Canım neden bu kadar canını sıkıyorsun ya..Bak millet neler ya$ıyor burda.. Adam merak etmi$ bakmı$ illa bir anlam yükleme buna..Hem zaten kadın evlenmi$ barklanmı$ diyorsun görü$me olasılığı bile yok yani..Böyle küçük $eyler için tadını bozma ağlayack bi$i yokki :teselli:
çok sinirlenirdim, benim de erkek arkadaşım aynısını yapmıştı, nefret etmiştim o anda. haklısın ve umarım kısa sürede toparlarsın kendini, ama güven kırıldı mı telafisi zor oluyor.
dün eşimin iş yerine gittim arkadaşlar.bir süre oturduktan sonra hiç bir amacım olmadan bilgisayarın başına geçtim.bir de ne göreyim eşim netten eski kız arkadaşını aramış.görünce başımdan kaynar sular döküldü.çok şaşırdım.yıllar önceki kız arkadaşına neden bakmış diye çok üzüldümkırıldım.40 yılda bir konu açıldığında bana onun hakkında o kadar olumsuz ve kötü şeyler söylemiştirki....(gerçektende eş olabilecek vasıflarda biri değil )
her neyse ben de dayanamadım iş yerinde sordum. ne işi var bu ismin burada dedim.önce kıpkırmızı oldu sonra ne var bunda merak etttim baktım diğer arkadaşlarıma bakarken diye kendini savundu. zaten o kız şu anda evli.
ben eşime %100 güvenirdim.güvenim sarsıldı.bana sanki seni aldatmışım gibi davranıyorsun dedi.erkek milleti işte...
akşamdan beri sinirlerim bozuk ağlıyorum senağlama
siz olsanız ne yapardınız .görmemezlikten mi gelirdiniz.ben mi abarttım?
yıllar sonra insan eski sevgilisine neden bakar.içim acıdı
ohooooo tatlım bendekılerı gorsen rusu mu yok mankenımı yok fotomadelı oyuncusumu yok ohoooooooben napım bıde onu sole bakım bosver takma ben tartstıkca sorun yasadım evlılıgım kotuye gıttı ama bıda yaparsa guzel bı ders ver soguk dur buda onu korkutcaktır tapu sende guzelım gerısı bos ne derler tılkının donup dolasıp gelecegı yer kurkcu dukanı bakmakla bısı ol:jeyyar::dilcikar:mas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?