Ben mi abartıyorum?

haklısınız,
insanı oldukça üzebilecek bir durum.
ama merak da çok iddialı bir duygudur,
sadece bu sebeple bakmış olabilir,bu duygunun tatmini
kişiyi rahatlatır.

teşekkür ederim hepinize.
eşim facebook falan anlamaz.googledan aramış.kötükedihüso
meraka bak .iş yerinde işi gücü bırakmış.sonrada krizden şikayet eder.
kötükedihüso

siniirlenmekte ve kızmakta sonuna kadar haklısınız..

ben olsam burnundan fitil fitil getiriridim..

ama arkadaşım dışardan bakınca inan ağlamanı gerektirecek kadar bişey değil..

yani evet ona ne ne alaka ne bakarsın artık elin kadınına ama belki bi an şeytan dürtmüş merak vermiştir..

sende onu öyle bi dürt ki bi daha aklından geçirmeye korksun..

bide bazan benimde aklıma o kadar kel alaka şeyeri aratmak geliyoki..

meraktan deği geyik işte..

ooo tepkin az olmuş!
yatağını ayırmalısın bi kere..yemek yapmamalı,hiç bir şekilde hiç bir ihtiyacını karşılaamalısın.benneyaptımki
suratın 5 karış da ne demek,10 karış dolaşmalısın evin içinde..sürekli tersleyip it muamelesi yapmalısın.CADIARZU
habire ağlayıp başına kakıp bunu kendinden uzaklaştırmalısın..yaklaşmamalı sana!yaklaşamamalı....:1ninca:

bu ne arkadaşım adam sanki aldattı seni..bu ne tepki??
cidden aldattığında ne yapacaksın merak ediyorum.tamam tepkini söylemişsin oda izah etmiş sana.bu kadar uzatmak niye..anlamamgamyoncuiremsu
sonrada adamlar uzaklaşır karılarından aldatırlar..sanıyormusun surat yaptığında daha değerli olacaksın..

elbette hayır..yasakkelime
bence bu konu hakkında hoşlanmadığını söyleyip kısa bir konuşmayla konuyu kapat.eşeğin aklına karpuz düşürme..yapmıcaksa bile yapar..:1closedeyes:

Canım neden bu kadar canını sıkıyorsun ya..Bak millet neler ya$ıyor burda.. Adam merak etmi$ bakmı$ illa bir anlam yükleme buna..Hem zaten kadın evlenmi$ barklanmı$ diyorsun görü$me olasılığı bile yok yani..Böyle küçük $eyler için tadını bozma ağlayack bi$i yokki :teselli:

doğru söylüyorsunuz ama eşim hep kendinin ne kadar dürüst olduğunu anlatır durur.
gizli bir şey yapmadığından bahseder.
ama bakmış merak etmiş .ne bulmayı umuyordu acaba diye merak ve kızgınlık içindeyim.
zaten ortak arkadaşlar sayesinde o kızdan az çok bilgisi vardı

demekki neymiş;

çok güvenmemek gerekirmiş......

böle konuları okumaktan bıktım bu erkekler neden rahat durmazlar.....

Hiç tasa etme merak sadece meraktandır..
Bende boş kaldığımda şöyle eskilerden birilerinin ismini ararım facede
Yani bu neden sadece bakıyım resmi nasıl, akıla gelmiş o an
Yoksa eşin neden ipe sapa gelmez birinin peşine düşsün ki
Bence abartıyosun gibime geldi...
Tamam sinirlenilir bende olsam aynı senin gibi olurdum

okurken sınırlendım yaa basıma gelse kıyameti koparır deliye donerdim..
masallah kocanda hemen uste çıkıvermıs yanii klava:

angel_bayby size katılmıyorum aynı sey sızın basınıza gelse tepkısız mı kalacktınız yani?? hiç bişey olmamıs gibi gunluk işlerinizle mesgul olacaktınız oylemı... hiç sanmıyorum !!!

benımkınınde eskı kız arkadası eşimi eklemıs faceden,eşim kabul etmemıs sonrasında msj cekmıs kız neden eklemıyorsun eskı gunlerımızın hatrına (kız halen bekar) gibilerine ben eşimin şifresini bildigim için girip bakmıstım.. eşim kıza hiç bişey yazmayı bırakın kızı engellemıstı..
neyse kız değilde benımkısı eklese katlıam çıkardı kesın !!! ( konu sahıbı arkadasımızı kıskırtmak için demıyorum yanlıs anlaşılmasın.. sadece yapardım okadar!!)

bende eski erkek arkadaşıma baktım, hatta hızımı alamayıp eşimin eski aşkını bile aradım ama benimkini buldum ne yazık eşimin aşkı yok :) merak işte bunun ötesi yok zaten olamazda. halada eşimin eski aşkını merak ediyorum.. platoikmiş aynı üniversteden..
çok sürünmüş bizimkisi :) neyse bence önemli değil ama yinede bi gözdağı vermek gerek.

