yaa tamam kırılıp incinirsiniz de aldatılmayı düşünderecek kadar vahim bir duum değil bence..
zannetmiyorum ki niyet "hadi boştaysa biraz takılalım bari" olsun.
bence sadece merak etmiştir.
bende bir kere eski sevgilimin adını internette aratmıştım ama kendimi hiç kocamı aldatmış gibi de hissetmemiştim.
buldum mu bulmadım mı hatırlamıyorum bile.
ama bulmuşsam da hayatımda hiçbir şey değişmemiş.
ne eski hatıralar gözümde canlandı, ne de başka birşey..
sadece ne yaptığını merak etmek..
neden erkeklere basit kadınlar cazip geliyor???
beni sevdiğini düşürdüm.ama artık eski kız arkadaşına kafayı yorup iş yerindeki pc den bakmış.ağlamaktan gözlerim şişti
ben bir kere bile eski erkkek arkadaşıma netten bakmadım .umrumda bile değil.
merak etmedim.ben yapsaydım eşim bana neler yapardı.galiba benim hatam ben çok güvendim.
ayrıca kendisi yanlış olduğunu biliyor bence.evdeki pc den bakmıyor çünküsenağlama
hanfendi;
ben size baktınız dedim mi?
ben size ne bir imada bulundum ne de kırıcı bir yazı yazdım.
sinirinizi benden çıkarmaya çalışmayın rica ederim.
dün eşimin iş yerine gittim arkadaşlar.bir süre oturduktan sonra hiç bir amacım olmadan bilgisayarın başına geçtim.bir de ne göreyim eşim netten eski kız arkadaşını aramış.görünce başımdan kaynar sular döküldü.çok şaşırdım.yıllar önceki kız arkadaşına neden bakmış diye çok üzüldümkırıldım.40 yılda bir konu açıldığında bana onun hakkında o kadar olumsuz ve kötü şeyler söylemiştirki....(gerçektende eş olabilecek vasıflarda biri değil )
her neyse ben de dayanamadım iş yerinde sordum. ne işi var bu ismin burada dedim.önce kıpkırmızı oldu sonra ne var bunda merak etttim baktım diğer arkadaşlarıma bakarken diye kendini savundu. zaten o kız şu anda evli.
ben eşime %100 güvenirdim.güvenim sarsıldı.bana sanki seni aldatmışım gibi davranıyorsun dedi.erkek milleti işte...
akşamdan beri sinirlerim bozuk ağlıyorum senağlama
siz olsanız ne yapardınız .görmemezlikten mi gelirdiniz.ben mi abarttım?
yıllar sonra insan eski sevgilisine neden bakar.içim acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?