• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttim?

Minimoi

i n g e n u e
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
68
38
3
31
Sevgilim normalde destekcim olmustur cogu konuda. Ben bundan 6 yil once tecavuze ugradim. Tam da bugun. Unutamiyorum mih gibi aklimda gozumun onune geliyor bana bunu yapan kansiz da halamin ogluydu. Ben daha lise 2 deydim o donemde. Kapanmiyor yarasi hayatimi degistirdi cok kotu yonde bu olay ailem cok yanlis sekilde ogrendi bir babadan hic bi kizin duymak istemeyecegi seyler duydum ben.

Halam olacak o kadin kizin bastan cikarmistir diye kendini savundu oglu olacak serefsizi savundu. Ben cok zor gunler ergenligin verdiği o sacmalikla cok kotu hatalar yaptim. Ve bugun de yil donumu ben aklimda tutmak istemiyorum ama gunu geldimi kabus gibi ustume cokuyor. Ben universite okuyorum ailem baska sehirde ben dedem ve ninemleyim kadinin her dedigi batiyor sabahtan beri bagriniyorum. Bu olaydan onlarin haberleri yok tabi sakladik elalem ne der diye.

Sevgilim bugun uc gibi kalkti cok az konustuk sonra eve geldim oyun oynayacagim dedi bendw benimle ilgilen diye usteledim ilgilye ihtiyacim var gibi geldi. Yani arada da saka yollu birbirimize benimle ilgilen filan der darlariz. Sonra iste oyun oynuycam dedi tamam dedim bu arada tecavuze ugrasidigimi biliyor ama. Gununun bugun oldugunu bilmiyordu. Aradim acmadi ariyorim neden acmiyosun dedim annem yanimda filan burdan yaz dedi. Dedim sesini duymam lazim onemli. Sesini duyup rahatlamam anlatmam dokulmem lazimdi..sonra dedi geçiştirdi oyle boyle aksam oldu. Benle konusmak istemiyo gibi. Zorlama konusuyo gibi bende dedim seni sarmadim bugun herhalde. Konuscak konu bulamıyorum dedi. Tamam dedim konuşacak konu bulunca konusuruz.

Bu sefer tamam bıraktım her isi yaz diyo ama triple. Heves mi kalir bende yazdim.iste boyle boyle yil.donumu ve ben seni darlamak.istememistim ama.cok iyi degilim.diye. sonra bana iste cok abartiyosun bekaretini bile kaybetmemistin - ben karsi koydugum rahat durmadigim icin icime.tam girememisti ben gitti sanmistim ama bekratimi bozamamis o zaman - millet ne kotu seyler yasiyo fikan yazdi. Bende herkes kendi yasadigini biliyo ben iyi degilim iyi geceler dedim. Yani genelde cidden her konuda destek olur dinler ama bu gece neden boyle oldu cidden anlamadim cok kafam karistri ve cidden yalnız caresiz tutunacak dalim yok gibi hissediyorum. Saatlerdir ağlıyorum. Her detay gozumun onunden geciyor. Yillarca psikolojik destek aldim beb bunun yuzunden. Acaba ben ni abartiyorum?

Son düzenleme:
Psikolojik destekler hicbir işe yaramamış, tekrar destek alın derim. Mumkunse hayatiniza bir sure kimseyide almayin.

Böyle bir olayı kalkıp sevgiline " Bugun tecavuzumun yildonumu benimle ilgilen diye" hatırlatman, anlatman o kadar saçma ki. Disardan kendini bir gorebilsen neler dusunursun kimbilir.

O cocukta emin ol gun gelecek seni basindan atip gidecek. Sizde gelecek gormuyorum. Bunlara hazir ol, guclu ol, toparlan, destek al mutlaka. Yoksa daha cok uzuleceksin.

Sevgilinin umursamaz davranması çok sinir bozucu olmuş.ogun canı sikkindir senle ilgilenmez belki ama bekaretini gitmemiş işte ne olacak çok iğrenç bir laf.sen ne yaşamissın.bekaretin gitse ne olur gitmese ne olur.babana halana da o kadar kizdim ki allahim kadınlar ne çaresiz tecavüze uğrasa da destek bulamıyor.o pislik ne yapıyor rahat rahat yaşıyor mu.sevgiline yine de kızma eğer sana bu konuda genel olarak destek oluyorsa.yani babanlardan iyi en azından.sen de mutlu ol canım artık lütfen yıpratma kendini Allah yardımcın olsun

Sevgilim normalde destekcim olmustur cogu konuda. Ben bundan 6 yil once tecavuze ugradim. Tam da bugun. Unutamiyorum mih gibi aklimda gozumun onune geliyor bana bunu yapan kansiz da halamin ogluydu. Ben daha lise 2 deydim o donemde. Kapanmiyor yarasi hayatimi degistirdi cok kotu yonde bu olay ailem cok yanlis sekilde ogrendi bir babadan hic bi kizin duymak istemeyecegi seyler duydum ben.

