Ben mi abartmışım yani?...Eşime çok kızgınım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mor_okyanusum_ben
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkaten bazen sınırlarını bilmiyorlar,hadlerini aşıyorlar, bitek senle ilişkiye girdiime göre hastalık varsada senden kapmışımdır de tövbe tövbeeeee :oklava:

ah canım benim ya seninle konuştuk ama burdanda yazmak istedim yinede

eşin öyle biri değil bunu ben bile biliyorum ve çok şakacı bunuda biliyorum eminim şaka dediyse şakadır ama yeri ve zamanı yanlış olmuş,

erkekler çok ince ruhlu olmadıkları için bazen erkek arkadaşlarıyla bizleri karıştırabiliyorlar

Abartmamaışsın canım şu erkekler sokaktaki o....larla yatarlar bi şey olmasından korkmazlar da sana mı lafı varmış..çok üzücü yerinde olsam bozuldugumu söyleridm ben..

nezihemm arkadasa katiliyorum canim :)
hic önemseme lutfen hem hamilesin diye daha cok alingan olmussundur
bak benim esim de der kanliyken birsey yapmayalim diye ki cok hakli yani sen olsaydin ne dusunurdun :)
bak ne guzel bebisiniz olacak lutfen pozitiv dusun ve esin öyle bir anlamda demek istememistir

zaten burdaki bazi bayanlarda sana tam gaz vermeye hazirlar iyice icini karartmislar ..

Abartmamaışsın canım şu erkekler sokaktaki o....larla yatarlar bi şey olmasından korkmazlar da sana mı lafı varmış..çok üzücü yerinde olsam bozuldugumu söyleridm ben..

arkadasim bu nasil yorumdur ?? bir hamile kadina tam gazi ver oohhh
kocasi aids hastaligi vs gibi seyden kast etmemis kan yoluyla bulasan binlerce hastalik var.. sen erkekn olsaydin ve esin erkek olsaydi ve ayni durumda olsaydiniz acaba ne yapardin ??

arkadasim bu nasil yorumdur ?? bir hamile kadina tam gazi ver oohhh
kocasi aids hastaligi vs gibi seyden kast etmemis kan yoluyla bulasan binlerce hastalik var.. sen erkekn olsaydin ve esin erkek olsaydi ve ayni durumda olsaydiniz acaba ne yapardin ??

güzelim,sen arkadasin yazdigini elestirmissin ama,ilk önce sen kendi verdigin örnege bi baksan iyi edersin.elbetteki kanliyken esinle birlikte olman dogru degil.hem dini acidanda yasakli,hemde hastaliklara davetiye cikarirsiniz maazallah.:1ninca:

evet arkadasi elestirdim ve bir örnek verdim, kimse kanli veya lekeli birlikte olmak istemez.. esi de öyle bir cumle kurmus tamam guzel bir cumle olmayabilir ama cok da abartilacak bir konu degil

kızlar ben 4aylık hamileyim 2-3gündür akıntım var biraz,

dün eşimde izinliydi sabah birlikte olduk sonra akşam üstü markete gittik ve ben orda akıntım varya neden acaba dedim
kaç gündür dedi 2-3gündür dedim

bana ne dese beğenirsiniz; ee bana neden söylemedin,bu sabah benimle birlikte oldun ya hastalık felan kaparsam nolcak ozaman sorarım ben sana dedisenağlamasenağlama
bunları söylerken normal ses tonu ve yüz ifadesi vardı ama önemli olan kızmış olması değil elbetteki söylediği laflar zaten başka bişeyden dolayı oralim bozuk yüzüm asıktı bide bunu diyince iyice kötü oldum ağlamamak için kendimi zor tuttum,senağlamasenağlama

ama ağzımı açıp tek tek kelime söylemedim yorum yapmadım ama buna kızdığımı anlamadı sanırım ,akşamda hala bana kızıyor bu aralar bana ters davranıyorsun şu suratını bu hale sokmayı nasıl beceriyorsun ağzından tek kelime çıkmıyor felan felan

Ne diyim arkadaşım erkekler biraz odunlar.Dedikleri lafın nereye gideceğini veya nasıl anlaşılacağını düşünmüyolar.Emin ol o çoktan unutmuştur ne dediğini.
Tabiki de sen abartmamışsın ama yapacak birşey yok dediğim gibi.
ERKEK MİLLETİ HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ OLUR.
Sen canını sıkma, bak hamilesin. Bırak o anlasın hatasını. Sen tavrını koru.

eğer bebeğe birşey olursa diye korktu bence üstüne sorumluluk almamak içinde neden bana söylemedin gibi sözler söyleyip üstünden atmaya çalışmış.çok çirkin...

şimdi kendi niye hastalık kapıyor.bu durumda eşini ve bebeği düşünerek bir zarar vermekten korksaydı tamam çok doğal bir tepki diyebilirdim.ama kadınlarda hamile olsun olmasın bazı sebeplerden arada akıntı lekelenme gibi küçük sorunlar oluyor.tek eşli yaşayan bir çiftin hastalık endişesi taşıması çok manasız geldi banada.konuşmadan sizde anlam veremeyeceksiniz bence.

