğe de "ya bebek dert değil de" demeniz.. ya gerçekten anne olmaması gereken insanlar anne oluyor ve zirilyon tane kadın anne olamıyor sonra birileri adaletten bahsediyor ! ya bi gidin işinize allah aşkına yaa!

sizin gibi hasta kadınlar yüzünden o kadar çok çalışanımı kaybetmiştim ki sinir krizleri geçiriyordum hep... Hem de hep doğru düzgün çalışan sağda solda gözü olmayan adamların böyle .... karıları oluyor... hakaret edecek onlarca kelimem var da etmeyeceğim... şirket aracını eşinize tahsis etmiş olabilirler ama onun çalışma arkadaşı da yanında olmak ZORUNDA gerekir
2 gerekir 3 kadınla çalışır. İŞ BU !!! ya bu kişi kendinden bilir işi değil mi ya.. demek ki siz sahada başka bir erkekle çalışsanız hemen bi kç baş oynayacak sizde. çok sinir oldum şuanda... 25 günlük bebeğe de "ya bebek dert değil de" demeniz.. ya gerçekten anne olmaması gereken insanlar anne oluyor ve zirilyon tane kadın anne olamıyor sonra birileri adaletten bahsediyor ! ya bi gidin işinize allah aşkına yaa!

o kadar çok yaa demişim ki sinirden ! Türkçem bozulmuş !!

Back
X