- 27 Ekim 2008
- 5.977
- 2.430
- 723
- Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
hakkaten bazen sınırlarını bilmiyorlar,hadlerini aşıyorlar, bitek senle ilişkiye girdiime göre hastalık varsada senden kapmışımdır de tövbe tövbeeeee
klava:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartmamaışsın canım şu erkekler sokaktaki o....larla yatarlar bi şey olmasından korkmazlar da sana mı lafı varmış..çok üzücü yerinde olsam bozuldugumu söyleridm ben..
arkadasim bu nasil yorumdur ?? bir hamile kadina tam gazi ver oohhh
kocasi aids hastaligi vs gibi seyden kast etmemis kan yoluyla bulasan binlerce hastalik var.. sen erkekn olsaydin ve esin erkek olsaydi ve ayni durumda olsaydiniz acaba ne yapardin ??
kızlar ben 4aylık hamileyim 2-3gündür akıntım var biraz,
dün eşimde izinliydi sabah birlikte olduk sonra akşam üstü markete gittik ve ben orda akıntım varya neden acaba dedim
kaç gündür dedi 2-3gündür dedim
bana ne dese beğenirsiniz; ee bana neden söylemedin,bu sabah benimle birlikte oldun ya hastalık felan kaparsam nolcak ozaman sorarım ben sana dedisenağlamasenağlama
bunları söylerken normal ses tonu ve yüz ifadesi vardı ama önemli olan kızmış olması değil elbetteki söylediği laflar zaten başka bişeyden dolayı oralim bozuk yüzüm asıktı bide bunu diyince iyice kötü oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum,senağlamasenağlama
ama ağzımı açıp tek tek kelime söylemedim yorum yapmadım ama buna kızdığımı anlamadı sanırım ,akşamda hala bana kızıyor bu aralar bana ters davranıyorsun şu suratını bu hale sokmayı nasıl beceriyorsun ağzından tek kelime çıkmıyor felan felan
Hayatım ,sen şu an çok hassas bir dönemindesin , o yüzden bu tür bir şakayı kaldıramamışsın anladığım kadarıyla....
Şahsen ben eşinin bunu ciddi olarak söylediğini düşünmüyorum.... Neden böyle düşünmediğimi söyleyim.
1- Eşim daha önce şimdiye kadar hiç kırıcı bir kelime bile konuşmadı. Hatta bana çok iyi davranırdı diyorsun... Bu demek oluyor ki, eşin aslında seni çok seviyor ve hiç bi sebeple kırılmanı istemiyor. Eğer zaten içinde sana karşı bir kötü düşüncesi olsaydı şimdiye kadar çoktan belli etmiş olması gerekirdi. Çünkü erkekler yapı gereği bunu asla içlerinde saklayamazlar...
2- O beni hiç incitmedi. Ama son bir aydır çok gerginim, kavga çıkarıyorum. Özellikle ona karşı patlamalarım oluyor diyorsun....
Bu durumda onun da psikolojisinin bozulmuş olması normal... Çünkü en ufak bir tartışmada bile eşler karşılıklı yara alırlar. Bu hiç bir zaman tek taraflı olmaz...
Canım sana biraz düşünmeni tavsiye ederim.. Eşinin, sen hamilesin diye bir aydır tüm huzursuzluklarına, patlamalarına alttan alması bile güzel bir şeydir. Kaldı ki o da artık dayanamaz hale gelmiş olabilir... Senin tavrına karşı o da senin içini acıtmak istemiş olabilir...
Bazen eşlerimizin yaptıklarını hoş görüyor gibi olsak ta hangimiz dört dörtlük bir eşe sahibiz.. içimizde ister istemez birikimler kalıyor ve bir zaman sonra (insan psikolojisi gereği) bunu saçma bir şekildede olsa dışarı atabiliyoruz... Eşin de bu huzursuzlukları bir şekilde dışarı atmak istemiş olabilir...
3- Ayrıca eşin sana defalarca bunun bir şaka olduğunu, gerçekten ciddiye aldığına inanamadığını söylemiş mesajında... Demekki bu, onun için gerçekten bir şakaydı..
Eğer gerçekten öyle düşünseydi neden şaka olduğunu tekrar tekrar belirtsin değil mi...
Hem anladığım kadarıyla senin hasssas bir dönem geçirdiğinin farkında... Normalde eşini üzmeyen bir insan hele böyle bir dönemde asla bu sözü ciddi olarak söylemez...
Ben şahsım adına, eşinin yaptığı bir şaka olarak görüyorum olayı...
Şu an ben senin yerinde olsam, eşime oturur çok hassas bir dönemde olduğumu bir daha böyle şakalar yapmaması gerektiğini, bunun psikolojik olarak beni üzdüğünü söylerdim...
Bir zaman sonra her şey yoluna girecektir merak etme...
kızlar pcde sorun vardı nete giremedim,
eşimle bu konuyu konuştum sakince ve o akşam zaten güllerle gelmişti özür diledi bu şakanın seni bu kadar kıracağını tahmin etmemiştim dedi,
daha öncede akıntım olmuştu benim doktorum hamilelikte normal dedi,hamilelikte ara ara artar dedi,bana ve bebeğe bir sakıncası yokmuş öyle demişti
ogün ve 1kaçgün önce tekrar başladı bende panik bi şekilde alışveriş yaparken böyle dediğim için eşim bana takılmış ,beni güldürmek için rahatlatmak için espri yapmak istemiş,"eyvah benimle birlikte oldun ya hastalık kaparsam" dedim ama bu espriydi ben salakmıyım bilmiyormuyum hastalığın nasıl kapıldığını,insan karısına bunu dermi ben bunu ciddi düşünemem bu çok iğrenç bana bunu nasıl yakıştırırsın ,ben bunu ciddi ciddi söyleyecek kadar ş. bi adammıyım sence dedi
sen çok ciddi ve panik bir şekilde sorunca bende espri yaptım çünkü doktor normal demiştiya onun için dedi baya bi konuştuk yani,ve espri olarak bile kötüymüş şimdi düşündükçe farkına varıyorum özür dilerimdedi
normalde sen böyle şeylere gülersin ,ne biliyim tamam hamilesin hassassın ama neye nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum dedi bana
yani eşimi tanıyorum ve ona bu konuda inanıyorum ve onu seviyorum =)
hepinizede teşekkür ederim