Ben mi aceleciyim gerçekten?

Her şerde vardır bir hayır sakin ol kuşum.. Şu Düğün bir olsun fikirler illaki değişir yumuşarlar
onlar böyle saçma kurallar çıkardıkça ben dahada inada binip ters gidiyorum sanırım belli bir yaştan sonra kontrol edilmek zor geliyor özellikle yapılan açıklamalar mantıksız olunca :)

onlar böyle saçma kurallar çıkardıkça ben dahada inada binip ters gidiyorum sanırım belli bir yaştan sonra kontrol edilmek zor geliyor özellikle yapılan açıklamalar mantıksız olunca :)
Abinin düğünü olunca yumuşarlar bak görürsün demiştin dersin 🤭 sakin ve sabırlı ol

Ayy sıra mı kalmış artık,30 yaşına gelmişsiniz ( geç anlamında söylemiyorum,erişkin olmuşsunuz anlamında söylüyorum)

nisanlimla aram bozuluyor nisanimi mi atayim tarzinda duygu somuru ise yarar mu ?
bunu deneyeceğim hiç aklıma gelmemişti:KK53:
Ama kesin 3 5 ay seni beklemek yerine sorun çıkaran adamdan bişi olmaz zaten derler :D ah bir bilseniz onları her şeye cevapları vardır ama kesinlikle kimseyi anlamak için ufacık çaba bile göstermezler

Ayy sıra mı kalmış artık,30 yaşına gelmişsiniz ( geç anlamında söylemiyorum,erişkin olmuşsunuz anlamında söylüyorum)
evet ya ben zaten 1 seneden fazla bekledim onları hadi yine beklim ama onların eylülse benim ekim kasım olsun diyorum onada yok diyorlar

Aceleci değilsiniz yaşınız 30 olmuş çok normal bir an önce evlenmeyi istemeniz. Ailenize de anlatmalısınız hem önce evlenseniz ne olacak. Ben abimden önce evlendim.

Aceleci değilsiniz yaşınız 30 olmuş çok normal bir an önce evlenmeyi istemeniz. Ailenize de anlatmalısınız hem önce evlenseniz ne olacak. Ben abimden önce evlendim.
bencede çok saçma ama onlara göre abim beklerken ben öyle arkamdan kovalıyorlar gibi evlenemezmişim. Onlar bekleyebiliyorsa bende beklermişim

Ne zaman isterseniz o zaman evlenirsiniz. Yaşınız küçük degıl dedıgınız gıbı hayatınızı neden baskaları ıcın erteleyeceksınız ki.. Abiniz ve nişanlısıda o zaman dügün vs demeden evlensinler. Hiç umursamayın evlenin

bencede çok saçma ama onlara göre abim beklerken ben öyle arkamdan kovalıyorlar gibi evlenemezmişim. Onlar bekleyebiliyorsa bende beklermişim
Onlar beklemek istiyorlar ki bekliyorlar. Ben de sade nikah şeklinde evlendim. Bekleseydim düğün yapabilirdim ama zaten düğün sevmediğim için beklemedim.

Onlar beklemek istiyorlar ki bekliyorlar. Ben de sade nikah şeklinde evlendim. Bekleseydim düğün yapabilirdim ama zaten düğün sevmediğim için beklemedim.
evet benim de demek istediğim bu onlar 2 sene bile bekleyebilirler istedikleri düğünü yapmak için. Ama benim için farkeden bir şey yok ben çok düğün seven biri değilim. Ve bu süreçte zaten benim için kendi hayatıma sevdiğimle başlamak halay çekmekten daha önemli bir şey

çok şekersiniz :) evet aynı şeyleri söyledim neden olmuyormuş misafir gibi geleceksiniz katılıp gideceksiniz 5 kuruş masraf etmeyeceksiniz olmama nedeni ne diyorum . Tamamen elalemciler ne derlermiş ne acelem varmışta peş peşe yapıyormuşuz 3 5 ay bekleyecekmişim
Hamileyim çünkü de :D

Ben de hızlı evlendim herkes hamileyim sanmış diye çok utanmışlardı
Hamileliğim bayağı uzun sürdü 7 aylık değil 7 yıllık doğurdum :D

Selam kızlar ,

Ben nişanlıyım ve sonbaharda evlenmek istiyoruz. Ama ailem kesinlikle hayır diyor sebebi de nişanlı abim. O evlenmeden evlenemezmişim. Abim uzun bir süredir nişanlı covid dolayısıyla düğün ertelediler. Şimdi de düğün yeri bulamadıkları için Mayıs Haziran dan eylüle ertelediler oda daha kesin bir gün vs hiçbir şey yok. Annemler de o senin abin bekleyeceksin modunda oldukları için hiç bir plan yapamıyorum. Tamam o evlensin bir ay sonra da ben diyorum ona da yanaşmıyorlar. Aa ne acelen var diyorlar ( 29 yaşındayım haziran da 30 olacağım) . Onların içine sinen tarih muhtemelen 2022 baharı ya da yazı.....
Abim ve yengem düğünü çok istedikleri için onları anlayabiliyorum isterlerse 2 3 sene beklesinler istedikleri gibi düğün yapmak için. Ama benim için önemli değil o tarz şeyler. Ayrıca maddi olarak ailemin yapacağı hiçbir şey yok her şeyi biz kendimiz hallediyoruz.

Sizce ben mi aceleci davranıyorum onlar mı haklı ? Küçük değilim evlenip bir kaç sene sevgilimle zaman geçirip sonra çocuk düşünmeye başlarım diye planlıyorum. Tamam 1 sene çok uzun değil belki ama benim de kendime göre planlarım var ve onlara göre yaşım ilerliyor. Ailemle her konuştuğumda sen ne evlenme meraklısı çıktın abini bekleyeceksin öyle peş peşe düğün yapıldığı kimde görülmüş vs cevaplar aldığım için bir sonuca ulaşamıyorum. Sizce ne yapmalıyım onları ikna etmek için nasıl konuşmalıyım ?
Bence hakkın artık acele etmek yaş olarakda kendi düzenini isticek yaştasın

Back
X