Ben Mi Abartıyorum?

Aslında hayır deyip sınır koyduğum için mutluyum. İçimi sıkan bir şey var, böyle yaptıkça yalnızlaşıyor muyum diye de düşünüyorum
Eğer sosyalleşmekten memnunsan, reddederken veya reddettikten sonraki ilk iletişimde artık o saatlerde pek müsait olmadığını, rutinlerinin olduğunu dile getir. Aynı kişiyi yakın bir zamanda senin belirlediğin saatte davet et. Sen onlara gittiğinde erken kalk, geç oldu çocukların düzeni bozulmasın diye belirt. Bu şekilde senin rutinini, kurallarını anlamış olurlar.

Küçük bir ilçedeyiz ve sosyalleşme genelde akraba oturmaları şeklinde oluyor. Herkes de bunu kabul etmiş bir şekilde. Bana tuhaf gelince kendimi sorgulamaya başladım ben de

Evde canı sıkılan akrabalar, gidecek yer arıyorlar, benide yokluyorlar muhtemelen. Değilse çok da eğlenceli değiliz Çocukların uykusu ayrı bir başlık konusu, çok çekiyorum bu konuda

nerelisiniz merak ettim.
sinir oldum akrabalarınıza otursun herkes evinde o saatten sonra yahu.
akşam olmuş tam dinlenicem derken

Öyle öyle. Ben gittiğim yerden erken kalkarım. Hatta en erken ben kalkarım. Bu konuda çoğumuzun aynı fikirde olduğuna çok sevindim

nerelisiniz merak ettim.
Sitede tanıdıklarım var da, il ilçe belirtmek istemiyorum aslında. İç anadolu diyeyim

nerelisiniz merak ettim.
Bizim bir akraba ekibi var, misafirliğe 10dan önce gitmezler, mevsim yazsa gece 1'i bile bulurlar.
Belki de mutluluk bunda gizlidir..

Küçük bir ilçedeyiz ve sosyalleşme genelde akraba oturmaları şeklinde oluyor. Herkes de bunu kabul etmiş bir şekilde. Bana tuhaf gelince kendimi sorgulamaya başladım ben de
Tamam da iki bebekli eve doluşup ne sosyalleşmesi, çocuklarınız çok uslu herhalde ki sohbet muhabbet ikramlıklar çay falan derken vakit su gibi akıp gidiyor bilemedim.

Tamam da iki bebekli eve doluşup ne sosyalleşmesi, çocuklarınız çok uslu herhalde ki sohbet muhabbet ikramlıklar çay falan derken vakit su gibi akıp gidiyor bilemedim.
Gittikçe misafir ağırlama fobisi oluştu bende valla

Mesela bir keresinde kayınvalideme gittik. Tabi ki önceden haber vererek Orda oturuyoruz, hala arıyor ben geliyorum diyor, yenge arıyor evdeyseniz çaya gelecem diyor. Bu şekilde yaşıyorlar genelde.
Çok zor ya şahsen ben kabul edemem yani gerçi bizim memlekette de çok dikkst edilmezdi ama eşimin ailesinde kimse kimseye öyle çatkapı gelmez herkes çalışıyor çünkü belki de çalışan olmayınca mı böyle düşünüyorlar ne olursa olsun yanlış buluyorum

Eskiden daha yaygındı bu durum. Bu yine azalmış hali.

Abartmıyorsun haklısın ben olsam telefonu açmam öyle pata küte gelirlerse kapı açmam duymamışım uyuyordum bitti

Abartmıyorsun haklısın ben olsam telefonu açmam öyle pata küte gelirlerse kapı açmam duymamışım uyuyordum bitti
Kişinin aynı fikirde olduğu insanlarla bir arada yaşaması çok önemli. Bunu bu çevrede dile getirsem, evini kıskanıyor olurum.

Aynısını yazacaktım, çalışanlar için 9 geç bir saat

ben olsam akşam 9 dan sonra telefonu açmam artık.
ertesi günde arayıp kusura bakmayın çocukları uyutuyordum o saatte artık yatma moduna giriyoruz biz derdim. kulaktan kulağa yayılsın başka kurban bulsunlar kendilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…