- 2 Temmuz 2023
- 11.729
- 34.845
- 528
Bir sebeple kadinlara bakiyor olabilir, illa kotu niyetli olmasi gerekmez ama siz kotu niyetli olarak kodlamissiniz bir kere.İnanin bilmiyorum. Çok seviyorum yoksa bu kadar şüphe bile bana fazla
Hayir o degil. Ben yeni nisanlandimBu adam sizin ilişkiniz varken onu bitirip eski eşiyle barışıp sonra tekrar size dönmemiş miydi? Her şey beklenir ondan. Karşıdaki kadının kocasının aldatan bir kadın olmasına gerek yok
Bu adam zaten eski eşiyle barışıp sonra tekrar size dönmemiş miydi? Her şey beklenir ondan. Karşıdaki kadının kocasının aldatan bir kadın olmasına gerek yok
Hayir o degil. Ben yeni nisanlandim
Gayette o gibi duruyor halbuki.Hayir o degil. Ben yeni nisanlandim
Hayir ikisi arasinda bir seneden fazla zaman var. digerinden ayrildigimda buraya konu acmistim onunla nişan olayi yoktu zaten.Su iki mesaj aciklamaya muhtac, siz de hizlisiniz anladigim kadariyla?
Baska sıkıntilar vardi yeni actigim konular icin soyluyorsaniz.Gayette o gibi duruyor halbuki.
Konularınıza göre daha 1 yıl önce o adamla berabermişsiniz. 6 aydır da nişanlısınız. Üstelik nişanlınızın o adam gibi eski karısı ve eski karısından kızı var. Tesadüf mü bunlar? Bence aynı kişi ama söylemeye çekiniyosunuz. O adamın gözü hep dışarıda zaten. Kocasını aldatan kadınla falan ilgisi yok yani.o degil. Ben yeni nisanlandim
Bunun iki kızı var. Onun bir kızı bir oğlu vardi. Bununla tanisma ve nisan arasi cok kisa. Ayrica konu bu degil. 13 yil yalniztan sonra ikinci evliligi yapmak istiyorum. Yaşım geregi birinin yasini senelerce tutamam yani. Bu mu suç.Konularınıza göre daha 1 yıl önce o adamla berabermişsiniz. 6 aydır da nişanlısınız. Üstelik nişanlınızın o adam gibi eski karısı ve eski karısından kızı var. Tesadüf mü bunlar? Bence aynı kişi ama söylemeye çekiniyosunuz.
Yoo aksine o adamdan kurtulduysanız ve yasını tutmadan hayatınıza devam ettiyseniz sevinirim. Ama bana çok benzer geldi iki adam. O yüzden söyledim.Bunun iki kızı var. Onun bir kızı bir oğlu vardi. Bununla tanisma ve nisan arasi cok kisa. Ayrica konu bu degil. 13 yil yalniztan sonra ikinci evliligi yapmak istiyorum. Yaşım geregi birinin yasini senelerce tutamam yani. Bu mu suç.
Konularıniz çok yakın tarihlerde, benzer özellikler var ne hikmetse ayrı kişiler deseniz de.Baska sıkıntilar vardi yeni actigim konular icin soyluyorsaniz.
İkinci evliliklerde ayni sorunlar var galiba. Zaten pes etmek uzereyimKonularıniz çok yakın tarihlerde, benzer özellikler var ne hikmetse ayrı kişiler deseniz de.
Her türlü sıkıntılı nişanliniz, onunda eski sevgili, eski eş sorunları var.
Bu şekilde mutlu olacağınızı mi düşünüyorsunuz cidden?
Bastan hic benzerlik yok gibiydi ama durum boyle olmaya basladi demek ki size de oyle geldiyseYoo aksine o adamdan kurtulduysanız ve yasını tutmadan hayatınıza devam ettiyseniz sevinirim. Ama bana çok benzer geldi iki adam. O yüzden söyledim.
Bunun iki kızı var. Onun bir kızı bir oğlu vardi. Bununla tanisma ve nisan arasi cok kisa. Ayrica konu bu degil. 13 yil yalniztan sonra ikinci evliligi yapmak istiyorum. Yaşım geregi birinin yasini senelerce tutamam yani. Bu mu suç.
Digeri uzak mesafeydi cok gorusmemistik. O yuzden nisanlim bana o zaman cok iyi gelmisti. bununla her gun beraberiz nerdeyse. aileler de isin icine girince olay cok farkli boyutta gelisti tabi.Yas tutmayin tabi ama az once bu guvenmediginiz son nisanliniz icin cok seviyorum diyerek kendinize bahane yaratiyordunuz. Yani anladigim kadariyla siz kolay atlatan birisiniz, ayrilirsaniz bunu da kolay atlatirsiniz, elin ust katindaki kocasini aldatan kadini hicccc takmaniza gerek yok.