çok sinirlenirdim, benim de erkek arkadaşım aynısını yapmıştı, nefret etmiştim o anda. haklısın ve umarım kısa sürede toparlarsın kendini, ama güven kırıldı mı telafisi zor oluyor.

aynennn katılıyorum harfi harfine

ohooooo tatlım bendekılerı gorsen rusu mu yok mankenımı yok fotomadelı oyuncusumu yok ohoooooooben napım bıde onu sole bakım bosver takma ben tartstıkca sorun yasadım evlılıgım kotuye gıttı ama bıda yaparsa guzel bı ders ver soguk dur buda onu korkutcaktır tapu sende guzelım gerısı bos ne derler tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukanı bakmakla bısı ol:jeyyar::dilcikar:mas

senin derdinin yanında ufak kalıyor.allah yardımcın olsun
allah sabır versin sana

Çok açık diyeyim ben de sizin yerinizde olsam kızardım böyle bir konuya..
Sizi daha çok körüklemek istemem,inşallah atlatırsınız ve bir daha böyle bir olay yaşanmaz..:teselli:

sinir bozucu bir durum ama sakin olup mantıklı hareket etmenizde yarar var

benimde yarami actin.. :çok üzgünüm: bu erkekleri hic ama hic cözemiyorum.. bizim gibi kadinlari hak etmiyorlar..

kadınların % 99,9 nun beğendiği,hayranı olduğu bi erkek vardır.. tv de gazetede dergide vs gördüğünde iç geçirir yada bi şekilde tepki verir..bu normaldir..eşlerimiz bizi bu konuda sorgulasa ama n ya diziden yada vb bişiden dolayı hayranım deriz..öyledir de..

ama eşimiz sevgilimiz aynıın yapsa terk etme safhasına kadar gelebiliriz..o da geçeği söyler belki ama inanamayız..

merak etmiştir...yada aklına o an bişi gelmiştir..siz hiç düşünmemiş olabilrsiniz..

ooo ben kimleri kimleri merak edip bakıyorum..herkese aşıkmıyım ..hayır hiç birine..

o anda insana kırıcı gelebilir burda haklısınız ..belki ben de kırılırım ..ama uzatmam ..uzatmamalıyım....

afedersiniz ..b..ko ne kadar karıştırısanız kokar ve sinekler üşüşür...

siz kırıldınızı belirtin..uyarınızı yapın ama uzatmayın bence...

şahsi görüşüm katılmayabilirsiniz ...

belkide yaşım bazılarınızdan küçük cahil dersiniz ..ama çevremde gördüğüm kadarıyla şunu anladım ki bi ilişkide zıtlaşmaya ,inatlaşmaya başladınızmı depremler başlamış dmeektir.. sesi yükseltmeden kadınca zekamızı kullanıp sorunları çözmeliyiz

bazen seytan dürter insanı belki bizler bile düşüyoruz böyle gafletlere.. kızman kırılman cok normal.. ama tepki verirken cok sogukkanlı ve bir okadarda korkutucu olmak lazımki adama duş etkisi yaratsın.. öyle " sen niye yaptın ettin" degil.. sıcagı sıcagına soguk kanlı bi şekilde "bu yaptıgını ben yapsam kötü kadın olurdum belki ama sen yapınca ne oluyosun bilemiyorum bidaha böyle seyler görmek istemiyorum yoksa ne olur bilemem" gibi bişeyler söyleyip ordan ayrılmak onu anca kendine getirir.. "aglayan zırlayan hesap soran kadın yerine oturaklı bi cevap verip konumunda cok haklı oldugunu bildirecek kadar ciddi olmak en iyisi.. sende kendini cok üzme.. yapmıs bitmiş. bundan sonra ne olacagına bak.. hakkaten cok fazla acılırsa bu konu bu sefer sen "dırdırcı kadın" olursun. tepkii koy konusmayacaksan konusma ama kendini üzme..yaptıgı her hatada şunu söyle " bunu ben yapsaydım ne kadar severdin beni ne kadar tahammül ederdin acaba bunu düşün sonra ne yaparsan yap" o zaman biraz daha dikkat eder.. onun için hakkaten önemini yitirmiş bir insan belliki bi anlık seytan dürtmüş bakmıştır cok üzme kendini.. tekrarı olursa o zaman kuşan kılıçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…