Evet. Cok rahatsiz edici bir durum. Ev sahibi cikaracak ama daha bikac ay varmisKadin esini aldatiyor esi biliyor apartman biliyor esi nisanliniza temizlik icin esinin nosunu atiyor bunlar neden oluyo ki? Kocasi karisini mi yolluycak sizin eve temizlik icin? Bunlar ne is yav
Nisanlinizin tavirlarini anlamadim. Kadin bir iki laf atmis olabilir o da siz varken cekiniyordur kontrollu olmak adina bakiyordurEvet. Cok rahatsiz edici bir durum. Ev sahibi cikaracak ama daha bikac ay varmis
Ben sizin sorunuzu anlayamadım yada siz anlatamadiniz.Kızlar nişanlimin üst katinda eşini aldatan bir kadin var. Tüm abartman biliyor hatta eside biliyor. Neyse bu kadin eşine uzaklastirma almisti eşi bikac gün evde degildi. Bu evde olmadigi dönemde bu kadin havlusunu asarken nisanlimin balkona düsürdü.
Nisanlimda cikip vereyim falan dedi yok dedim gelip kendileri alsin. Sonra kadin geldi istedi o sirada ben vardim kapiyi ben actim verdim.
İki gün sonra yine camasir düşürmüş. Ama sirada esi eve dönmüş ondanmidir bilmiyorum bu sefer almaya gelmedi. Kaldi oyle.
Bende almaya gelmedi mi hala burda bu esya diye sordum bikac defa. Yok dedi. Laf arasinda o kadindan korkuyorum ben falan dedi ( o..pu her sey beklenir gibisinden herhalde)
Neyse sitenin bahcesinde hep kadinlar oturdugu halde ben bu aralar nisanlimin gelip gecerken baya dikkatli bir sekilde dönüp dönüp kadinlara baktigini fark etmeye basladim. Ama o kadinla ilgisi oldugunu asla düşünmedim
Bu arada biz eve temizlikci ariyorduk nisanlimda site grubuna bunu yazdi bilen varsa gibisinden. Bunun uzerine dün gece 4.30 da nisanlimin telefonuna ust kattaki adam mesaj atmis ehatsaptan. Abi temizlik icin esimin numarasi yenge hanim eşimle konussun seklinde
Ben de nisanlimda kalmistim. Sabah uyandik baya erkendi. Gozumu yeni actim o da uyanmis sigara icip geldi uzandi. Sarildi falan saat kac dedim. Tele uzandi. Saate bakti. Mesaj var ben gordum. Sanki biraz gormiyim diye eğdi. Normalde sormam. Ama hissettim. (Saat 07.10 )
Bu saat sana kim mesaj atmis dedim. O da teli aldi soyliycem dedi ust kattaki karisinin numarasini atmis. Al sil dedi hemen teli elime verdi. Bende aldim sildim. Cunku kendi de kavgadan gurultuden onlardan cok sikayetci surekli adami uyariyordu falan.
Sonra ben dedim neden sakladin neden ben sormadan soylemedin. Telefonu ben gormuyim diye eğdin. Tabi suçlu ben. Sonra soyleyecekmis
Neyse yanlis anliyosun o saatte soylemek istemedim ben sana daha yeni uyandik sariliyorum falan neden soyliyim sen takarsin vs iste.
Sonrasinda konu kapandi. Evden ciktik daha kapidayken kadinlarin oturdugu banka bakmadan cikmiyor. Aylardir hic boyle bir sey olmuyordu.
Gecen rahatsiz oldum oturan kadinlara neden bakiyosun okadar dikkatli yanlis anlarlar dedigim halde. Diyor ki onlarda bize dönüp bakiyor bakmasinlar. Ama ben bahsettigim kadin orda oluyor mu hic bilmiyorum. Ondan dolayi bakacagini hic aklima getirmedigim icin.
Hanimkar ben ne yapayim bu sekilde dusunup gozu o kadini ariyorsa o mesqji bana sormasaydim soylemeyeseydi gibi düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyorum bugünden beri
Yani nisanlimin bi garip davrandigini hissediyorum
Ben sormasaydim söylemeyecekti. Benden gizlemek mi istedi bunu çözemiyorum.Ben sizin sorunuzu anlayamadım yada siz anlatamadiniz.
Adam da onu aldatiyormus zatenÜst kattaki adamın, kadının kocasi olduğuna emin miyiz?
İşte bunu kanitlayamiyorsunuz dillendirince suçlu benAbartmıyorsunuz bence, neden sürekli kadınların oturduğu yere bakıyor ne alaka.
