Ben mi alınganım acaba siz olsanız ne yapardınız

Evdeyim bebeğim var dipkose temizlikten tut su böreği baklava açacak vakit var neden çünkü evdeyim yani hafta da beş altı gün 10 saat stres altında bir kadın bir hafta sonu vae nasıl yapsın yani ben temizlik yemdk zor yetisiyodum binbir planla evi temiz tutuyodum evde yatan kendini çalışanla bir tutamaz hiç umursama valla marifet kimseye muhtaç olmadan güçlü bir kadın olarak ayakta durmak baklava açmak değil diye düşünüyorum eşinde okadar biliyorsa sigorta yapsın şans maaş versin otur yap baklava börek kaynana evine temizlik yoksa konusmiycak

bebeğin var seninde vaktini bebeğinle geçiriyorsun.

çok teşekkür ederim bencede marifet güçlü bir kadın olarak ayakta durmak.

oy oy oy,
en cok esine kizdim konuda, gorumceye degil de.

gelinin oturmasi herkese batiyor ya, cok sinir bozucu bir sey bence.

ben sahsen ilk evlendigim yillarda kayinvalideme gittigimde hep o sehirde kendime is guc bulurdum, kuafore giderdim, alisverisi biriktirir orada yapardim falan, yani tum gun evde oturmazdim, yoksa illa bir yerden patlardik. Az gorusunce daha iyi geciyor.
eşim onlar yokken çok iyi benim elim ayağım oluyor. orqaya gidince bambaşka birine dönüşüyor

muhteşemi tıkladım çünkü çokta güzel ağızlarının payını vermişsin , ağzına sağlık ,
mümkünse uzun birsüre ne git nede gel ,
kv bizde nezaman yemek yese kesene bereket oğlum der, 1-2-3 baktım olacak gibi değil
bende çalışyıroum haa hemde oğlundan daha stresli işim benımde paran giriyor bu eve dedim ama sert bi şkilde ,

heee heeee dedi gülerek ama bozuldu , birdahki sefere kesenize bereket demeye başladı ,

bunları ısırmazsan adam olmuyorlar,
bende vericem artık ağızlarının payını :D oh ne iyi etmişsiniz ağzınıza sağlık

eşim onlar yokken çok iyi benim elim ayağım oluyor. orqaya gidince bambaşka birine dönüşüyor

ay bu cok tanidik,
benim esim de boyleydi.
Resmen adam fabrika ayarlarina donuyor :olamaz:

Farkindaligini artirmanizi oneririm.
Yani tamam, o da oyle gormus, oyle buyumus,
ailesinin yanina gidince de yine ayni eski kulturune geri donuyordur (istemeden belki bilemem).

ama 21. yuzyilda oldugumuzu ara ara hatirlatmakta fayda var bu ataerkillere.

Merhaba,

kayınvalidemlere geldik onlar kasabada oturuyorlar biz şehirdeyiz. Görğmcemlerde şehır dışında oturuyorlar. Eşiyle birlikte Onlarda geldiler 2-3 gündür beraberiz. Neyse görümcem geldiğinden beri evi toparlıyor o çalışmıyor çocuğuda yok full enerji. Ben yoğun bir işte çalışıyorum ve gerçekten hafta içi mahvoluyorum neyse . Geldiğinden beri dolap siliyor kapı siliyor ama böyle Tripli tripli. Bende süpürge yaptım. Yemeği beraber hazırlıyoruz falan. Tatlı yapıyor şimdi yine tripli. Eşimde sordu ne tatlısı yapıyorsun diye babam tatlı istedi ondan yapıyorum dedi. Az öncede kayınpeder kayınvalide oturuyoruz işte kayınpederimin işi çok rahat yarım gün çalışıyor gibi bişey . TV de midyee baklava çıktı. Off falan yaptık ne güzel görünüyor dedik. Bende dedim ki baba bize gelince ben sana çok güzel bi baklava alayım bizim evin orda yapıyorlar dedim. Bana demesin mi yap alma 🙄 ben her şeyimi kendim yapıyorum dedi tatlımı tuzlu mu dedi. Ben baklavayı yapamam dedim diğer şeyler neyse de dedim. Geleceğime pişman oluyorum haftasonum var bi dinlenmelik demiyorlar ki dinlen yoruluyorsun . Eşimde gelmiş diyor sen ortada dolan iş yapmasan da yapıyormuş gibi yap 😬😬😬 hazır kıta mı bekliyim napim anlamadım. Ki benim evime geldiklerinde ben onları güzelce ağırlıyorum yani. Görümcmde ayrı ayar oluyorum zaten sanki bana yapıyor temizlik babasına annesine yapıyor 🙄

