- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Abartıyorsun
Zira sen acele ediyorsun
Senin işin gücün düzenin var
Sevgilin öğrenci ailesi için de öyle henüz
Bir de oğlan evlendirecek aile tavrı nasıl olur ki
Gelirler yanılırlar isterler yüzük takılır çeker giderler
Sizin evlilik tarihi planınız ne ve sevgiliniz bu konuda ne diyor
Nişan nerede olacak? Evdeyse 1 günde halledilecek şeyler. Giyeceğinize siz önceden karar verin ama hemen almayın(en büyük sıkıntı kıyafet olur tahminen,o da sizin görüp beğeneceğiniz bişey)
Stajı demişsiniz ne mezunu
Yaz sonu evlendiğinizde nasıl geçineceksiniz
Staj deyince avukat ve smm geldi aklıma smm ücret alıyor galiba ama avukat I'n alacağı ile geçinilmez yani
Evlilik tarihi ağustos sonu. Birlikte düşünüyoruz hepsini tabi ki. Benim tarihim onun tarihi diye bir durum yok. Nişan işinde de canımı o sıkıyor ya zaten. Kendisi beni ikna etti şimdi pasif duruyo.
Geri adım mı atsam dedim. Buz gibi çeksem kendimi. İşe yarar mı acaba.sevgilin pek hevesli sayılmaz. Sen niye sürekli soruyosun ki o konuyu açasıya kadar bekle o söylesin dursun bakalım zamanı gelince. ozaman aynı tepkiyi sen verirsin
Önceden hevesleniyodu öyle tepsi falan. Hatta kendi bakar resim atardı.Ama nişan tepsisi vs adamın aktif olacağı bir konu değil
Hatta kıyafet bile
Sadece yüzük alırken birlikte olmak yeter
Göbeğiniz birlikte kesilmedi bundan sonra da her adımı birlikte atmanız gerekmez herkes aynı hevesi duyamaz ki
Kararınızı vermişsiniz mutluluklar dilerim ama işte eşinin geliri olmadığı için aileden beklenti vs oluşursa hayat zorlaşırAvukat. Bende çalışıyorum. Geçinebilecek bir kazancım var benim zaten çok şükür. Hallederiz sanırım.
aynen en iyisi geri adım atman. kız evi naz evi tabi abartmadan. bi merak etsin bakalım niye benimki 180 derece döndü diye :)Geri adım mı atsam dedim. Buz gibi çeksem kendimi. İşe yarar mı acaba.Çünkü önceden kendi konuşrdu heveslidi yani.
aynen en iyisi geri adım atman. kız evi naz evi tabi abartmadan. bi merak etsin bakalım niye benimki 180 derece döndü diye :)
Kararınızı vermişsiniz mutluluklar dilerim ama işte eşinin geliri olmadığı için aileden beklenti vs oluşursa hayat zorlaşır
Bana ne ailesinden diyebilmelisiniz ki bu süreci huzurla geçirin
Boşver güzelim ya, sen bunu 2 sene daha tuza yatır beklet. Belli bir olgunluğa erişmemiş erkeklerle evlilik büyük risk.24 olmuş oluyor. Benimki uzata uzata 24 ü bulmuş
Bir anda yetişmicek korkusu sardı beni iyice panikledim galiba. Ya benimki tabak takımı falan bakardı yaa. Ya da sevimli gözükmek adına mı yapıyodu acabaeşimle aramızda 800 km mesafe vardı bizde isteme söz birlikte oldu. tepsiyi pastayı elbisemi herşeyi tek başıma aldım istemeden bir gün önce geldi eşim yüzükleri öyle aldık.
sözü 8 şubatta yaptık nisanda nişanlandık. 1 haftada nişan alışverişinin hepsini hallettik hatta 2-3 günde. düğün içinde aynı şekilde.
erkekler bizim sevdiğimiz inci boncuk işlerini pek sevmiyorlar tabak takımı falan bakmaya çıktığımızda eşim hepsi tabak işte demişti
söz tepsisi falan bunlar onlara cazip gelmiyor senin kadar hevesli görünmesini bekleme rahat ol biraz daha çok vaktin var herşey güzel olur
ama aksilikler yaşanacaktır bunu da düşün herşeyin en iyisi olsun diye bekleme benim nişanımdan 2 gün önce kuaförüm öldürüldüson 2 günde yeni kuaför arayışına girdim çok felaketti ama şu an anı olarak kaldı kuaförümede allah tekrar rahmet eylesin
Bende üzülüyorum burda ruhen büyümemiş adamlarla evleniyorlar sonra ne dengesizlikler ne dengesizlikler... Bende mi yaşayacağım diye korkuyorum bazen. Çok pniklemiş durumda karman çorman duygular içerisindeyim offf.Boşver güzelim ya, sen bunu 2 sene daha tuza yatır beklet. Belli bir olgunluğa erişmemiş erkeklerle evlilik büyük risk.
Annesinden gördüğü ilgiyi senden de beklerken, evin erkeğinin alması gereken sorumluluklardan kaçıyorlar
erkekler bizim gibi değiller senin gibi düşünmesini bekleme :) hep mutlu olun inşallah yetişir paniklemeBir anda yetişmicek korkusu sardı beni iyice panikledim galiba. Ya benimki tabak takımı falan bakardı yaa. Ya da sevimli gözükmek adına mı yapıyodu acabaAma birlikte seçtik yani onları. Damat kahve fincanı resimleri atmıştı falan. Şimdi böyle olunca ben afalladım.
Ailesi durumu biliyor tanıştık falan. Dönünce istemeye gidelim de demiş ama anne baba biliyor sadece. Ben mi abartıyrum bizde kardeşler dayılar anane dede herkes bilir mesela böyle işi olsa daha ablalarına söylemeye çekiniyor. Küçük mü zannediyor kendini nedir anlamadım.Canım sende çek kendini biraz ağırdan sat. Ayrıca ailesine de bu konuyu açmadan kıyafet falan alma derim sonra bi aksilik çıkarsa çok üzülürsün sende sorup durma adama bırak o düşsün derdine. Madem aşağılık kompleksine girecekti verseydi biraz disini sıkıp derslerini.
İşi hazır diyebiliriz. Yoksa bende farkındayım işimiz kurmadan olmaması gerektiğini. Hukuk okuyo stajını başlatacak sanırım aynı meslekte olucaksınız hatta
Yukarıda yorumlarda yazmıştım. Bende çalışıyorum ve bir aileyi geçindirecek kadar maaşım var çok şükür. Ailesi muhakkak bişiler yapıcaklar ama hani beklentiyi sıfırladık biz yine de elimizdekine göre hareket edelim diyoruz.Avukatlık stajında alacağı para sizin evlilik hazırlığınıza hiç yetmez özellikle aileler yardım etmeyecekse
hep siz masraf yapmak zorunda kalabilirsiniz
bence ruhsatı alsın iş bulsun öyle evlenin
cok acele ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?