ben mi abarttım sizce

sadecik

zeynep'im bebeğim
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
1.133
30
358
Edirne
arkadaşlar eşim p.tesi gecesi aradı beni çabuk aşağı gel bana bişey oluyor eşim dükkandaydı dükkan evimizin yani apartmanın altında.hemen anahtarı aldım koştum dükkana neoldu dedim kötüyüm dedi baktım gözünden kan akıyor hemen dük.çıktım yerler buz apartmana girdik düştü kaldı bayıldı ben yardım isterken ayıldı kendine geldi eltim geldi yukardan beraber kaynanamlara çıktık çabuk abimi ara bişey oluyo dedim ambulansı ara dedim yok ya bi tane telefon yok geçmiyo elime benimki evde eşimin dükkanda ne yapacağımı bilemedim o arada eşim hırıltılı ses çıkardı titredi ve hık diye gitti mosmor oldu kaskatı oldu ben öldü sandım başladım bağırmaya öldü diye kendimden geçtim resmen balkona koştum yardım istedim geçenler dönüp neoluyo demedi kimse ilgilenmedi sonra tanıdık çocuk gördük eltim ona çabuk 112yi ara dedi o aramış sağolsun o arada kaynım geldi bana bağırdı reklam yapmayamı çıktın balkona dedi eşime koştum ambulans geldi sonra kendine geldi eşim neolduğunu anlattı doktora falan gözüne döner koltuğun pistonunu değiştirirken pistonu vurmuş sivri uzun bi demir gözünde gözlük olduğu için gözlük korumuş yoksa göze girer gözü akıtırdı dediler neyse serum pansuman röntgen falan biz ilaçlarla geldik hast.eve kaynım koca ilçeyi ayağa kaldırdın dedi bayılmış o dedi bende ben nereden bileyim neolduğunu koca şehri bile ayağa kaldırırım dedim.şimdi kendime gelince düşünüyorum eltinin evi kaynanamla karşı karşıya o niye telf.kullanmadı ve ben eşimle uğraşırken çırpınırken o hep dışarda mutfaktaydı ama hatırlayamıyorum ne yaptığınıda bunlar kendime sorum ama sizce kaynım haklımı ben mi abarttım balkona çıkıp yardım istemekle rezilmi oldum reklam mı yapılmış oluyor kaynımda eltide bi surat bana ve elti gülüyor öldü neyapcaz diyosun diyo bende o halini görmedinmi dedim aklımı yitirdim dedim arada duyuyorum seslerini dalga geçiyolar aptal çıkıp bağırmaya ne gerek var diyolar bana söyleniyolar zor tutuyorum kapılarına dayanmamak için zaten tüp bebek tedavisindeyiz p.tesi yada salı yumurtalarım toplancak eşim azolu tese olcak hiç sperm çıkmama ihtimalide çok yüksek onun psikilojisi yetiyor bize birde bunlar böle yapıyor ya hata bendemi diyorum

arkadaşlar eşim p.tesi gecesi aradı beni çabuk aşağı gel bana bişey oluyor eşim dükkandaydı dükkan evimizin yani apartmanın altında.hemen anahtarı aldım koştum dükkana neoldu dedim kötüyüm dedi baktım gözünden kan akıyor hemen dük.çıktım yerler buz apartmana girdik düştü kaldı bayıldı ben yardım isterken ayıldı kendine geldi eltim geldi yukardan beraber kaynanamlara çıktık çabuk abimi ara bişey oluyo dedim ambulansı ara dedim yok ya bi tane telefon yok geçmiyo elime benimki evde eşimin dükkanda ne yapacağımı bilemedim o arada eşim hırıltılı ses çıkardı titredi ve hık diye gitti mosmor oldu kaskatı oldu ben öldü sandım başladım bağırmaya öldü diye kendimden geçtim resmen balkona koştum yardım istedim geçenler dönüp neoluyo demedi kimse ilgilenmedi sonra tanıdık çocuk gördük eltim ona çabuk 112yi ara dedi o aramış sağolsun o arada kaynım geldi bana bağırdı reklam yapmayamı çıktın balkona dedi eşime koştum ambulans geldi sonra kendine geldi eşim neolduğunu anlattı doktora falan gözüne döner koltuğun pistonunu değiştirirken pistonu vurmuş sivri uzun bi demir gözünde gözlük olduğu için gözlük korumuş yoksa göze girer gözü akıtırdı dediler neyse serum pansuman röntgen falan biz ilaçlarla geldik hast.eve kaynım koca ilçeyi ayağa kaldırdın dedi bayılmış o dedi bende ben nereden bileyim neolduğunu koca şehri bile ayağa kaldırırım dedim.şimdi kendime gelince düşünüyorum eltinin evi kaynanamla karşı karşıya o niye telf.kullanmadı ve ben eşimle uğraşırken çırpınırken o hep dışarda mutfaktaydı ama hatırlayamıyorum ne yaptığınıda bunlar kendime sorum ama sizce kaynım haklımı ben mi abarttım balkona çıkıp yardım istemekle rezilmi oldum reklam mı yapılmış oluyor kaynımda eltide bi surat bana ve elti gülüyor öldü neyapcaz diyosun diyo bende o halini görmedinmi dedim aklımı yitirdim dedim arada duyuyorum seslerini dalga geçiyolar aptal çıkıp bağırmaya ne gerek var diyolar bana söyleniyolar zor tutuyorum kapılarına dayanmamak için zaten tüp bebek tedavisindeyiz p.tesi yada salı yumurtalarım toplancak eşim azolu tese olcak hiç sperm çıkmama ihtimalide çok yüksek onun psikilojisi yetiyor bize birde bunlar böle yapıyor ya hata bendemi diyorum