Neyse sonra kayınpeder ben her şeyimi yapıyorum diyince bende eşime döndüm dedim ki sen niye babana çekmedin. Hemen kayınvalide çıktı orda çok geç geliyor nasıl yapsın . Dedi

Dünde eşim bana onların yanında diyor ki herkes bişey yapıyor sen ne yapacaksın, beraber yapıyoruz işte dedim. Bende bak herkes bişey yapıyor asıl sen ne yapacaksın dedim. Kayınpeder ordan diyor ki annesi yapar onun yerine . Bende benim annemde benim yerime yapar dedim

Eşim nasıl çalışıyorsa bende aynı çalışıyorum canım çıkıyor

Bu kişilere nasıl davranayım şimdi akşam döneceğiz eve hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum
Hoşçakal demeden ayrılırsanız bu kötü insanlardan komple kurtulmuş olursunuz. En iyisi de bu olur. Ama küçük prensleri başınıza iş çıkarır mı bilemem.

Merhaba,

kayınvalidemlere geldik onlar kasabada oturuyorlar biz şehirdeyiz. Görğmcemlerde şehır dışında oturuyorlar. Eşiyle birlikte Onlarda geldiler 2-3 gündür beraberiz. Neyse görümcem geldiğinden beri evi toparlıyor o çalışmıyor çocuğuda yok full enerji. Ben yoğun bir işte çalışıyorum ve gerçekten hafta içi mahvoluyorum neyse . Geldiğinden beri dolap siliyor kapı siliyor ama böyle Tripli tripli. Bende süpürge yaptım. Yemeği beraber hazırlıyoruz falan. Tatlı yapıyor şimdi yine tripli. Eşimde sordu ne tatlısı yapıyorsun diye babam tatlı istedi ondan yapıyorum dedi. Az öncede kayınpeder kayınvalide oturuyoruz işte kayınpederimin işi çok rahat yarım gün çalışıyor gibi bişey . TV de midyee baklava çıktı. Off falan yaptık ne güzel görünüyor dedik. Bende dedim ki baba bize gelince ben sana çok güzel bi baklava alayım bizim evin orda yapıyorlar dedim. Bana demesin mi yap alma 🙄 ben her şeyimi kendim yapıyorum dedi tatlımı tuzlu mu dedi. Ben baklavayı yapamam dedim diğer şeyler neyse de dedim. Geleceğime pişman oluyorum haftasonum var bi dinlenmelik demiyorlar ki dinlen yoruluyorsun . Eşimde gelmiş diyor sen ortada dolan iş yapmasan da yapıyormuş gibi yap 😬😬😬 hazır kıta mı bekliyim napim anlamadım. Ki benim evime geldiklerinde ben onları güzelce ağırlıyorum yani. Görümcmde ayrı ayar oluyorum zaten sanki bana yapıyor temizlik babasına annesine yapıyor 🙄

Neyse sonra kayınpeder ben her şeyimi yapıyorum diyince bende eşime döndüm dedim ki sen niye babana çekmedin. Hemen kayınvalide çıktı orda çok geç geliyor nasıl yapsın . Dedi

Dünde eşim bana onların yanında diyor ki herkes bişey yapıyor sen ne yapacaksın, beraber yapıyoruz işte dedim. Bende bak herkes bişey yapıyor asıl sen ne yapacaksın dedim. Kayınpeder ordan diyor ki annesi yapar onun yerine . Bende benim annemde benim yerime yapar dedim

Eşim nasıl çalışıyorsa bende aynı çalışıyorum canım çıkıyor

Bu kişilere nasıl davranayım şimdi akşam döneceğiz eve hiç birinin yüzünü görmek istemiyorum
Böyle insanlarla sık görüşmeyin derim , her lafınızdan mana çıkarıyorlar, ayrıca eve misafir gelenden iş beklenmez...