Halam olacak o kadin kizin bastan cikarmistir diye kendini savundu oglu olacak serefsizi savundu. Ben cok zor gunler ergenligin verdiği o sacmalikla cok kotu hatalar yaptim. Ve bugun de yil donumu ben aklimda tutmak istemiyorum ama gunu geldimi kabus gibi ustume cokuyor. Ben universite okuyorum ailem baska sehirde ben dedem ve ninemleyim kadinin her dedigi batiyor sabahtan beri bagriniyorum. Bu olaydan onlarin haberleri yok tabi sakladik elalem ne der diye.

Sevgilim bugun uc gibi kalkti cok az konustuk sonra eve geldim oyun oynayacagim dedi bendw benimle ilgilen diye usteledim ilgilye ihtiyacim var gibi geldi. Yani arada da saka yollu birbirimize benimle ilgilen filan der darlariz. Sonra iste oyun oynuycam dedi tamam dedim bu arada tecavuze ugrasidigimi biliyor ama. Gununun bugun oldugunu bilmiyordu. Aradim acmadi ariyorim neden acmiyosun dedim annem yanimda filan burdan yaz dedi. Dedim sesini duymam lazim onemli. Sesini duyup rahatlamam anlatmam dokulmem lazimdi..sonra dedi geçiştirdi oyle boyle aksam oldu. Benle konusmak istemiyo gibi. Zorlama konusuyo gibi bende dedim seni sarmadim bugun herhalde. Konuscak konu bulamıyorum dedi. Tamam dedim konuşacak konu bulunca konusuruz.

Bu sefer tamam bıraktım her isi yaz diyo ama triple. Heves mi kalir bende yazdim.iste boyle boyle yil.donumu ve ben seni darlamak.istememistim ama.cok iyi degilim.diye. sonra bana iste cok abartiyosun bekaretini bile kaybetmemistin - ben karsi koydugum rahat durmadigim icin icime.tam girememisti ben gitti sanmistim ama bekratimi bozamamis o zaman - millet ne kotu seyler yasiyo fikan yazdi. Bende herkes kendi yasadigini biliyo ben iyi degilim iyi geceler dedim. Yani genelde cidden her konuda destek olur dinler ama bu gece neden boyle oldu cidden anlamadim cok kafam karistri ve cidden yalnız caresiz tutunacak dalim yok gibi hissediyorum. Saatlerdir ağlıyorum. Her detay gozumun onunden geciyor. Yillarca psikolojik destek aldim beb bunun yuzunden. Acaba ben ni abartiyorum?
yaşadığın kolay bişey değil. unutman zor tabi. ama yine de yıl dönümü diye her yıl aklına getirmemeye çalış. belki sevgilinin de canı sıkkındır o an. ilk defa olan bişeyse uzatmaya gerek yok.

Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Malesef cevreden yani yakin anne baba gibi yakin cevreden kotu yorumlar alinca toparlanmak cok zor oluyor ben derimi kanatana kadat kendimi keseledigim zamanlari bilirim.cunku pis hissediyordum hani lekelenmis gini oyle dendi cunku. Suclu bendim herkesin gozunde.

bence o sevgili olmamis boyle davranan biriyle hayatini devam ettirmek bana cok saglikli gelmedi acikcasi..yasadigin olay cok berbat cok uzucu anlayis gosterip seni anlamak yerine kurdugu cunleler icler acisi

Bende cok sasirdim cunku gercekten benim.uzulmemem icin elidnen gelen herseyi yapar karsimda ufacık cocuk gibi sekilden sekile girer yuzum.asilmasin diye normalde cok romantik biri değildir ama sahiplenir ama yani bugunki cikis beni cok sasirtti bende cok alinganim su an hem.pms hem bu ikisi ust uste bindi biliyorum.

Daha bekaretin bile gitmemis ne demek ya? Bunu diyen bir admala berabersin?
Birak bekaretini almaya calismasi zorla opmeye calismasi bile piskolojisini bozar insanin.

Yani adam sana zorla tecavuzbetmeye çalışmış neymis tam giremis...
Sevmedim ben sevgilini. Boyle birseyi basite alan erkek seni anlamaz. Anlamamista zaten...

Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Malesef cevreden yani yakin anne baba gibi yakin cevreden kotu yorumlar alinca toparlanmak cok zor oluyor ben derimi kanatana kadat kendimi keseledigim zamanlari bilirim.cunku pis hissediyordum hani lekelenmis gini oyle dendi cunku. Suclu bendim herkesin gozunde.
Siz ayartsanız onun adı tecavüz olmazdı zaten.. karşı koymaz birlikte olurdunuz.. ne embesil aileler var ya.. çok sinir oldum..

Gerçi bi dönem babamın kuzeni ziyarete gelmişti bize benden 3 yaş kadar büyük.. 2 3 gün kaldı bizde.. ben de herkese nasıl davranıyosam ona da öyle davranmıştım fakat bu manyak hallenmiş ve ailesine aramızda elektriklenme oldu.. aşık oldum evlenmek istiyorum demiş.. ben hayır yok öyle bi şey deyince de ama bana yakın davrandın dedi.. babam da alemin salağını adam yerine koyup muhabbet edersen hallenir kendi kendine.. hata sende içten davranmıycaktın dedi öküz çünkü hallenir böyle demişti..