Canım konuyu bi daha okudum ,yazılanları da.
Tek şey düşündüm şimdi,eşin biraz düşünmeden konuşmuş olabilir evet ama seni kıracağını bilememiş...
Bence sağlık bilgisi hakkında veya hamilelikle ilgili bilgi eksikliğilnden kaynaklanıyor bu düşüncesi.
Kimi erkek vardır herşeyi bilir,ama kimisi de çok cahildir bu konuda .Sen eşini daha ii tanırsın,eğer düşündüğüm gibiyse büyütecek bişey yok,unut gitsin derim.
Bebeğinin ve hamileliğinin tadını çıkar cnm,bak bebiş isteyip de sahip olamayan nice insanlar var,bunları düşün ve pozitif ol ...

Bunca zamanlik doktorum ilk defa boyle bir teoriyle karsilastim esin nasil bir hastalik kapacagini dusunuyorki hamilelik bulasici degil korkmasin emin olsun akintiyla hamile kalmaz..................gelelim akintina bransim Kadin Dogum degil,akinti artisi gebelik suresince gorulur ve zaman zaman ust seviyeye yaklasir eger akintin koyu renkse,koku varsa alisilmisin disindaysa doktoruna kontrole gitmeni tavsiye ederim

cinsel yolla bulasan hastaliklarin insan vucudunda durup dururken olusmayacagini, baska birinden gecmesi gerektigini bilmiyor mu esiniz? kusura bakmayin ama siz onun cocuguna hamileyken bu nasil bir dusuncesizlik? cok ayipladim. bence uzerinden biraz zaman gectikten sonra bu konuyu onunla konusun, hem ne kadar agiriniza gittigini anlamis olsun, hem bu cahil ve dusuncesiz lafindan oturu utansin. ayip denilen birsey var. hem madem hastalik kapacak, onemli olan oncelikle sizin hasta olmaniz degil mi? bundan endiselenmesi gerekmez mi? doldurusa getirmek istemiyorum ama cok sinirlendim dogrusu.

Hayatım ,sen şu an çok hassas bir dönemindesin , o yüzden bu tür bir şakayı kaldıramamışsın anladığım kadarıyla....
Şahsen ben eşinin bunu ciddi olarak söylediğini düşünmüyorum.... Neden böyle düşünmediğimi söyleyim.

1- Eşim daha önce şimdiye kadar hiç kırıcı bir kelime bile konuşmadı. Hatta bana çok iyi davranırdı diyorsun... Bu demek oluyor ki, eşin aslında seni çok seviyor ve hiç bi sebeple kırılmanı istemiyor. Eğer zaten içinde sana karşı bir kötü düşüncesi olsaydı şimdiye kadar çoktan belli etmiş olması gerekirdi. Çünkü erkekler yapı gereği bunu asla içlerinde saklayamazlar...

2- O beni hiç incitmedi. Ama son bir aydır çok gerginim, kavga çıkarıyorum. Özellikle ona karşı patlamalarım oluyor diyorsun....
Bu durumda onun da psikolojisinin bozulmuş olması normal... Çünkü en ufak bir tartışmada bile eşler karşılıklı yara alırlar. Bu hiç bir zaman tek taraflı olmaz...

Canım sana biraz düşünmeni tavsiye ederim.. Eşinin, sen hamilesin diye bir aydır tüm huzursuzluklarına, patlamalarına alttan alması bile güzel bir şeydir. Kaldı ki o da artık dayanamaz hale gelmiş olabilir... Senin tavrına karşı o da senin içini acıtmak istemiş olabilir...
Bazen eşlerimizin yaptıklarını hoş görüyor gibi olsak ta hangimiz dört dörtlük bir eşe sahibiz.. içimizde ister istemez birikimler kalıyor ve bir zaman sonra (insan psikolojisi gereği) bunu saçma bir şekildede olsa dışarı atabiliyoruz... Eşin de bu huzursuzlukları bir şekilde dışarı atmak istemiş olabilir...

3- Ayrıca eşin sana defalarca bunun bir şaka olduğunu, gerçekten ciddiye aldığına inanamadığını söylemiş mesajında... Demekki bu, onun için gerçekten bir şakaydı..
Eğer gerçekten öyle düşünseydi neden şaka olduğunu tekrar tekrar belirtsin değil mi...

Hem anladığım kadarıyla senin hasssas bir dönem geçirdiğinin farkında... Normalde eşini üzmeyen bir insan hele böyle bir dönemde asla bu sözü ciddi olarak söylemez...

Ben şahsım adına, eşinin yaptığı bir şaka olarak görüyorum olayı...
Şu an ben senin yerinde olsam, eşime oturur çok hassas bir dönemde olduğumu bir daha böyle şakalar yapmaması gerektiğini, bunun psikolojik olarak beni üzdüğünü söylerdim...

Bir zaman sonra her şey yoluna girecektir merak etme...

