Ben mi abartıyorum?

petek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
81
1
96
36
İzmir
kızlar sinirliyim biraz size yazmadan rahat etmiycam.erkek arkadaşım bi iş için istanbula gitmişti dün bi gece kaldı.dönüşte uçağa binmeden önce kafede bi manken görüyo aman aman ünlü biri değil foto çekinmek istemiş ve çekinmişler aynı uçakta o önde benmkide en arkada oturmuş.benmi abartıyorum çok kızdım. kıskanmakta değil çünkü herşeye kıskanan biri değilim.bilmiyorum ama çok basitce geldi yakıştıramadım.vede 33 yaşında
bi ton laf saydım yazıklar olsun dedim sizce benmi abartıyorum

ben olsam bende kızardım kanımca ne gerek warmş yani . çokmu lazımmış foto çekmk .ayrıca şuda önemli fotoğraftaki yaknlık mesafesi nedir??

Şimdi sen neye kızdın????

Resim çekilmelerine mi? Aynı uçakta gitmelerine mi???

Uçaksa bu planlanan bişey değil. Onun elinde olan bir durum değil ya..

Resim ise; erkeklik duygusu ile çekilmiş olanbilir. Güven duymuyormusun???

canım varya dünyada neler oluyor insanlar ne sıkıntılar yaşıyor açlık sefalet ......
sen mankenle resim çekimiş diye kızıyorsun.böylede bir durumu konu açıyorsun .sende oyuncu ne biliyim ünlü birini falan görsen sanırım resim çekinirdin.

sanki o mankende sevgilinden hoşlandı aralarında aşk başladı...........
tek derdin bu olsun hayatında umarım..

canımm yaa güven değill yakışmıyo o yaştaki bi adamın resim çekinelimmi demesi bilmiyorum basit buldum uçakta gidebilir tabiki.dedim ya soğudum erkek dediğin ağır olmalıı

Bende kızardım.Ben elin yakışıklı yada manken adamıyla resim çektirmiyorsam onun da öyle bir hakkı yoktur.

Kiskanclik degilim diyosun yaziklar olsun demissin, basit geliyor demissin basit olan nedir
bi unluyle resim cekinmesi mi, taninmis yada degil sonucta unlu herneyse bence abartilacak bisey yok ortada ayni ucaga binmeleriyse tesadufi bisey programlanmamis yani rahat olmalisin bence...yerimseniben

canım haklısın tabiki neler yaşanıyo ama hayat devam ediyo sorunlu sorunsuz herşeyi boşveremiyoruz insan psikolojisi.
ben kısakanç değilim canımm elimde değill.ama kızdım bu olaya yakışmadıı benm arkadaşlarıma sordumm.ben yapmam kendımı rezıl etmem dıyo benm erkek arkadaşım ağır olmalı

doğru yapmışsın .
bende olsam 33 yaşında bir adamın yeni yetmeler gibi bir fotoğraf çekilebilirmiyiz demesine kızardım.
kızıp tavrını koyduysan birdaha böyle bişey yapmaz herhalde.bu arada çokta kafaya takma.bir defalık bir olay.

ben çok kızardım..seni galeyana getirmke için söylemiyorum yanlış anlama..ama çok kıskanç biriyim..o resmi alacak arkadaşlarına gösterecek onlarda vayy be mankenle falan filan iğrenç muhabbettlere de girecekler..erkek milleti işte ego tatmin ediyorlar..sanane ya ne çekinirsin elin karısıyla resmi..sanki çok fasülye gibi nimetten bişeyler..ya ben daha çok şunada takılırım..acaba onu daha hoşmu buluyor,beni beğenmiyor olabilirmi..onun hayalini süsleyen bir güzelliği fiziğimi var..ay ben paranoyım kızmasın bana kimse olurmuuu:))))))))))

demekkı kıskarrr ben abartmıyorum bayanız sonuctaa bız yapsak yok senın gıbı bayana yakısıyomu kocaman ınsansın yapamazsın falan fıstan kendılerıne hersey mubah ne bılıyım belkı herkes yapar ama ben ondan beklemezdım

Abartmıyosun bence neden çekiliyo ki fotoğraf koskoca adam tanınmamış bide bi mankenleee!
valla ben haklı buluyorum seni...

canım bak haklısın ama,gereken şeyleri söylediysen,yeter fazlada uzatma.bu sıkıntı yaratması aranızda.herşey dozunda güzel.

canımm yaa güven değill yakışmıyo o yaştaki bi adamın resim çekinelimmi demesi bilmiyorum basit buldum uçakta gidebilir tabiki.dedim ya soğudum erkek dediğin ağır olmalıı

a.s ben de kıskanmaktan ziyade bu şekilde düşünürüm, yakıştıramam.
18-20 lik bir erkek yapsa tamam da, 33 yaşındaki bir adamdan daha ağır bir duruş beklerim...

sadece bu hareketiyle olumsuz düşünmeyin. hoşlanmadığınızı belirttiniz, sebebini belirtin yeter. abartmayın.

ünlüyle resim çektirmek çok basit bir davranış bence.yani bende olsam bir kadınla resim çekildi diye değil koca adam basitçe bir davranışta bulunup görmemişler gibi ünlüyle resim çektirdiği için kızarım....bence çok basit davranışlar bunlar..tabi uzatmaya gerek yok ama sen diyeceğini demişsin canım:))

ben de olsam kızardım.kıskançlıkla alakası yok bence,o zaman ben de önüme gelen adamla resim çektireyim.olmaması gereken bir şey.

Arkadaşlar bunun yaşla ne alakası var anlamadım. Geçenlerde işyerimize Beyaz geldi. Ben 43 yaşındayım, arkadaşlarımla rica ettik ve resim çektirdik. Bu o kadar da abartılacak bir mevzu değil. Lütfen ateşe körükle gitmeyin. Art niyeti olan adam resim çektirdiğini aynı uçakta geldiklerini söylermi hiç.
Bence abartılacak dert edilecek bir konu değil bu.

kesinlikle arkadaşıma katılıyorum... a.s

Hani liseli yada ne bileyim 22 23 olsa gene neyseeee diycem..
ama yaşını başını almış bir adamın yapması bencede itici.
ayrıca dert diye bunu mu buldun bir sürü sorun var diyen arkadaşlar hayatlarında hiç küçük şeyleri dert etmiyorlar mı anlamadım
benim bunu kendime dert edip üzülmüş olmam dünyada ki sefalete üzülmediğim anlamına gelmez a.s

tabıkı çekınebılırsınız ama hanı dedıgım gıbı erkege yakıstıramadım. ve beyaz sızın ıs yerınıze gelmış ayanızasüprizzzzz ama bu gıtmış alakasızca olmus benm erkek arkadasım 20 falan olsa amenna ama 33 yasında yine söylüyorum hiç hoş değil.çünkü ben hotelde çalısırken beşıktasın futbolcuları gelmişti maç için bız kızlar falan çekinmiştik ıbahim toromanla 1 tanesiyle ona bile neler söledi.şimdide diyo seni kızdırmak için intikam aldım.çokta yedim yaaa bana diyen kendi yaptı gözümden düstü karizma çizildidelikafadulden

çok sevdiği beğendiği bi sanatçı olur, belki resim çektirmek isteyebilir.. bu durum biraz garip olmuş, dediğin gibi yaşı ile bağdaşmayan toy bi harekette bulunmuş.. ben de çok yadırgardım kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…