kesinlikle çok sende bi sıkıntı yok.okurken ben sinirlendim yemin ederim :@

geçmiş olsun öncelikle canım abarmıyorsun o an korkmuşsun sadece bu kadar basit ve korkundanda doğal olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapmışın tuaf olan ne burda analamdım seni eleştirenler asıl bana tuaf geldi

insan sevdigi insan icin dunyayı da ayagı kaldırır ancak daha yasca olgun insanlar, anne baba gibi yada baskaları daha sakin olur.
Bu konuda hic sucun yok, hic kafana takma sen.

oncelikle gecmis olsun arkadasim.

eltine ve kaynanana cok gicik oldum.aklima biran yasadiklarim geldi.

3 aylik bebegim karnimda kalbi durmustu.kurtaj olacaktim.aksam saat 10:30 gibi suyumla beraber bebegim dustu.minik kollar ve bacaklar inci gibi simsiyah gozler ve pesinden gelen kanamalar.
disarida arabayi bekliyoruz ben agliyorum eltim ve kaynanam "sessiz ol,milleti ayaga mi kaldiracaksin ,bizi rezil mi edeceksin"dediler.bende canimin yankisiyla onlara bagirdim.

seni cok iyi anliyorum hic de abartili bir durum degil.insani bazen beddua ettirmeye surukluyorlar ama Allah a havale ediyorum boylelerini.

acaba senin yasadigin olayi eltin ya da kv yasasaydi....

anlamadigim bir nokta da elti neyse de kaynin ve kv de ne vicdansizmis birinin kardesi digerinin oglu....

allah merhametsiz kullariyla bizleri sinamasin.

ne reklamı ya?! eşin orada mosmor kesiliyor sen panik halindesin akraban olacak kişiler 112 yi bile aramıyor.nasıl insan bunlar?

bir de o kaynın olacak odun gelmiş reklam yaptın rezil ettin diyor..onların reklam anlayışı bu galiba.

aynısını ben yaşamış olsaydım senin gibi davranırdım.eşim orada kendinden geçmişken rezil olur muyum diye düşünmezdim.üstelik rezil olan o vurdum duymaz ailesi.

ay ne biçim insanlar var yaaa :// insan o can havliyle ne yaptığını bilmez. yok canım sen hiç abartmıyosun yani o adam dengesizlik yapıyo tövbe yaaa daha ağır yazardımdaa ..

Nasıl insanlar bunlar, kardeşim öldümü demiyorda gir içeri diyor.
Değil ilçeyi komple bölgeyi ayağa kaldırır insan.
Genişlikte de 10 numaralar giden gitsin modundalar anlaşılan.
Siz söyleyin kaynınıza ona aynı şey olursa sizi etrafa rezil etmiycem, geçip bi kenarda sakin sakin bekliyeceğim de

yuhhhh ya gerçekten yuh karşısınızdakı terbıyesız insanlara. tabıkı abartmamışsınız. yapılması gerekenı yapmışsınız. inanmıyorum ya. gerizekalılar çok sınırlendım çok:47:

arkadaşlar çok sağolun beni rahatlattınız gerçekten insan ne yapacağını nası davranacağını bilemiyor düşünsenize eşiniz kollarınızda gidiyor rabbim kimseye yaşatmasın hadi eltiyi biliyorum mal delisi eminim onu düşünmüştür bizden kurtulacağını düşünmüştür ama kaynım ya eşimin abisi olmaz olsun öle insan.suratlar asık ikisindede millete yaygaraymış valla başına gelirse anlar gözü hiç bişey görmüyor insanın

niye hata sende olsunki!

Allah korusun ben öyle bi durumda olsam eşimi o halde görünce değil mahalleyi şehri ayağa kaldırırdım benle alay etmeye kalkan kaynıda eltiyide kaynanayada lafı öyle söylerdimki onlar kendılerınde arasınlar hatalarını!!!

şunlara bak ya demek kendı kocaları gözlerının onunde bayılsa mööö gibi bakacaklar

canim senin yerinde kim olsa aynisini hatta belki daha fazlasini yapardi tabii ki sen abartmamissin o insanlar da boyle bir olayla sinanmadikca seni anlayamazlar sanirim. bosver ne halleri varsa gorsunler fakat simdi degilse bile bir zaman sonra esinle konusda anlasin mumkunse hanyayi konyayi iste goruyor musun ne varsa insanin hayat arkadasindan var bir anlasa erkekler sunu

bu arada sizin icin boyle onemli hassas bir donemde bunlari kafaniza takmayin mumkun mertebe rahat olun rabbime yonelin allah yardimciniz olsun sag saglim bebekler versin kucaginiza amin

onlar cok rahatmıs herhalde daha ne dıyeyım

az bıle yapmısın ben herhalde sokagı ayaga kaldırırıdım
soncuta ne yasandıgını bılmıyorsun korkman kadar dogal bısey olamaz..

