Akşam dönme derken sanırım akşama kalma şimdiden çık demek istemiş konu sahibi. Umarım yanılmıyorumdurabartıyosunuz. ne demek akşam gelme demek? siz ailenizin yanıan gitseniz o da size akşam dönme dese ne hissedersiniz?
ben öyle anladım bi an için ama haklı olabilirsiniz. yine de çok saçma bi tutum. akşam sıkılıyorum, gel ://Akşam dönme derken sanırım akşama kalma şimdiden çık demek istemiş konu sahibi. Umarım yanılmıyorumdurLakin çok çocukça bir davranış olmuş.
1 gecelik tek başına olabilirsin yani bi kap yemeğini ye otur bi film aç seyret ya da ne bileyim kitap oku kendinle biraz başbaşa kal bitti gitti. Ertesi gün gelecek zaten adam. Biraz olgun olun hanımlar lütfen yaa..Özlemek de güzel
hanımlar merhaba
Şuan iş yerindeyim eşimde sabah bize 1 1 buçuk saat olan ilçeye cenazeye gitti. Öğlen defnedildi cenaze. GÖrümcemle ve bir kuzeniyle gittiler. Aynı yerde kvalidem ve kpederim varlar. ( Kpederim orda görev yapıyor ama burdan gideli kpederimin 20 gün, kvalidem gideli ise 1 hafta olmuştu Kuzeni işleri dolayısyla dönmüş. Eşimde şimdi mesaj atmış bende akşama çıkarım diye. Bende akşamları tek çok sıkılıyorum yalnız olunca ne yemek yiyesim ne de yapasım gelir. Bende şimdi gelmesini istiyorum. Ona bişey demedim ama. Akşam dönme desem ayıp mı olur?
Kesinlikle.ben öyle anladım bi an için ama haklı olabilirsiniz. yine de çok saçma bi tutum. akşam sıkılıyorum, gel ://
Kız eşin kuzenim miha ha kociş akşam gelmeyecek olsa benim plan bell, soslu makarna kendime, oğluma da çorba veya köfte.
adam makarna sevmiyor ya, hayret bir şey.
yok mu sizin böyle farklı sevdiğiniz tatlar, eş yokken fırsat bilip götürseniz.
Kız eşin kuzenim mi
Şaka benim kuzen bekar
Eniştem kızardı makarna yemiyorlar diye bize makarna yap bunlara pilav derdi halama
ha ha kociş akşam gelmeyecek olsa benim plan bell, soslu makarna kendime, oğluma da çorba veya köfte.
adam makarna sevmiyor ya, hayret bir şey.
yok mu sizin böyle farklı sevdiğiniz tatlar, eş yokken fırsat bilip götürseniz.
Ay goha bende bazen esim gittigi yerde kalinca bayram ediyom bi tencere bamya yemek icin imkanim oluyor :) :)Alys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?