Vah ki ne vah nedir bu kadınların çektiği.. kukumuz var diye her haltı biz beceriyoruz ne ç.k düşkünüymüşüz biz be

Seni ailen savunamamis bi erkek bozmasindan yasadigin bu igrencligi baska bi erkegin ilgisi telafi etmez canim kendi ayaklari ustunde durabilen bir kadin ol kimseye eyvallahin olmasin ancak o zaman canin bu kdar yanmaz unutamazsin ama daha az acitir nasir baglar o erkek arkadasina gelince kiz kardesinin veya aile üyesinin basina gelse böyle gavat olurmuymus bi sor ve muhabbetini tamamen kes derim sana deger verse bu yorumu yapmaz karaktersiz

O.ç. halanın oğlu midemi bulandırdı
Sevgilin için bir şey diyemedim ama ilişkinizin sonu yok gibi hassasiyetini anlaması için böyle kötü bir olayın yakın çevresinden birinin başına mı gelmesi gerek sizi bunun dışında bırakıyorum kardeşi kuzeni annesi bilmem nesi...
Kendinizi toparlayın bir an önce terapiye gidebilirsiniz :)

bence o konuyu konuştukça anlattıkça anlatasın gelıyor dökülmek istiyorsun ama anlattıkça daha çok hatlrıyorsun tamam silinmez hafızandan asla böyle bir olay ama anlattıkça anıların tazelenıyor her ayrıntısıyla bence anlatmayasın dıye boyle abartıyorsun demştr sevgilinde sonuçta boyle bır olayın aklında olmasını istemiyordur.

Çok geçmiş olsun.
kendinizi iyi edecek yegane kişi sizsiniz. anne,baba, eş dost bir yere kadar önemli ama iş sizde bitiyor. Toparlanmak için tekrar psikolojik destek alın.
Sevgilinizin zaten bekaret gitmemiş lafı ve ilgisiz tavrı oldukça hödükçe bir yaklaşım olmuş.tipik zar ile namusu eşdeğer gören kişi düşüncesi bu.sizin vücut bütünlüğünüze yapılan saldırıyı ve onun sizde yarattığı etkiyi göremeyecek kadar sığ düşünceliymiş.
son olarak anne ve babanızı getirin bir ara suratlarına tüküreyim.

Kuzum yasadiklarin cok zor ve kotu seyler.
Ama her sene yil donumu diye hatirlatmakta seni toparlamazki?
Kotu seylerin yil donumu olurmu?
Guzel anilari her sene her sene kutlamak istersin ama kotu seyleri neden hatirlayasinki?
Sevgiline bisey diyemedim. Normalde bana deger verir diyorsun. Eger bu cumleyi burda onu korumak icin yapmiyosan cahillik etmis derim neyse derim. Tekrari olmuycak derim. Ama en az bi supen varsa sevgiline dair, soyle ve bilelim. Ben eskiden burda yazmaya korkardim. Ama halbuki kkyi tamda ic sesimin disa vurmus hali olrak kullandigimdan beri hic biseyi icimde biriktirmiyorum. Cok iyi geliyor. Cikis yolu ariyosun kendi savasinda ve sana yardim ediyorlar burdakiler. Bende eskilerde bana deger vermeyen bi sevgilimin konusunu acmistim. Herseyi gizledim sakladim sirf" pff kk hanimlari tipik, hep ayril bosan diyorlar" diye. Ama sonra baktimki ne kdr haklilarmis. Aldatildim o kisi tarafindan. Sende denemelisin. Icindeki ic savasi burya dok. Helede o kotu anilari. Anlat agla ve at icinden disari

Paikolojinin düzelmesini sevgiline bağlarsan birgün o gittiğinde daha kötü dağılırsın. 1.sıraya koyma onu. Kötü hissettiğinde yapacak başka şeylerin olsun. Kendine hediye almak gibi en aevdiğin yemeği çıkıp yemek gibi. Yaşadığın olaydan ziyade sonrasında yaşananlar yüzünden yaran daha derine inmiş. O dönem beklediğin ilgiyi şefkati sahip çıkılmayı yaşamış olsaydın şimdi böyle olmazdın. Demekki önce hayatında eksik olam şeyi kemdi çabanla nasıl tamamlarsın ne gibi hayallerin olmalı bunları düşünmen laızm. O günüde sil hafızandan gerekirse seneye o gün çok güzel bir plan yap ve o günü eskiyle değil bu planınla güzel geçirdiğin günle hatırla. tenha biyer bul bağır çağır ağla kendini yerden yere vur ve ordan ayrılırken ben acımı burda bıraktım de. Bir daha hatırlamak istersem buraya gelirim de. Şartla kendini ve bir daha oraya gitme. Kendini acından ayır

Kendine sarıl. Kendini dinle. Kendini teselli et. Kendini iyileştir. Başka kimse senin kadar önemsemeyecek seni... Kendinden başka.

Back
X