Ben mi abartıyorum? :/

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
Merhaba arkadaşlar;
Sorunlu geçen günlerim oldu. Ve eşime son bir şans daha verdim. Çok bariz bir hatası yok ama ben bazı şeyleri çok kafaya takıyorum. Sizlerin fikrini almak için bu konuyu açtım.
Durum şöyle; dün sabah doğalgaz faturası gelmişti ben de iyi fazla gelmemiş dedim. Çünkü o bir arkadaşının faturasının ne kadar geldiğini söylemişti ben de onunla karşılaştırınca iyi fazla gelmemiş dedim.

Son düzenleme:
Eski sorunlarınızı bilmiyorum
Ama bunda birşey yok, herkes kendi faturasının az mı çok mu olduğunu bilmiyorsa bu şekilde anlar..

Az ya da çok değil ayrıca, iki faturaya oranla ortalarda bi yerde bi fatura ve bir önceki faturanızdan da çoook gelmemişse normal bi fatura..

Ya ben faturanın az ya da çok olmasına takmadım. Ama onun bana bu yorumum için tavır yapmasına sinir oldum.

Ya ben faturanın az ya da çok olmasına takmadım. Ama onun bana bu yorumum için tavır yapmasına sinir oldum.

Eşiniz aslında genel olarak fikirlerinizin çok değiştiğini düşünüyormuş ta sanki alakasız da olsa fatura konusunda bak yine fikrin değiştiye getirmiş gibi..

fatura konusnda bişey yok yani,herkesin yaptığı bişey fatura karşılaştırma. bence eşinizin ya başka bi sıkıntısı vardı size patladı veya annenizin faturası ile karşılartırma fikri gerdi(bazı eşler anne ile ilgili iyi kötü bahsi geçen herşeye kızıyor)....

Başka konularda da annenizin sizi etkilediğini evliliğinize müdahale ettiğini düşünüyor olabilir.
Belki oda kendi annesinden etkilenip sizin annenizle ilişkinizden rahatsız oluyordur(çokmu fesatım ne )

Farklı düşünecek olursak o gün canı bir şeye sıkılmıştır,sizi tersleyerek mutlu olmuştur.Öylesine
saçma sapan konuşmuştur.Çokda büyütülecek birşey değil sıkmayın canınızı.

Ama böyle bir durum yok. Annem onca yaptıklarına rağmen iyi ol kızım, iyi görmeye çalış der durur. O böyle yapınca iyice sinir oluyorum.

Bunlar ufak tartışmalar, büyütmemek gerekiyor. Belli ki siz heybeyi doldurmuşsunuz bundan dolayı ufak bir sözüne sinir oluyorsunuz.
Doğal gaz faturası yaktığımız kadar gelir.
Bunun yanında ufak tasarruflarla başka faturalara göre az rakamlar oynayabilir.
Belki eşinizin ailenizle ilgili sorunu vardır, ya da devamlı olarak bir konuyu çok uzattığınızdan dolayı bunalmış bu davranışından.
Önceki konularınızı bilmediğimden yorum yapamadım tam olarak.

Evet haklısınız. Benim heybem çok dolu. Geçmiş konularımı okursanız anlarsınız. Ona karşı güvensizliğim, kırgınlığım diz boyu :'(

bunda birşey yok ama ben şöyle düşündüm,belki ailenizizn yanında böyle bir şey söylemenizden hoşlanmamıştır sanki maddi yönden dert yanar gibi oldugunu düşünmüştür

En büyük tartışmalarınız böyle olsun bundan sonra inşallah..
Uyuz olman anlamsız. İnan şu tarz diyaloglar en kusursuz evliliklerde
geçiyordur zaman zaman

Hemen suratını astı yok niye fikirlerim hemen değişiyormuş---eşinizin bu sözüne bakarsak bunun öncesı olmalı...sizin yaptıgınız bazı şeyler bazı kararsızlıklar vs. yanı sorun bır dogal gaz faturası degıldır..

sen eşine çok dolu olduğun için bu diyaloğu kafanda büyütmüşsün yoksa abartılacak birşey yok bence
boşver erkeklerin her dediğini ciddiye alma yoksa hayat geçmez hepsi çocuk gibiler olgunlaşıp evleneni çok az bazen he sensin deyip geçeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…