Aslinda bunu ben degil nisanlin yaptigi icin her sey bu durumu hissettirdi banaKadin eşini aldatıyor diye sanki hayat kadını muamelesi yapmanıza biraz sinir oldum. O eşiyle arasındaki sadakat problemi. Sanki virüslü birinden bahseder gibi yazmışsınız. İlişki karşılıklı olur. Nisanliniza güveniyorsanız sorun yok
Koca başka bir şey anladığımKadin esini aldatiyor esi biliyor apartman biliyor esi nisanliniza temizlik icin esinin nosunu atiyor bunlar neden oluyo ki? Kocasi karisini mi yolluycak sizin eve temizlik icin? Bunlar ne is yav
ben o çamaşırların yanblışlıkla düştüğünü sanmıyorum oraya bence nişanlını yoklamak için düşürüyor birdaha böyle bişey olursa al aşağıya at çamaşırı veya çöpe at uçmuş dersiniz sorarsa. adam da karısını aldatıyorsa bu ilişki laçkalaşmış dikkatli olmakta fayda vrKızlar nişanlimin üst katinda eşini aldatan bir kadin var. Tüm abartman biliyor hatta eside biliyor. Neyse bu kadin eşine uzaklastirma almisti eşi bikac gün evde degildi. Bu evde olmadigi dönemde bu kadin havlusunu asarken nisanlimin balkona düsürdü.
Nisanlimda cikip vereyim falan dedi yok dedim gelip kendileri alsin. Sonra kadin geldi istedi o sirada ben vardim kapiyi ben actim verdim.
İki gün sonra yine camasir düşürmüş. Ama sirada esi eve dönmüş ondanmidir bilmiyorum bu sefer almaya gelmedi. Kaldi oyle.
Bende almaya gelmedi mi hala burda bu esya diye sordum bikac defa. Yok dedi. Laf arasinda o kadindan korkuyorum ben falan dedi ( o..pu her sey beklenir gibisinden herhalde)
Neyse sitenin bahcesinde hep kadinlar oturdugu halde ben bu aralar nisanlimin gelip gecerken baya dikkatli bir sekilde dönüp dönüp kadinlara baktigini fark etmeye basladim. Ama o kadinla ilgisi oldugunu asla düşünmedim
Bu arada biz eve temizlikci ariyorduk nisanlimda site grubuna bunu yazdi bilen varsa gibisinden. Bunun uzerine dün gece 4.30 da nisanlimin telefonuna ust kattaki adam mesaj atmis ehatsaptan. Abi temizlik icin esimin numarasi yenge hanim eşimle konussun seklinde
Ben de nisanlimda kalmistim. Sabah uyandik baya erkendi. Gozumu yeni actim o da uyanmis sigara icip geldi uzandi. Sarildi falan saat kac dedim. Tele uzandi. Saate bakti. Mesaj var ben gordum. Sanki biraz gormiyim diye eğdi. Normalde sormam. Ama hissettim. (Saat 07.10 )
Bu saat sana kim mesaj atmis dedim. O da teli aldi soyliycem dedi ust kattaki karisinin numarasini atmis. Al sil dedi hemen teli elime verdi. Bende aldim sildim. Cunku kendi de kavgadan gurultuden onlardan cok sikayetci surekli adami uyariyordu falan.
Sonra ben dedim neden sakladin neden ben sormadan soylemedin. Telefonu ben gormuyim diye eğdin. Tabi suçlu ben. Sonra soyleyecekmis
Neyse yanlis anliyosun o saatte soylemek istemedim ben sana daha yeni uyandik sariliyorum falan neden soyliyim sen takarsin vs iste.
Sonrasinda konu kapandi. Evden ciktik daha kapidayken kadinlarin oturdugu banka bakmadan cikmiyor. Aylardir hic boyle bir sey olmuyordu.
Gecen rahatsiz oldum oturan kadinlara neden bakiyosun okadar dikkatli yanlis anlarlar dedigim halde. Diyor ki onlarda bize dönüp bakiyor bakmasinlar. Ama ben bahsettigim kadin orda oluyor mu hic bilmiyorum. Ondan dolayi bakacagini hic aklima getirmedigim icin.
Hanimkar ben ne yapayim bu sekilde dusunup gozu o kadini ariyorsa o mesqji bana sormasaydim soylemeyeseydi gibi düşüncelerle kendimi yiyip bitiriyorum bugünden beri
Yani nisanlimin bi garip davrandigini hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?