Ben mi abartıyorum?

tüm derdin bu olsun. yüzük dışında ne alınacaksa kendin beğen al hem nişanı kız tarafı yapar yüzük seçme kısmını beraber halledersin gerisi de seni o vakte kadar oyalar bu işleri de sevgilin ilgilenmiyor diye bir yük olarak görmek yerine hayatının en güzel günlerinin hazırlığı olarak yap ha haklısın tek başına nişanlanmayacaksın tabii ama bunun daha düğün hazırlığı var bunu tek başına hallet düğün zamanı başka bir konuda görüşürüz nasılsan, hadi selametle

Belki stres veriyorsundur ona o da kaçıyordur işlerden.
Veya küçük olduğu için bir şeyleri oturtmak istiyordur en başta genç adam.
Sanırım okuldan tam olarak kurtuldum demeden çok hayallere dalmak istemiyor. Herhalde yine uzatıp benim bu hevesli halimle beni hayal kırıklıgına ugratacağını falan düşünüyor. Yada çok iyi niyetli safım böyle olduğunu düşünüyorum.

tüm derdin bu olsun. yüzük dışında ne alınacaksa kendin beğen al hem nişanı kız tarafı yapar yüzük seçme kısmını beraber halledersin gerisi de seni o vakte kadar oyalar bu işleri de sevgilin ilgilenmiyor diye bir yük olarak görmek yerine hayatının en güzel günlerinin hazırlığı olarak yap ha haklısın tek başına nişanlanmayacaksın tabii ama bunun daha düğün hazırlığı var bunu tek başına hallet düğün zamanı başka bir konuda görüşürüz nasılsan, hadi selametle
Düğün hazırlığında ayılır bayılırım artık herhalde :KK70:

Yeni mezun kucucuk yastaki adamla evleneceksiniz
Adamin kendi parasi yok isi yok, ailesine kaliyor hersey
Evlilik degil bu evcilik oyunu bence
Biraz nefes alin, ailenizle vakit gecirin gezin tozun insanlari taniyin bu ne acele? Kendi paranizdan ailenize bir hayriniz olsun mesela, bunlar onun icin de gecerli. Yazik etmeyin gencliginize

Düğün hazırlığında ayılır bayılırım artık herhalde :KK70:
yani bayılır mısın bilmem de nişanda böyle daraldıysan düğünde dağılırsın şaka şaka her şey güzel olsun gönlünce olsun ama erkek kısmısı böyle canım benim öyle isterler ikna ederler ama can atmazlar, zamanla anlarsın, hele bi kocalık vazifesini eline alıp seni kocatmaya bi başlasın KK cılar haklıymış dersin, allah gönlüne göre versin

Yeni mezun kucucuk yastaki adamla evleneceksiniz
Adamin kendi parasi yok isi yok, ailesine kaliyor hersey
Evlilik degil bu evcilik oyunu bence
Biraz nefes alin, ailenizle vakit gecirin gezin tozun insanlari taniyin bu ne acele? Kendi paranizdan ailenize bir hayriniz olsun mesela, bunlar onun icin de gecerli. Yazik etmeyin gencliginize
Şimdi durum şu 3 senedir görüşüyoruz zaten. Ben 1 sene oldu mezun oldum. Onun da mezun olması lazımdı ama maalesef okul uzadı. Okurken rahattık ama şimdi anadoluda bir ilde yaşıyoruz ve ailelerimiz böyle dolaşmamızdan rahatsızlar( ben memlekette işe başladım. O da sınavdan sınava gidip geliyor ist'a okula) zaten hemen yüzüğü takalım diye konuşuldu. Ama mezun olmadan bari gelmesinler deyince benim ailem, okulunun bitmesini bekledik bizde. Yine de erken bende farkındayım. Ama şartlar bir yüzük takmaya zorluyor bizi maalesef. Bana kalsa öğrencilik yıllarımdaki gibi ist a gidelim karışan yok arayan soran yok ohhh yaşayalım mis gibi. Ama mahalle baskıları insanların kendi ailelerimizin bile tepkileri yıldırdı bizi...

