- Konu Sahibi elmalikurabiyee
t
tamam anlatın işte nasıl oluyor o mod
konu sahibi olmayan modu anlatmış.işte onun tam tersi oku mesajları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
t
tamam anlatın işte nasıl oluyor o mod
yok yani çok dahice bir yorum yaptın ben senden duymak istiyorum:)konu sahibi olmayan modu anlatmış.işte onun tam tersi oku mesajları
bu ay sonuna gıdecek ocak sonuna donecek 14 subata da yapalım nişanı dedık ama ben mesela aman hazırlanın anne diye ayağa kaldırdım bizimkileri onda o kadar bi heyecan bi hazırlanma goremeyınce gönlüm kırılıyor
yok yani çok dahice bir yorum yaptın ben senden duymak istiyorum:)
anladığım kadarıyla kaynanadan dertlisin sende bendensin bacımo modda olmayan KV oğlunun tam tamına 23 yıl önceki leş gibi sünnet yorganını bir çuvala koyup al sana yorgan diye getirebiliyor.elini koluna sallaya sallaya gelip gelin arabasına elti binecek binmezse ipleri koparırım diyebiliyor sonra evine yerleşip gelin adasında eltiyi yatırıp biz de misafir en güzel yerde yatırılır diyebiliyor neler neler bunlar o modda olmayanlara örnek
İyi günler,
Hemen konuya giriyorum. Durum şu: sevgilim okulu uzattı 2 dersi var dönem arasında bitecek inşallah. 15 tatilde aileler tanışsın 14 Şubata da nişan yapalım diye konuştuk. Bu haftasonu sınavları için gidecek ve Ocak ayının sonuna ancak gelecek. Ben çalışıyorum vakit kalmıyor yani. Şimdiden hazırlıklara başlayalım diyorum. Alyans seçelim tepsi bakalım vs vs diyorum. Yetişiriz yeeaaa diye ağzını yayıyor. Şeytan diyor çak bi tane ağzının ortasına. Bir ablası şehir dışında yaşıyor. Birbirlerine bağlı bi aileler. Daha ablanın haberi yok. Evde de hiçbir muhabbet yok varsa da bana yansıtmıyor. Anne baba hiç oğlan evlendirecekmiş moduna geçmedi. Ben mi abartıyorum yoksa bu işte bir tuhaflık mı var? Ya okulu daha bitirmediği için netleşmeden adım atmak istemiyor diyorum ya da baya baya oyalıyor. Ama kendisi ikna etti beni bu tarihlere bana kalsa yaz başında olsundu.
Bana bir akıl verin lütfenn![]()
çak bacımanladığım kadarıyla kaynanadan dertlisin sende bendensin bacım
:)çak bacım![]()
Evet biraz kendimi çekeyim bakalım ne yapacak. Afallar herhalde bir deneyelim bakalım.
Erkekler bunu cok basit bi işlem silsilesi olarak görüyor.. Bizim nişan zamanı biz deli gibi hazırlık yaptık Evı hazırladık kendımızı hazırladık.Gittik yüzükler bu olsun dedik, Yüzükleri aldı Çiçek çikolata yaptırdı Takım elbisesini giydi geldi bu kadar.. Ben o kadar cok detayla ilgilendim ki.. Hazırlıklar, ikramlar, Nişan kıyafeti,nişan hediyeleri,davetlileri organize etmek vesaire vesaire.. Cok takılmadım zaten onun ne yaptıgına... Kırılmayın ama en azından kafanız net olsun kısa sürede organıze olabilecek kadar.. 3 Gün sonra Belki bi ay sonraya kalır ama yine yapılır önemli olan ağzınızın tadı olsun.. Erkek arkadaşınızın harekete geçecek psikolojiye gelmesini bekleyin en azından..Sizi ikna ettiyse İstekli olduğunu göreceksinizdir muhakkak..
Alyans bir iki tane sen beğen, o da içlerinden seçsin. Tepsiyide sen beğenip al. Madem yetişiriz diyor, hazır olanı kabul eder :)
Bu yaklaşıma kesinlikle katılıyorum. Bir de söz nişan bir arada yapmayın. Bir söz yapın kız isteme olsun 1 ay sonra yapun nişanınızı.
Bir de gelinler için yapacak çok iş var. Damatlar öyle değil. Yani tepsi falan sizin zevkiniz onu hiç karıştırmayın. O sadece yüzükler için lazım. Kocam çok iyi çok ilgilidir. Nişanda onunla birlikte yaptığımız tek hazırlık yüzüktü. Salonu ben beğendim ona gösterdim sadece. Elbisemi annemle aldık. Yani çok herşeye dahil olmasını beklemeyin ama tabi ilgili olması önemli.
Ya hani düğün zamanı da mı böyle olacak herşeyle ben mi ilgileneceğim diyorum. Evet zevk alarak yaparım yapıyorum ama çalıştığım için çok vaktim yok zaten. O da destek olmayınca canım sıkıldı. Böyle herşey aceleye gelecekte içime sinmeyen birşeyler olcak diye falan endişeleniyorum. En gıcık olduğum konu da kaynana adayının geniiş geniş oturması...
Canıımm gruba hoşgeldin. Bütün kaynana adayları böyledir. Ben kimseden birşey beklemedim. Herşeyi kendim seçtim beğendim, mobilyaları kocamla seçtik. Asla bu tabak nasıl şu tencereyi alalım mo demedim. Hepsini kendim aldım. Erkek tarafının ödemesi gereken şeylerin parasını nişanlımdan istedim. Beklentin ne kadar az olursa o kadar mutlu okursun. Kayınvalide olayında da beklentin olmasın yaptığıyla mutlu ol fazlasını bekleme asla senin annen gibi eksiğini gediğini kapatıyor olmayacak. Büyük beklentilere girip üzme kendini.
Yakım zamanda erkek kardeşimi nişanladık. Ben de annemde böyle merasimlere çok meraklıyızdır. Büze cemiyet olsun bayılırız hazırlığa. Ama nişanın het hazırlığını gene gelin yapyı ve onun gönlüne göre oldu. Öte türlü gelini yönlendirip istemediği nirşey yaptırmaktan korktuk. Herşey onum zevkine göre oldu.
O da doğru. yani bende tepsimi onlar seçsin vs istemiyorum tabi ki ama insan bi sormaz mı oğlum ne yapıyorsunuz ne konuşuyorsunuz istemeye/nişana giderken şunu bunu mu alalım yapalım vs... Tıkk yokkk
Benim kaynanamda hiç sormadı. Çiçek yapılması lazımmış benim annem bir gece önce cumartesi gecesi söyledi dedim bu saatten sonra nişanlımı üzmem yormam söylemicem annem sen bilirsin dedi. Pazar sabahı kayınvalide kocamı kaldırmış demiş çiçek çikolata al gel. Kocam pazar günü açık olan yerlerden hiç içine sinmeyerek mecburiyetten almış getirmiş ama nasıl sıkılarak verdi bana o çiçeği 1000 defa özür diledi sonra. Allahtan hep çiçek getiren düşünceli adamdır da takılmadım üzülmedim o çiçek mevzusuna ben de. Neyse demem o ki kayınvalideler böyle geniş oluyorlar.
Kız ben onların memlelette yapılan gelinbaşımı kendim ödedim. Kuaför benden istedi. Sen daha neler göreceksin. Takılma.