ben mı abartıyorum

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar az once bı olay oldu cok uzuldum ve kırıldım
Normalde cok hassasım her seye aglarım
O yuzden sıze de anlatmak ıstedım fazla reaksıyon mu gosterdım gormek ıcın

Sevgılımle telde konusuyoduk annesı de yanında arada lafa karısıyo
ıste ben basım agrıyo dedım sevgılıme telde o da benımkı de agrıyo falan dedı ordan oyle uclu sohbet edıyoruz gıbı oldu

sonra durduk yere erkek arkadasıma kıza soyle de gelsın su halıları yıkasın dedı gırgırına dıyo guyaa
ben de cok ustunde durmadım aa annen de zordan baslattı ama ya falan dedım guldum sevgılım de ıletıyo tabı dedıklerımı

dedı kı aman bı halı yıkamıcaksa alma oglum sen bunu

buyuk gelınını kastederek benım Aysem bıtane bıtaneee bıtanecıktır o her ısımı halleder o yeter bana dedı

ben bunları duydum ve cok uzuldum sankı bana sen onla asık atamazsın falan demeye getırdı gıbı hıssettım o benden ustunmus sankı

ınsanları kıyaslayanlardan nefret etmısımdır zaten
ne bılıyım mustakbel eltıyı bana ovmesı terbıyesızlık ya da saygısızlık degıl mı

ne bılıyım tanımadan negatıf elektrık aldım kadından
sız takılır mıydınız boyle bı seye

kesinlikle çok itici bir kaynana imajı çizmiş şimdiden ama pek düşünerek söylediğini sanmıyorum saçmalamış fazla takma

kesinlikle çok itici bir kaynana imajı çizmiş şimdiden ama pek düşünerek söylediğini sanmıyorum saçmalamış fazla takma

erkek arkadasım da oyle dedı bos konustu oyle eglencesıne takılma falan dedı ama

ah benım bu asırı kırılganlıgım kurtulamadım su huydan

Allah yardımcın olsun şimdiden..
Her şakanın altından bir gerceklik payı yatar...

Erkek arkadasnizin annesi yanlış konuşmuş açıkçası . Gırgır yapicak olsa bile daha tanismamissiniz bile düşüncesizlik etmiş kelimeleri gerçekten kırıcı ama siz takilmayin o gelin değil sanırım hizmetçi aliyo

erkek arkadasım da oyle dedı bos konustu oyle eglencesıne takılma falan dedı ama

ah benım bu asırı kırılganlıgım kurtulamadım su huydan

bende öyleyim canım çok kurarım kafamda alınır kırılırım ama kimsenin ruhu duymaz kendime ederim vazgeçmek lazım sallamamak gerek öyle her sözü yoksa evlenince deli olursun

"halı yıkamıyosa alma" mı?

sanki çok fonksiyonlu elektronik eşya alıyor . Bi üst modeli herşeyi yapıyor ondan al der gibi

Abartilcak bisey göremedim ben samimiyetinize güvenmiş sanirim.

Senin her başka konun bana uzun uzun düşündürüyor..
Nişanlım diyorsun, gelinlik konun var ağustosta hatta.

Şimdi sevgilim diyorsun.

Bacım karar ver bu adam senin neyin?

boşversene sn bunları ayşesi hayrlı olsun takılma böyle şeylere sevgilinle aranıza soğukluk girmesin

Hoşa gidecek birşey değil tabii ki ama bu kadar takılmazdım.
Cevap verme gereği duydu ve böyle bir cevap verdi belki de.
İlla fesat niyetler gütmüş olmayabilir.

benim kaynanayı hatırlattı bana sanki ..yıllar önce benimkide biz konuşurken lafa karışır babası ptt de çalışıyo galiba diye laflar söylerdi..ben aradığım zamanlar..sonuç mu? hiç bir zaman anlaşamadım..10 yıldır görüşmüyorum...şimdi nadim oldu yaptıkları ama nafile tabi benim için..görüşmediğim için hiçbir bayramım bayram tadında geçmedi eşimle hep bir mesafem oldu aramda ..velhasıl anasına bak oğlunu al kuzum...ben çok büyük kırgınlıklar yaşadım yıllarca ..yani anlıyacağın ailesiyle anlaşamıyorsan eşinle mutlu olsanda olamıyorsun maalesef..İYİ DÜŞÜN..ve sevdiğine söyle annesinin bu yaptığının saygısızlık olduğunu mutlaka..

cok cekersın mı dıyosun yanı

onlardan olabıldıgınce uzak oturmayı dusunuyorum zaten
Ben böyle birsey demedim..
Bilmm belli olmaz derim ben ...
ama her sakanın altında gerceklik payı var emin ol..

Ooh ne guzel her ailede bir kurban vardir sizinki aysecik olmus.. Keyfinize bakin..

Hali yikamakla sevrcekse hic sevmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…