- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
Krediye itiraz edeceğim. Umarım başka talepleri olmazAsla kredi çektirmeyin size kalır ödemeler kesinlikle . Hiç bu topa girmeyin. Bazı aileler fazla kurnaz cidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krediye itiraz edeceğim. Umarım başka talepleri olmazAsla kredi çektirmeyin size kalır ödemeler kesinlikle . Hiç bu topa girmeyin. Bazı aileler fazla kurnaz cidden
Haklısınız, baştan her şeyi konuşmak lazımEmekleri olmayabilir ama yine de söz hakkı olacak bir konu bulurlar. En kötü biz senin aileniz bize güvenmiyor musun derler yine aklına girerler. Kesinlikle bunun önünü alın yoksa evlilik falan dinlemez tepenize çökmeye devam ederler
O zaman herkes bütçesine göre hayal kurup isteyecek. Ayranları yok içmeye taht-ı revanla gider sı... demiş atalarımız.kesin o hayırsız oğullarını da evlendirme derdindeler. En azından evi var diyecekler gelin adayına. Herhangi bir vasfı yok çünkü belliBabası hayırsızmış. Zamanında çok borç yapmış, ödememiş vs. Şimdi de kredi vermiyorlar. Annesi de çalışmıyor
Pek bir birikim yok açıkçası. İhtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyordukBirikmiş parasi varsa adil yoksa değil. Taraflatdan birinin maddi sıkıntısı olur anlarım da siz biriktirirken onun araba vermesi yanlış.
Ömür boyu maddi anlamda hep hesaplar karışık yaşayacaksınız belli ki.
Muhtemelen, en azından kira ödemiyor derlerO zaman herkes bütçesine göre hayal kurup isteyecek. Ayranları yok içmeye taht-ı revanla gider sı... demiş atalarımız.kesin o hayırsız oğullarını da evlendirme derdindeler. En azından evi var diyecekler gelin adayına. Herhangi bir vasfı yok çünkü belli
Yaslar kucukmus. Ben 30larda diye dusunmustum. Birikmisleriniz var midir peki? Atiyorum erkek arkadasiniz ailesine maasindan bir miktar verse nasil olur? Komple kredi cekmese bile yardim etmek olabilir bence. Koy evini satsan kac lira edecek ki?kimse koydeki arazisini evini satmak istemez, cocuklara birakmak adina. Ve sehirden ev almak artik orta yasi gecen kisiler icin bir zorunluluk haline gelmis olabilir. Bunlari da dusunmek lazim. Ben sahsen 50 yasindan sonra koyde yasamak istemem,hastanesi yok bir seyi yok,basima bir is gelse sehre gelmek uzun surer,vs gibi dusunuyor olabilirler.Herkes kendi ayaklarının üzerinde durmalı kesinlikle
Benden uzun süredir haberdarlar. Evlilik düşüncesi, zamanı, bütün planlarımızdan haberleri var. Yaşlar 26 -28. Gelir durumu orta diyebiliriz, o memur ben özel sektör
Ya hiç unutmam çok yakın arkadaşıma biri talip olmuştu. Kadın fellik fellik peşinde geziyordu kızım. Oğlumla evlen diye. Arkadaşım öğretmen. Öylesine sordu oğlunuz ne iş yapıyır diye. diyalog aynen şöyle:Bunu kabul etmem mümkün değil
Muhtemelen, en azından kira ödemiyor derler
Ama demişler ki bekar ve evde yatan erkek kardeşin oturur demişler. O zaman niyet değişiyor işteYaslar kucukmus. Ben 30larda diye dusunmustum. Birikmisleriniz var midir peki? Atiyorum erkek arkadasiniz ailesine maasindan bir miktar verse nasil olur? Komple kredi cekmese bile yardim etmek olabilir bence. Koy evini satsan kac lira edecek ki?kimse koydeki arazisini evini satmak istemez, cocuklara birakmak adina. Ve sehirden ev almak artik orta yasi gecen kisiler icin bir zorunluluk haline gelmis olabilir. Bunlari da dusunmek lazim. Ben sahsen 50 yasindan sonra koyde yasamak istemem,hastanesi yok bir seyi yok,basima bir is gelse sehre gelmek uzun surer,vs gibi dusunuyor olabilirler.
Haklısınız, ama bekar oğulları var. Asıl o otursun diye istiyorlamış. Köy evi pek para etmez ama arazileri büyük şehirde, ne kadar eder bilmiyorumYaslar kucukmus. Ben 30larda diye dusunmustum. Birikmisleriniz var midir peki? Atiyorum erkek arkadasiniz ailesine maasindan bir miktar verse nasil olur? Komple kredi cekmese bile yardim etmek olabilir bence. Koy evini satsan kac lira edecek ki?kimse koydeki arazisini evini satmak istemez, cocuklara birakmak adina. Ve sehirden ev almak artik orta yasi gecen kisiler icin bir zorunluluk haline gelmis olabilir. Bunlari da dusunmek lazim. Ben sahsen 50 yasindan sonra koyde yasamak istemem,hastanesi yok bir seyi yok,basima bir is gelse sehre gelmek uzun surer,vs gibi dusunuyor olabilirler.
Bence de öyleYa hiç unutmam çok yakın arkadaşıma biri talip olmuştu. Kadın fellik fellik peşinde geziyordu kızım. Oğlumla evlen diye. Arkadaşım öğretmen. Öylesine sordu oğlunuz ne iş yapıyır diye. diyalog aynen şöyle:
Ne iş yapıyor??? Evi var.
Heee öyle mi.. peki işi ne?
evi var işte kızım.Kiralar çok pahalı.Kira derdiniz olmaz.
Eee neyle geçinecek?? Sen varsın ya işte. Memur kadınsın. Yeter size...
Sizinki de o hesap. İş bilmez bir oğlana evi var demek için sizi afedersiniz ama yolmak isteyen bir ailesi var. ÜZgünüm ama bunlar zaten kazanır ama küçüğe yazık diye yol yapıyorlar. Bence şimdiden konuşun
Evet, malesef niyet pek iyi değilAma demişler ki bekar ve evde yatan erkek kardeşin oturur demişler. O zaman niyet değişiyor işte
Bugün açık açık konuşacağım, kendi bilir artıkBu sevgilinin evlilik için hazır olup olmadığının imtihanı verdiği kararla ya hayır kredi çekemem arabayida veremem siz ailemsiniz ama ben evlilik arafesindeyim ve sizden bir beklentim yok bu konuda yardımcı olamiycagim der ve evlenilecek erkek olduğunu gösterir ya da kredi çeker araba verir seni borç içinde borca sürer evlenince de aileye yardım eden ve sürekli bu yüzde n kavga eden bir eş adayı olduğunu gösterir imtihanı geçerse evlenirsin geçmese evlenirsen kendine yazık edersin derim
HaklısınızAilesi art niyetli. Sınırınızı belli etmezseniz arkası gelir.
Dogrudur,belli ki evde yatan kisi ise yaramaz,bir meslegi yok,mecburen bir yerlerde kalacak yani o kisi de. Konu sahibinin erkek arkadasi nasilsa memur olmus kendini kurtarmis,basinin caresine bakar diye dusunmus de olabilirler. Ben adamin yerinde olsam belli bir miktar yardim ederim gerisine karismam, krediyi kime isterlerse ona cektirsinlerAma demişler ki bekar ve evde yatan erkek kardeşin oturur demişler. O zaman niyet değişiyor işte