Şimdi durum şu 3 senedir görüşüyoruz zaten. Ben 1 sene oldu mezun oldum. Onun da mezun olması lazımdı ama maalesef okul uzadı. Okurken rahattık ama şimdi anadoluda bir ilde yaşıyoruz ve ailelerimiz böyle dolaşmamızdan rahatsızlar( ben memlekette işe başladım. O da sınavdan sınava gidip geliyor ist'a okula) zaten hemen yüzü takalım diye konuşuldu. Ama mezun olmadan bari gelmesinler deyince benim ailem, okulunun bitmesini bekledik bizde. Yine de erken bende farkındayım. Ama şartlar bir yüzük takmaya zorluyor bizi maalesef. Bana kalsa öğrencilik yıllarımdaki gibi ist a gidelim karışan yok arayan soran yok ohhh yaşayalım mis gibi. Ama mahalle baskıları insanların kendi ailelerimizin bile tepkileri yıldırdı bizi...
Anliyorum canim
Aileler devreye girdiginde insan sorun yasiyor ondan dedim. Sevgilinjn kendi parasi olsa kimseyi karistirtmasa tamamdi da boyle cok zor , insalah istedigin gibi olur hersey

Ona göre bir yüzük bakmaktan ibarettir olay, Ocakta gidecek ne zaman dönecek?

Tarih cok uzun değilse bu sürede siz en azından alacağınız kıyafeti seçin, vesaire detayları kafanızda planlayın ama kesinleştirmeyın. Onunda istekli olması önemli nede olsa.. Akısına bırakın istekli olup olmadıgını görmüş olursunuz.

Ona göre bir yüzük bakmaktan ibarettir olay, Ocakta gidecek ne zaman dönecek?

Tarih cok uzun değilse bu sürede siz en azından alacağınız kıyafeti seçin, vesaire detayları kafanızda planlayın ama kesinleştirmeyın. Onunda istekli olması önemli nede olsa.. Akısına bırakın istekli olup olmadıgını görmüş olursunuz.
bu ay sonuna gıdecek ocak sonuna donecek 14 subata da yapalım nişanı dedık ama ben mesela aman hazırlanın anne diye ayağa kaldırdım bizimkileri onda o kadar bi heyecan bi hazırlanma goremeyınce gönlüm kırılıyor

O sormazsa sorma söylemezse söyleme konuyu açmazsa açma :) Eşimden önceki sevgilimde senin ki gibi zar zor beni ikna etmişti konu açılınca kaçıyordu tamam hallederiz deyip geçiştiriyordu.Eşim ise ben konuyu açmadan kendi açtı kendi istedi kendi hazırlıkların üzerine düştü ben öyle ikna oldum :) Bence evliliğe hazır değil.Konuyu kapatın ve o bir adım atana kadar bir daha bir şey demeyin.İnsan heves ediyor sabırsız oluyor ama karşıdaki istemezse sadece senin istemenle olmaz

O sormazsa sorma söylemezse söyleme konuyu açmazsa açma :) Eşimden önceki sevgilimde senin ki gibi zar zor beni ikna etmişti konu açılınca kaçıyordu tamam hallederiz deyip geçiştiriyordu.Eşim ise ben konuyu açmadan kendi açtı kendi istedi kendi hazırlıkların üzerine düştü ben öyle ikna oldum :) Bence evliliğe hazır değil.Konuyu kapatın ve o bir adım atana kadar bir daha bir şey demeyin.İnsan heves ediyor sabırsız oluyor ama karşıdaki istemezse sadece senin istemenle olmaz

Evet biraz kendimi çekeyim bakalım ne yapacak. Afallar herhalde bir deneyelim bakalım.

Kusura bakmayın hepsini okuyamadım ailesiyle tanıştınız mı ?
Yani evleneceğinizden haberleri var mı ?
Belki okulu bitiremem diye korkuyordur,hukuk zor bir bölüm çünkü.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