Normal bir bayılma değil ki :53:

Gözünden kan gelmiş ve mosmor olmuş adam.. sende 'siz fazla rahatsınız, el değil kendi kardeşiniz oğlunuz' vs. deseydin..
hatta birde sizin başınıza gelsinde göreyeim deseydn şaka gibi yaaa

canim senin yerinde kim olsa aynisini hatta belki daha fazlasini yapardi tabii ki sen abartmamissin o insanlar da boyle bir olayla sinanmadikca seni anlayamazlar sanirim. bosver ne halleri varsa gorsunler fakat simdi degilse bile bir zaman sonra esinle konusda anlasin mumkunse hanyayi konyayi iste goruyor musun ne varsa insanin hayat arkadasindan var bir anlasa erkekler sunu

bu arada sizin icin boyle onemli hassas bir donemde bunlari kafaniza takmayin mumkun mertebe rahat olun rabbime yonelin allah yardimciniz olsun sag saglim bebekler versin kucaginiza amin

canım eşim de birde korku başladı ya sperm bulunamazsa ya hiç çocuğumuz olmazsa ben seni düşünüyorum benim yüzünden annelik duygusunu tadamayacaksın diyor dolamış bunları ağızına hep söyleyip duruyor gerçekten ikimiz içinde zor çok zor bi dönem he benim düşüncem ayrılmam tabiki eşimi çok sevdiğimi o halde görünce daha iyi anladım umarım ayrıcaz hayaliyle yaşayan mallarla kafayı yemiş eltim kaynımda anlamıştır eşimi çok sevdiğimi

Normal bir bayılma değil ki :53:

Gözünden kan gelmiş ve mosmor olmuş adam.. sende 'siz fazla rahatsınız, el değil kendi kardeşiniz oğlunuz' vs. deseydin..
hatta birde sizin başınıza gelsinde göreyeim deseydn şaka gibi yaaa

ben hala kendime gelemedim o şoku atlatamadım canım gerçekten çok zor..

Hiç te abartmiyorsun ben de olsam en a senin kadar tepki verirdim.

Gecen gun 3 aylık kızımı babasıyla sallarken elimden battaniye kaydı cocuk düştü. Aslında goruyorum hic bi sey olmadı cocuğa, zaten mesafe cok azdı. Kıyameti kopardım ama yarim saat kendime gelemedim.

İnsan sevdiğinin, gözü önünde acı çekmesine ya da ona zarar gelmesine dayanamazki

Hiç te abartmiyorsun ben de olsam en a senin kadar tepki verirdim.

Gecen gun 3 aylık kızımı babasıyla sallarken elimden battaniye kaydı cocuk düştü. Aslında goruyorum hic bi sey olmadı cocuğa, zaten mesafe cok azdı. Kıyameti kopardım ama yarim saat kendime gelemedim.

İnsan sevdiğinin, gözü önünde acı çekmesine ya da ona zarar gelmesine dayanamazki

ama ben reklam yapmışım canım balkona çıkıp bağırım yardım isteyip rezil etmişim...ya dedim eşim öldü çıkayım bi reklamımızı yapayım duyurayım ya varmı böyle saçmalık rezil olmuşlarmış ay allahım ya dedim acaba bende mi hata gerçekten çünkü yaşça 40lı yaşlardalar hani olgun insan benmi, yanlış düşünüyorum ama o an insan eşinden başka bişey düşünmüyor

abartmak degıl haklı bır durum senın yaptıgın. ınsan aklını kacırır mazallah onlar bıraz anormalmıs canım. cok gecmıs olsun....

ayy nası fena oldum okurken, ben olsam elim ayağım birbirine dolanırdı. ve evet diğer üyelerinde dediği gibi değil mahalleyi şehri ayağa kaldırırımm gerekirse. o çok bilmiş kaynın ve karısı rahat insanlar. sorun sende değil onlarda.
hale bak, canı ciğeri kardeşi yerde mosmor yatıyo bu o arada gelip hala laf sokma, eleştirme derdinde.
ne insanlar var ya. :57:
ayrıca tam ona yanıyordum ki ben, şu 3 aylık bebeğini düşüren üyenin yorumunu okudum. nası fena oldum anlatamam.. :53: :18: :2:
Rabbim başa vermesin. heralde ben aklımı kaybederdim.. :14:
nasıl insanlar ki böyle bir durumda rezilliği, konu komşuyu düşünebiliyorlar. anlamıyorum ya gerçekten anlayamıyorum. :20:
bazılarının insanlığından şüphe ediyorum... :19::19:

Back
X