Eşini aldatmiş kadinsa çamaşirini iki de bir duşurmesi falan dikkatli olmakda fayda var devir öyle berbatki herkesden herşey bekleniyor abartiya kaçmayin ama herşeyi dikkate al bak belkide birseyler varsa zararin neresinden donsen kardirKızlar nişanlimin üst katinda eşini aldatan bir kadin var. Tüm abartman biliyor hatta eside biliyor. Neyse bu kadin eşine uzaklastirma almisti eşi bikac gün evde degildi. Bu evde olmadigi dönemde bu kadin havlusunu asarken nisanlimin balkona düsürdü.
Nisanlimda cikip vereyim falan dedi yok dedim gelip kendileri alsin. Sonra kadin geldi istedi o sirada ben vardim kapiyi ben actim verdim.
İki gün sonra yine camasir düşürmüş. Ama sirada esi eve dönmüş ondanmidir bilmiyorum bu sefer almaya gelmedi. Kaldi oyle.
Bende almaya gelmedi mi hala burda bu esya diye sordum bikac defa. Yok dedi. Laf arasinda o kadindan korkuyorum ben falan dedi ( o..pu her sey beklenir gibisinden herhalde)
Neyse sitenin bahcesinde hep kadinlar oturdugu halde ben bu aralar nisanlimin gelip gecerken baya dikkatli bir sekilde dönüp dönüp kadinlara baktigini fark etmeye basladim. Ama o kadinla ilgisi oldugunu asla düşünmedim
Bu arada biz eve temizlikci ariyorduk nisanlimda site grubuna bunu yazdi bilen varsa gibisinden. Bunun uzerine dün gece 4.30 da nisanlimin telefonuna ust kattaki adam mesaj atmis ehatsaptan. Abi temizlik icin esimin numarasi yenge hanim eşimle konussun seklinde
Ben de nisanlimda kalmistim. Sabah uyandik baya erkendi. Gozumu yeni actim o da uyanmis sigara icip geldi uzandi. Sarildi falan saat kac dedim. Tele uzandi. Saate bakti. Mesaj var ben gordum. Sanki biraz gormiyim diye eğdi. Normalde sormam. Ama hissettim. (Saat 07.10 )
Bu saat sana kim mesaj atmis dedim. O da teli aldi soyliycem dedi ust kattaki karisinin numarasini atmis. Al sil dedi hemen teli elime verdi. Bende aldim sildim. Cunku kendi de kavgadan gurultuden onlardan cok sikayetci surekli adami uyariyordu falan.
Sonra ben dedim neden sakladin neden ben sormadan soylemedin. Telefonu ben gormuyim diye eğdin. Tabi suçlu ben. Sonra soyleyecekmis
Neyse yanlis anliyosun o saatte soylemek istemedim ben sana daha yeni uyandik sariliyorum falan neden soyliyim sen takarsin vs iste.
Sonrasinda konu kapandi. Evden ciktik daha kapidayken kadinlarin oturdugu banka bakmadan cikmiyor. Aylardir hic boyle bir sey olmuyordu.
Gecen rahatsiz oldum oturan kadinlara neden bakiyosun okadar dikkatli yanlis anlarlar dedigim halde. Diyor ki onlarda bize dönüp bakiyor bakmasinlar. Ama ben bahsettigim kadin orda oluyor mu hic bilmiyorum. Ondan dolayi bakacagini hic aklima getirmedigim icin.
Hanimkar ben ne yapayim bu sekilde dusunup gozu o kadini ariyorsa o mesqji bana sormasaydim soylemeyeseydi gibi düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyorum bugünden beri
Yani nisanlimin bi garip davrandigini hissediyorum
Adam da onu aldatiyormus zaten
Aynen rahatsiz edici bir durum bencedeAbartmıyorsunuz bence, neden sürekli kadınların oturduğu yere bakıyor ne alaka.
Oolaylar oldu sevgilisinin karisi siteye geldi olay cikardi. Sonrasinda eşi sitedekilere anltmis. Surekli kavga ediyorlar falan filan. Esi de herkese her seyi anlatiyorPeki siz bunca şeyi nasıl biliyorsunuz? Komşularımız kocalarını mı aldatıyor evde ayin mi yapıyorlar hiç bilmeyiz biz
Adam da onu aldatiyormus zaten
Hiç güven verici bir aile değilmiş. Normal bir eşin çoktan boşanması lazımdı o kadından.Oolaylar oldu sevgilisinin karisi siteye geldi olay cikardi. Sonrasinda eşi sitedekilere anltmis. Surekli kavga ediyorlar falan filan. Esi de herkese her seyi anlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?