Ben mi abarttim

İnanin bilmiyorum. Çok seviyorum yoksa bu kadar şüphe bile bana fazla
Bir sebeple kadinlara bakiyor olabilir, illa kotu niyetli olmasi gerekmez ama siz kotu niyetli olarak kodlamissiniz bir kere.

Kotu niyetli oldugunu düşündüğünüz, guvenmediginiz ama sevdiginiz biri. Cok ilginç gelmedi mi sizin de kulaginiza?

Sizin nişanlı zaten sıkıntılı, her şey beklenir.
Kadin iki çamaşır düşünürdü diye heyecan yapmış belli.

o degil. Ben yeni nisanlandim
Konularınıza göre daha 1 yıl önce o adamla berabermişsiniz. 6 aydır da nişanlısınız. Üstelik nişanlınızın o adam gibi eski karısı ve eski karısından kızı var. Tesadüf mü bunlar? Bence aynı kişi ama söylemeye çekiniyosunuz. O adamın gözü hep dışarıda zaten. Kocasını aldatan kadınla falan ilgisi yok yani.

Bunun iki kızı var. Onun bir kızı bir oğlu vardi. Bununla tanisma ve nisan arasi cok kisa. Ayrica konu bu degil. 13 yil yalniztan sonra ikinci evliligi yapmak istiyorum. Yaşım geregi birinin yasini senelerce tutamam yani. Bu mu suç.

Yoo aksine o adamdan kurtulduysanız ve yasını tutmadan hayatınıza devam ettiyseniz sevinirim. Ama bana çok benzer geldi iki adam. O yüzden söyledim.

Baska sıkıntilar vardi yeni actigim konular icin soyluyorsaniz.
Konularıniz çok yakın tarihlerde, benzer özellikler var ne hikmetse ayrı kişiler deseniz de.
Her türlü sıkıntılı nişanliniz, onunda eski sevgili, eski eş sorunları var.
Bu şekilde mutlu olacağınızı mi düşünüyorsunuz cidden?

İkinci evliliklerde ayni sorunlar var galiba. Zaten pes etmek uzereyim

Yoo aksine o adamdan kurtulduysanız ve yasını tutmadan hayatınıza devam ettiyseniz sevinirim. Ama bana çok benzer geldi iki adam. O yüzden söyledim.
Bastan hic benzerlik yok gibiydi ama durum boyle olmaya basladi demek ki size de oyle geldiyse

Yas tutmayin tabi ama az once bu guvenmediginiz son nisanliniz icin cok seviyorum diyerek kendinize bahane yaratiyordunuz. Yani anladigim kadariyla siz kolay atlatan birisiniz, ayrilirsaniz bunu da kolay atlatirsiniz, elin ust katindaki kocasini aldatan kadini hicccc takmaniza gerek yok.

Digeri uzak mesafeydi cok gorusmemistik. O yuzden nisanlim bana o zaman cok iyi gelmisti. bununla her gun beraberiz nerdeyse. aileler de isin icine girince olay cok farkli boyutta gelisti tabi.

Aslinda bunu ben degil nisanlin yaptigi icin her sey bu durumu hissettirdi bana

ben o çamaşırların yanblışlıkla düştüğünü sanmıyorum oraya bence nişanlını yoklamak için düşürüyor birdaha böyle bişey olursa al aşağıya at çamaşırı veya çöpe at uçmuş dersiniz sorarsa. adam da karısını aldatıyorsa bu ilişki laçkalaşmış dikkatli olmakta fayda vr

Komşuların açık ilişkisi grup seksi beni ilgilendirmez (gürültü patırtı olmadığı sürece)

Beni nişanlım ilgilendirir. O da bu kadına bakıyor gibi geldi bana. Aslan burcu erkeği ise kesin bayılır böyle kadınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…