Zaten yemek bulaşıkları çay bulaşıklarını beraber yıkıyoruz süpürgede yaptım iki gün . Ama ben dip bucak temizlik yapamam kendi evimle ilgilenemiyorum yoğun bi iş hayatım var
Ben evi bile supurmem .Sadece masayı kurar ve tabakları kaldırırım.o kadar .Elle yıkanacak bulaşıkları bile yikamam .Zamanında dip bucak temizlik de yaptım .Tepeme çıktılar .Bunlara yapsan da yaranamazsin zaten .Hep fazlasını isterler .Ne gerek var ki.Benimkiler de öyle .Görümce de aynı .Anasına hizmetçilik yapayım istiyor .Çektim elimi ben de .Görümce evi supururken ben de ayağımı uzatip yatıyorum çok güzel oluyor valla sen de dene 😂😂

Ben evi bile supurmem .Sadece masayı kurar ve tabakları kaldırırım.o kadar .Elle yıkanacak bulaşıkları bile yikamam .Zamanında dip bucak temizlik de yaptım .Tepeme çıktılar .Bunlara yapsan da yaranamazsin zaten .Hep fazlasını isterler .Ne gerek var ki.Benimkiler de öyle .Görümce de aynı .Anasına hizmetçilik yapayım istiyor .Çektim elimi ben de .Görümce evi supururken ben de ayağımı uzatip yatıyorum çok güzel oluyor valla sen de dene 😂😂
Hep diyorum. Akıllı olup onların kahrını çekeceğime, deli olup dünya benim kahrımı çeksin. Aynen bende zamanında yaptım ama yapmayınca sorun oldu. Şimdi bende sizin gibi davranıyorum. Eşime dedim bundan sonra ben böyleyim. İsteyen çeker istemeyen çekmez 😂 Abisine tek gidiyor genelde çocukları alıp utanıyor mu benden acaba artık 🤣

Kayinvaliden Hasta değilse çok yaşlı değilse kendi işini kendi yapsın .
Sen anca yardım amaçlı çay servisi olur, sehpa çıkarma vs olur yardım edersin nezaketen.

Gorumcen birsey derse de he canım ben bilmem sen bilirsin . O yüzden sen yap ben yerim deseydin🤪

Kayinvaliden Hasta değilse çok yaşlı değilse kendi işini kendi yapsın .
Sen anca yardım amaçlı çay servisi olur, sehpa çıkarma vs olur yardım edersin nezaketen.

Gorumcen birsey derse de he canım ben bilmem sen bilirsin . O yüzden sen yap ben yerim deseydin🤪
Ben her gittiğimde elde bulaşık yıkıyorum süpürge ortalık toparlama yapıyorum daha fazlasını istiyorlar 😳 çay servisi vs de yapıyorum . Kv 55 yaşında hasta değil . Sürekli hareket halinde dinlenmiyor sonra yoruldum diyor

Aynen öyle hep fazlasını isterler ama düzgünce tavır takınmadan söylese zaten yapardım da , ahahah en iyisi bende öyle yapim 😄😄

Ben her gittiğimde elde bulaşık yıkıyorum süpürge ortalık toparlama yapıyorum daha fazlasını istiyorlar 😳 çay servisi vs de yapıyorum . Kv 55 yaşında hasta
Kusura bakmayın da siz hizmetçi olmuşsunuz. Tamam anneye babaya yardım edilir ama her gittiğinizde bu kadar iş yapıyorsanız oraya gitmek nasıl istiyorsunuz? Ayrıca eşiniz sizin anneniz babanıza yapar mı bunları?

Kızlarrr kv aradı haftasonu iyi bakmadım mı sana hiç aramadın ya diyor 😁

Back
X