İyi günler,
Hemen konuya giriyorum. Durum şu: sevgilim okulu uzattı 2 dersi var dönem arasında bitecek inşallah. 15 tatilde aileler tanışsın 14 Şubata da nişan yapalım diye konuştuk. Bu haftasonu sınavları için gidecek ve Ocak ayının sonuna ancak gelecek. Ben çalışıyorum vakit kalmıyor yani. Şimdiden hazırlıklara başlayalım diyorum. Alyans seçelim tepsi bakalım vs vs diyorum. Yetişiriz yeeaaa diye ağzını yayıyor. Şeytan diyor çak bi tane ağzının ortasına. Bir ablası şehir dışında yaşıyor. Birbirlerine bağlı bi aileler. Daha ablanın haberi yok. Evde de hiçbir muhabbet yok varsa da bana yansıtmıyor. Anne baba hiç oğlan evlendirecekmiş moduna geçmedi. Ben mi abartıyorum yoksa bu işte bir tuhaflık mı var? Ya okulu daha bitirmediği için netleşmeden adım atmak istemiyor diyorum ya da baya baya oyalıyor. Ama kendisi ikna etti beni bu tarihlere bana kalsa yaz başında olsundu.
Bana bir akıl verin lütfenn :KK43:
merak ettim oğlan evlendirme modu nasıl oluyor.

İyi günler,
Hemen konuya giriyorum. Durum şu: sevgilim okulu uzattı 2 dersi var dönem arasında bitecek inşallah. 15 tatilde aileler tanışsın 14 Şubata da nişan yapalım diye konuştuk. Bu haftasonu sınavları için gidecek ve Ocak ayının sonuna ancak gelecek. Ben çalışıyorum vakit kalmıyor yani. Şimdiden hazırlıklara başlayalım diyorum. Alyans seçelim tepsi bakalım vs vs diyorum. Yetişiriz yeeaaa diye ağzını yayıyor. Şeytan diyor çak bi tane ağzının ortasına. Bir ablası şehir dışında yaşıyor. Birbirlerine bağlı bi aileler. Daha ablanın haberi yok. Evde de hiçbir muhabbet yok varsa da bana yansıtmıyor. Anne baba hiç oğlan evlendirecekmiş moduna geçmedi. Ben mi abartıyorum yoksa bu işte bir tuhaflık mı var? Ya okulu daha bitirmediği için netleşmeden adım atmak istemiyor diyorum ya da baya baya oyalıyor. Ama kendisi ikna etti beni bu tarihlere bana kalsa yaz başında olsundu.
Bana bir akıl verin lütfenn :KK43:
böyle adamla ömür geçer mi?

Kusura bakmayın hepsini okuyamadım ailesiyle tanıştınız mı ?
Yani evleneceğinizden haberleri var mı ?
Belki okulu bitiremem diye korkuyordur,hukuk zor bir bölüm çünkü.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tabi tabi kendi ailem onun ailesi haberleri var. Tanıştık zaten. Sadece okulu bekliyor iki tarafta. Bana da bitiremem diye korkuyor ve bu yüzden çok heveslenmeyim diye frene basıyor gibi geldi ama beni ikna eden oydu zaten. Ben yüksek lisansım bitene kadar birşey yapmayalım diyordum ama çevre bakısı bizi çok yıprattı.

merak ettim oğlan evlendirme modu nasıl oluyor.

o moda girmeyen aileden korksun konu sahibi, siz bilmiyor olabilirsiniz ama bilenler bilir o modu

Oğlan evlendirme modu benim gözümde bir hazırlık bir heyecan bir telaş demek maddi manevi kendilerini hazırlamaları lazımken sadece oturuyorlar gibi geliyor. Daha ablalarından durumu bilmeyen var bana tuhaf geliyor. Çok sık görüşüyorlar ama ablanın haberi yok daha. Hani beni biliyor birgün bu işin olacağını da biliyor ama şurda 1 1bucuk ay kalmıs daha haberi yok. Tuhaf değil mi sizce de?

Oğlan evlendirme modu benim gözümde bir hazırlık bir heyecan bir telaş demek maddi manevi kendilerini hazırlamaları lazımken sadece oturuyorlar gibi geliyor. Daha ablalarından durumu bilmeyen var bana tuhaf geliyor. Çok sık görüşüyorlar ama ablanın haberi yok daha. Hani beni biliyor birgün bu işin olacağını da biliyor ama şurda 1 1bucuk ay kalmıs daha haberi yok. Tuhaf değil mi sizce de?

evet tuhaf pek ciddiye alınmıyor senin iş

Back
X