Ben mi abartıyorum?

haklısın tabi canım sinirlenmekte.aynı seyi sen yapsan eşinde sinirlenirdi.haklısın evet ama aldatılma degilki bu.eger kıza karsı biseyler hissediyor olsa ve kızı aramıs olsa aldatma olurdu ama sadece ismine bakmıs googledan.bi an eski zamanlar aklına gelmistir öylesine bakmıstır.sen yinede üzüldügünü belli et eşine pişman olsun fazla merakın iyi olmadıgını anlasın:mymeka: üzülme aglama tamam mı canım:teselli:

Kimseye güvenmeyeceksiniz yüzde yüz hiç kimseye...

belki aynı şey değil ama eşimle evlenmeden önce bana eski sevgilisinin adıyla hitap etmişti. ne yaptım burnundan getirdim bağırdım ağladım ama geçti, paşa paşa evlendim onunla. aklına gelebilir olabilir, önemli olan orda kalmalı. herkesin düşüncelerini okusak belki bir daha kimseyle konuşmayız.

tabikide abartmamışsınn gayet normal yaptığın ben olsam fazlasını yapardımm

çok kızardım o an,, çünkü çok üzülür ve çok incinirdim..

yaptığın abartılı değil ama uzatmamakta fayda var canım

ne abartması. bence haklısın sonuna kadar. ne demek yıllar önceki kız arkadaşını merak etmek.... ne münasebet olmazzz böyle bişey. hadi oldu diyeeeeliiiimmm peki bu normalse bende bakayım eski erkek arkadaşıma desen ne yapar? bunu kaldırabilirsen okey bişey demem de bakalım ne diyecek.... ben olsam derim ve çok kötü şeyler yaşanır kesin...:mymeka:

demez olurmuyum dedim tabii ki.bu soru hiç hoşuna gitmedi.
öylesine baktım diğer arkadaşlara bakarken gibi anlamsız savunmalar işte...........
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
diyorum ya ben baksaydım nelerle suçlanır .dilinden kurtulamazdım......

Ne gerek var canım eskı sevgılısıyle tekrar gorusmeye falan alla alla... evlendıyse eskısıde yenısıde bıtmıstır...cok ayıp yanı... sınırlenmekte haklısın bence valla ya... ben bıle sınırlendım ha....

aynı şekilde bende gördüm canım aradığını ama onun bana yaşattıklarından sonra o hiç canımı acıtmadı olabilir merak etmiştir bazen bizde merak etmiyomuyuz eski arkadaşlarımızı hiç canını sıkma bnce zaten onu istese onunla evlenirdi

yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
eşime karşı içimden hala çok kırgınım içimden.
barıştık.ama bir şey dikkatimi çekti ben normalde kıskançlıklardan kavga çıkartan biri değilimdir.
ya da evliliğimde ciddi bir şey olmadı henüz.
kıskanılmak eşimin hoşuna gitti galiba.
çünkü bunca yıldır ilk defa evimide kıskançlık kavgası oldu.
neredeydin .yok telefonu niye açmadın niye sağ baktın gibi şeyleri hiç problem edip kocamı boğmamam.
merak ediyorum acaba bundan sonra beni kıskandırmaya mı çalışacak.
aslında ona da söyledim.
seni kıskanmadım. kızdım kırıldım sana dedim

lütfen cevap verin
kıskanılmak eşimin hoşuna gitti
ben nasıl davranmalıyım şimdi.
artık beni ya hep kıskandırmaya çalışırsa

lütfen cevap verin

o zamn bunu bıdaha bellı ete send ona aynı seyı yap yada o kadınlardn daha bakımlı gusel olkı zaten buda egonu tatmın edr sende kendne guvenlı olur okadnlardn asagı olmassın ben sahsen ole yapıorum:dilcikar::roflol:

canım aynı şeyi bende yaşadım malesefeşimle facebook' girmiştik,tutup eski kız arkadaşlarının ismini yazıp baktı,,merakındanüstelik bide bana ne dese beğenirsin,,bunun bu haline bakma önceden çok güzeldi demezmisenağlamaçok kırıldım,,,hala içimde....yaptığının yanlış olduğunu söyledim,,ne var bunda diye cvp aldım..eşimin kötü niyetle kesinlikle baktığını düşünmüyorum,,öyle olsa yanımda bakmaz,,fakat insan kırılıyo yinede,,gereksiz bişey yani........

lütfen cevap verin

kısaknıyor gibi favranma gayet normalmiş gibi hareket et. daha sonra sende onun yaptıklarının aynısını bir bir yapmaya başla. sende eski sevhilini bul facebookta görüş falan. aaaaaaaa valla daha yakışıklı olmuş de hatta abart biraz. bakalım onun tepkisi nasıl olacak buna. yapma bir daha falan derse. sen yapmazsan bende yapmam de. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…