Arkadaşım çok güzel anlatmışsın katılıyorum sana.diğer arkadaşlarada hanımlar hiç birimiz dört dörtlük eşlere sahip değiliz.kaldıki biz dört dörtlük değiliz.arkadaşımız şuan çok hassas bir dönemde bence ona yardımcı olmaktan ziyade yangına körükle gidiliyor.3,4 yıllık evlilik var ortada ve arkadaşım daha önce eşinin seni kırmadığını incitmediğini söylemişsin.tmm söylediği hiç hoş bir söz değil.çok hassas bir dönemdesin.Ama bir sakinleş önce ve otur düşün bir yanlış söz,şuana kadar sana yaptığı bütün doğruları götürmez.Bence böyle saçma sapan sebepler yüzünden ne kendini yıprat,nede evliliğini,şuan karnında senin ve eşinden bir parça var.bir kaç ay sonra allahın izniyle kucağına alacaksın.böyle sözleri kafana takıp mutluluğuna gölge düşürme.ayrıca unutma sen üzülürsen bebekler bunu anne karnında hissederler.bebeğini üzme :ecrin_bebek: kendinde üzülme şuan tek düşünmen gereken şey karnında büyüyen o minik şeyi düşün onu hisset,başka düşüncelerle kafanı yorma...GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN.MUTLULUKLAR SENİNLE OLSUN CANIM.:nazar:

kızlar pcde sorun vardı nete giremedim,
eşimle bu konuyu konuştum sakince ve o akşam zaten güllerle gelmişti özür diledi bu şakanın seni bu kadar kıracağını tahmin etmemiştim dedi,

daha öncede akıntım olmuştu benim doktorum hamilelikte normal dedi,hamilelikte ara ara artar dedi,bana ve bebeğe bir sakıncası yokmuş öyle demişti

ogün ve 1kaçgün önce tekrar başladı bende panik bi şekilde alışveriş yaparken böyle dediğim için eşim bana takılmış ,beni güldürmek için rahatlatmak için espri yapmak istemiş,"eyvah benimle birlikte oldun ya hastalık kaparsam" dedim ama bu espriydi ben salakmıyım bilmiyormuyum hastalığın nasıl kapıldığını,insan karısına bunu dermi ben bunu ciddi düşünemem bu çok iğrenç bana bunu nasıl yakıştırırsın ,ben bunu ciddi ciddi söyleyecek kadar ş. bi adammıyım sence dedi

sen çok ciddi ve panik bir şekilde sorunca bende espri yaptım çünkü doktor normal demiştiya onun için dedi baya bi konuştuk yani,ve espri olarak bile kötüymüş şimdi düşündükçe farkına varıyorum özür dilerimdedi

normalde sen böyle şeylere gülersin ,ne biliyim tamam hamilesin hassassın ama neye nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum dedi bana

yani eşimi tanıyorum ve ona bu konuda inanıyorum ve onu seviyorum =)

hepinizede teşekkür ederim

ozel konuslar bunlar
esler arasinda baskalarina anlatilcak seyler degil bilemem

çok doğal canım ya..erkek işte buuuuu yanii..kendini herşekilde belli ediyoo..benciller..takmamaya çalışş..

kızlar pcde sorun vardı nete giremedim,
eşimle bu konuyu konuştum sakince ve o akşam zaten güllerle gelmişti özür diledi bu şakanın seni bu kadar kıracağını tahmin etmemiştim dedi,

daha öncede akıntım olmuştu benim doktorum hamilelikte normal dedi,hamilelikte ara ara artar dedi,bana ve bebeğe bir sakıncası yokmuş öyle demişti

ogün ve 1kaçgün önce tekrar başladı bende panik bi şekilde alışveriş yaparken böyle dediğim için eşim bana takılmış ,beni güldürmek için rahatlatmak için espri yapmak istemiş,"eyvah benimle birlikte oldun ya hastalık kaparsam" dedim ama bu espriydi ben salakmıyım bilmiyormuyum hastalığın nasıl kapıldığını,insan karısına bunu dermi ben bunu ciddi düşünemem bu çok iğrenç bana bunu nasıl yakıştırırsın ,ben bunu ciddi ciddi söyleyecek kadar ş. bi adammıyım sence dedi

sen çok ciddi ve panik bir şekilde sorunca bende espri yaptım çünkü doktor normal demiştiya onun için dedi baya bi konuştuk yani,ve espri olarak bile kötüymüş şimdi düşündükçe farkına varıyorum özür dilerimdedi

normalde sen böyle şeylere gülersin ,ne biliyim tamam hamilesin hassassın ama neye nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum dedi bana

yani eşimi tanıyorum ve ona bu konuda inanıyorum ve onu seviyorum =)

hepinizede teşekkür ederim

ne güzel iş tatlıya bağlanmış Şeniz hamile olduğunuz için daha hassassınız tabii bu etkilemiş sizi ama artık eşinizde daha dikkatli olurkaydirigubbakcemile5 sizde takmamaya çalışın :1hug:

Back
X