• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi acayibim

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kizlar bende son zamanlarda bi atarli giderli sozler sanki icimde bi kamyon soforu yasiyor.:) kendime engel olamiyorum acaba disardan nasil gozukuyordur diye merak ettim yaziyim dedim.Ozellikle erkekler bu duruma nasil bakar cok mu itici gozukurum boyle insanlara karsi kendime engel olmali miyim? Fikirlerinizi bekliyorum.

valla canım eşim benim gördüğüm herkes nazik bi kadın elinin altında olmasını ister ama sen kendini deqiştirme . nasıl mutluysan öyle ol . başkası söylüyor diye kendini değiştirme

Bana da çok itici gelir. Yani sizin içerikleri bilmem ama kızın kırosu hiç çekilmiyor gerçekten.

Kufur falan ettigim yok sozlerim genelde kara ekmekteki asiye tarzinda dediklerinizi dikkate alicam.

Geçen haftaydi sanırım 4-5 liseli kız yolda yürüyor bende arkalarindayim biri döndü yanındakine "La y..rr.m bi kes sesini " dedi.
Neye ugradigimi sasirdim. Erkekleri bilemem ama bana fazlasiyla itici geldi bu. :110:

Itici degil igrenc eminim bunu soyledigi icin kendini havali falan sanmistir ama igrenclikten baska birsey degil :KK12:

Erkek arkadasima taklit yapiyorum bazen kro oluyorum baya egleniyoruz ama sürekli olmasi hos degil sanki

Argo kimseye yakışmıyor ama kadında daha bir itici duruyor. Düşünsene Fıstık gibi bir kız ama ağzını açmasıyla batırması bir oluyor.

Yani surekli oyle degilim ya arada sirada yeri geldiginde soyluyorum insanlar gulup egleniyorlar tabi ama ne dusunduklerini kestiremiyorum.

Çok güzel küfür ederim, argo da konuşurum, ama onu cümleye öyle güzel yediririm ki bu da benim sanatım, lakin burda sergileyemediğim için bilmiyorsunuz :KK45:

Bana ağzını büzdüre büzdüre çocuk çocuk konuşan kızlar daha itici geliyo açıkçası

Icimden tam bi prenses cikicakken icimde ki kamyon soforune engel olamiyorum:KK70:
Asiri argo ve kufure basvurmam ama soylediklerim sanki hep bi atarli giderli degisik.
Bana boyle surekli kibar olan insanlar yapay geliyor ya hic samimi gelmiyorlar.Ama boyle olmak lazimsa oyle de oluruz napalim:)

Back
X