ben mi abartıyorumm

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
hanımlar merhaba

Şuan iş yerindeyim eşimde sabah bize 1 1 buçuk saat olan ilçeye cenazeye gitti. Öğlen defnedildi cenaze. GÖrümcemle ve bir kuzeniyle gittiler. Aynı yerde kvalidem ve kpederim varlar. ( Kpederim orda görev yapıyor ama burdan gideli kpederimin 20 gün, kvalidem gideli ise 1 hafta olmuştu Kuzeni işleri dolayısyla dönmüş. Eşimde şimdi mesaj atmış bende akşama çıkarım diye. Bende akşamları tek çok sıkılıyorum yalnız olunca ne yemek yiyesim ne de yapasım gelir. Bende şimdi gelmesini istiyorum. Ona bişey demedim ama. Akşam dönme desem ayıp mı olur?

bence sorun yok ailesiyle sonuçta.
bi gün tek yemek yiyeblirsiniz.

hergün olan bi olay da değil.. yani evet biraz abartıyorsunuz

Sonuçta yeri yurdu belli

Akşama gelecek erken gel olur mu saatten sonra

Ayrıca yalnız da insan takılır

Eve giderken taze ekmek ve peynir maydanoz al

Çayı koy peynir ekmek yap tv ya da internet aç gece olunca da yat

Bu olmaz dersen dışarda ye sinemaya git

O da olmadı ise evde dolapları katla kitaplığı düzenle vs ertelendiğini bir şey varsa onu yap

Seversen oje vs şekilleri dene

En önemlisi de eşin olmadan da bir hayatın olsun hiçbir şey bulamazsan buraya yorum ya

abartıyosunuz. ne demek akşam gelme demek? siz ailenizin yanıan gitseniz o da size akşam dönme dese ne hissedersiniz?
Akşam dönme derken sanırım akşama kalma şimdiden çık demek istemiş konu sahibi. Umarım yanılmıyorumdur Lakin çok çocukça bir davranış olmuş.
1 gecelik tek başına olabilirsin yani bi kap yemeğini ye otur bi film aç seyret ya da ne bileyim kitap oku kendinle biraz başbaşa kal bitti gitti. Ertesi gün gelecek zaten adam. Biraz olgun olun hanımlar lütfen yaa.. Özlemek de güzel

ben öyle anladım bi an için ama haklı olabilirsiniz. yine de çok saçma bi tutum. akşam sıkılıyorum, gel ://

ha ha kociş akşam gelmeyecek olsa benim plan bell, soslu makarna kendime, oğluma da çorba veya köfte.

adam makarna sevmiyor ya, hayret bir şey.

yok mu sizin böyle farklı sevdiğiniz tatlar, eş yokken fırsat bilip götürseniz.

aynı durumda siz de olabilirdiniz
kalabilirdi de orada ama aksam dönecekmıs
bir gün de sıkılın bir gün de yanlız yemek yıyın ne olacak ki,
çok basit birsey bu dediğiniz konu bile yapmayın

hadi aksamda burda kalcam dese belki ijsan olmaz gel der de. aksam cikma simdi cikmi diyceksin, saat de vercekmisin su saatte cik diye, sana okuyunca sacma gelmedimi :)

Kız eşin kuzenim mi

Şaka benim kuzen bekar

Eniştem kızardı makarna yemiyorlar diye bize makarna yap bunlara pilav derdi halama

Evet abartiyorsunuz. Hic mi tek basiniza kalip kendi ozgur alaniniza girmek istemiyorsunuz yahu? Keyif yap kimse yokken iste

Kız eşin kuzenim mi

Şaka benim kuzen bekar

Eniştem kızardı makarna yemiyorlar diye bize makarna yap bunlara pilav derdi halama

ya benim eşim üni deyken çok makarna yemiş, artık görmeye bile tahammülü yok, üni biteli 8-9 yıl olacak, hala fobisi adamın.

ben de aksine çok severim.

Ay goha bende bazen esim gittigi yerde kalinca bayram ediyom bi tencere bamya yemek icin imkanim oluyor :) :) Alys

Ay goha bende bazen esim gittigi yerde kalinca bayram ediyom bi tencere bamya yemek icin imkanim oluyor :) :) Alys

ha ha benim eşim de ben yoksam dışarıdan yemek söyler, korku filmi izler.
ben izlemediğim gibi ben evdeyken izlemesine de izin vermem.

ha ha bence arada bir böyle şeyler fırsattır herkes için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…