Ben mi abartıyorum?

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
133
İyi günler,
Hemen konuya giriyorum. Durum şu: sevgilim okulu uzattı 2 dersi var dönem arasında bitecek inşallah. 15 tatilde aileler tanışsın 14 Şubata da nişan yapalım diye konuştuk. Bu haftasonu sınavları için gidecek ve Ocak ayının sonuna ancak gelecek. Ben çalışıyorum vakit kalmıyor yani. Şimdiden hazırlıklara başlayalım diyorum. Alyans seçelim tepsi bakalım vs vs diyorum. Yetişiriz yeeaaa diye ağzını yayıyor. Şeytan diyor çak bi tane ağzının ortasına. Bir ablası şehir dışında yaşıyor. Birbirlerine bağlı bi aileler. Daha ablanın haberi yok. Evde de hiçbir muhabbet yok varsa da bana yansıtmıyor. Anne baba hiç oğlan evlendirecekmiş moduna geçmedi. Ben mi abartıyorum yoksa bu işte bir tuhaflık mı var? Ya okulu daha bitirmediği için netleşmeden adım atmak istemiyor diyorum ya da baya baya oyalıyor. Ama kendisi ikna etti beni bu tarihlere bana kalsa yaz başında olsundu.
Bana bir akıl verin lütfenn :KK43:

Böyle gevşek insanlara hiç tahammül edemiyorum,ister kadın ister erkek olsun. Iki ayak bir pabuç girince anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor. Siz önceden baslayin hazırlıklara tedbirli davranmakta fayda var. Bu işler detaylı olduğundan anca yetişir.

Heyecan daha şimdiden bitmiş gibi...Bir düşün sen iyice...
Evet ya bende bunu düşünüyorum zaten. Yol yakınken dönsem mi diye bile düşünüyorum. Yani iyi bi insan aslında çok stres yapıyor okul durumunu ben yüksek lisansımı bitircem seneye kendisi hala lisansı bitirmek için çabalıyor. O yüzden mi eziliyor diyorum ay valla ama kendisi ikna etti beni şimdi niye böyle gıcık gıcık davranıyor bilemiyorum.

Evet ya bende bunu düşünüyorum zaten. Yol yakınken dönsem mi diye bile düşünüyorum. Yani iyi bi insan aslında çok stres yapıyor okul durumunu ben yüksek lisansımı bitircem seneye kendisi hala lisansı bitirmek için çabalıyor. O yüzden mi eziliyor diyorum ay valla ama kendisi ikna etti beni şimdi niye böyle gıcık gıcık davranıyor bilemiyorum.

Erkekler kadınlar kadar heyecanlı ve meraklı olmaz bu tip şeylere, o yüzden abartmadığı sürece normal. Belki de iş ciddiye binmeye başlayınca stres yapmıştır, sana belli etmemek için tam tersi hiç umursamıyor görünmeye çalışıyordur. Bu konularda çok yorum yapma, oluruna bırak sen de...

Nişan hazırlığı sonuçta,bence de acele ediyorsunuz.
Önce bir aileler tanışsın, zaten onlar işin içine girince o zaman ciddileşiyor. Daha okulu bitmemiş çocuğun.
Bu arada ben senin yerinde olsam işe başlayıp 1-2 sene çalışıp nişan yaparım,düğünle arayı fazla açmam

Erkekler kadınlar kadar heyecanlı ve meraklı olmaz bu tip şeylere, o yüzden abartmadığı sürece normal. Belki de iş ciddiye binmeye başlayınca stres yapmıştır, sana belli etmemek için tam tersi hiç umursamıyor görünmeye çalışıyordur. Bu konularda çok yorum yapma, oluruna bırak sen de...
Yapamıyorum işte. Benim de bu huyum kötü. Herşey güzel olsun hatta eksiksiz olsun istiyorum tabi hastalıklı gibi değil. Her zaman herşey iyi olmaz farkındayım ama elimizden gelenin en iyisi olsun diyorum. Ama adamda tık yok. Yani bana gelince iyi. Dolaşırken bana eşlik ediyor yine iyi kötü bişiler bakıyoruz falan ama hem kendi hevesi yok hemde en çok takıldığım nokta aile içinde hiçbir adım hiçbir aktivite yok yani bana yansımıyor en azından

Nişan hazırlığı sonuçta,bence de acele ediyorsunuz.
Önce bir aileler tanışsın, zaten onlar işin içine girince o zaman ciddileşiyor. Daha okulu bitmemiş çocuğun.
Bu arada ben senin yerinde olsam işe başlayıp 1-2 sene çalışıp nişan yaparım,düğünle arayı fazla açmam
Ben çalışıyorum zaten. Bir yandan yüksek lisans yapıyorum. O da stajını başlatcak okul biter bitmez. Uzun nişan değil yaz sonuna düşünüyoruz düğünü.

Yapamıyorum işte. Benim de bu huyum kötü. Herşey güzel olsun hatta eksiksiz olsun istiyorum tabi hastalıklı gibi değil. Her zaman herşey iyi olmaz farkındayım ama elimizden gelenin en iyisi olsun diyorum. Ama adamda tık yok. Yani bana gelince iyi. Dolaşırken bana eşlik ediyor yine iyi kötü bişiler bakıyoruz falan ama hem kendi hevesi yok hemde en çok takıldığım nokta aile içinde hiçbir adım hiçbir aktivite yok yani bana yansımıyor en azından
Mükemmelliyetçi olma, mutsuz olursun. Abla tavsiyesi. Relax.

Once okulu bitirsin bir rahat nefes alsın. Bu ne acele. Nişan yüzüğü 1 günlük is. Nişan kiyafeti de 1 günde hallolur. Şubata çooook var.bu ne acele.
Karşımda o var gibi okudum. İşte böyle söylüyor. Ama o dönünce 3 haftasonumuz var. Birinde aileler tanışsa birinde alışverişe çıksak birinde de nişan olucak. Haftaiçi vaktim kalmıyor maalesef. O yüzden hani ufak ufak hazırlansak diyorum. Belki de siz haklısınız ben abartıyorum.

Abartıyorsun

Zira sen acele ediyorsun

Senin işin gücün düzenin var

Sevgilin öğrenci ailesi için de öyle henüz

Bir de oğlan evlendirecek aile tavrı nasıl olur ki

Gelirler yanılırlar isterler yüzük takılır çeker giderler

Sizin evlilik tarihi planınız ne ve sevgiliniz bu konuda ne diyor

Ben çalışıyorum zaten. Bir yandan yüksek lisans yapıyorum. O da stajını başlatcak okul biter bitmez. Uzun nişan değil yaz sonuna düşünüyoruz düğünü.
Nişan nerede olacak? Evdeyse 1 günde halledilecek şeyler. Giyeceğinize siz önceden karar verin ama hemen almayın(en büyük sıkıntı kıyafet olur tahminen,o da sizin görüp beğeneceğiniz bişey)

Back
X