Ben mi alinganim ,kardeşlerim benimle ilgilenmiyor

lxuxtti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
722
821
53
42
Merhaba hanimlar,
Öyle ilgi bekleyen biri değilim aslinda .Her işimide yalniz yaparim .Hiç arkadaşim yok komşu desen yurtdişindayim ,bir tek komşum var.

Olaylarulı anlatayim:
1.eşim ablam gile yardima gitti.Inşaat işleri,evde değil hobbi bahcesi.Şimdi bu 3.gün bir kere olsun ablam arayıpta benide davet etmedi .En azindan sende yalnız kalma evde, gel buraya diye bilirdi .

2.bugünde yalniz olduğum için kiz kardeşimi davet ettim evime ,istersen beraber vakit gecirebiliriz diye.
Unutmuşum ,onada bugün yeğenimiz misafir geliyor,yani ikimizin yeğeni .Yabanci biri değil .
Oda demediki abla sende buyur gel ,hep beraber vakit gecirelim.Aramizda 7-8 km var yani.,uzak olsa her neyse.
Niye yalniz olduğumu sordu bende anlattim
Arkasından hemen yarin için buluşalım dedi,eşli olarak
Bende eşe sormadan söz veremem dedim .
Aslinda trip atmak için yer ariyor ,eşim herkese vakit ayira biliyormuş .Sadece onlar için bahane üretiyormuş.Biraz gerçekten öyle gözüküyor.
Ama eşim çok dişarda gezen biri değil hatta kendi başina kimseyi ne davet eder nede buluşur.

Şimdi ben biraz bozuldum beni çağirmadiği için .
Herhalde oda bozuldu yarin için söz vermediğim için.
Ay niye bu kadar zor bu işler
Gercekten artik kimseyle görüşesim gelmiyor.
Nasil davranacağimi bilmiyorum ve kirilmakta hakli miyim?

Kimse sizi çağırmak zorunda değil ki kardeş bile olsanız belki muhabbet sarmıyor belki kendi derdindeler bu küsülecek bişey değil

Kocan ablanlarin işini yapmaya giderken niye davet bekliyorsun ki ? Kardeşlerimden davet beklemem ama sizin ilişkiniz böyleyse kirilmakta haklısın. Konusmadiginiz için iletişimsizlik oluyor tavşan daga küsüyor olayı.

Ya bende öyle habersiz gitmek istemedim
Sadece benide sora bilirdi .
Ablam bahcede olsa giderdim ama oda evinde

Kardeşler arasında bu anlamsız soğukluğa şaşırıyorum.
Beni çağırmasına gerek yok çıkıp giderim.
Niye haber vermedin lan derim.
Bugün geliyosun de mi derim. Yani çok tuhafsınız

Kardeşler arasında bu anlamsız soğukluğa şaşırıyorum.
Beni çağırmasına gerek yok çıkıp giderim.
Niye haber vermedin lan derim.
Bugün geliyosun de mi derim. Yani çok tuhafsınız
"Niye haber vermedin lan "
Dalgami geciyorsunuz?
Işte cikip gidemiyorsun ,arabayi eşim aldi .Sabah erkenden gitti ki iş yapiyorlar .
BIr buçuk saat trenle otobüsle gitmem gerekir,

Ya bende öyle habersiz gitmek istemedim
Sadece benide sora bilirdi .
Ablam bahcede olsa giderdim ama oda evinde
Ama ablanız bahçede değilmiş evindeymiş, hani bahçede olsa size gel demese neyse, kadın evinde işini gücünü yapıyordur, siz evinizde ne kadar yalnız kalmışsanız o da o kadar kalmış.

Kızkardeşinize gelince, yeğeninizin sizinle olan ilişkisi başkadır, kardeşinizle olan ilişkisi başkadır belki baş başa bir şeyler yapmak istediler, ortada gözle görülür elle tutulur bir sorun olmadıkça çağırmadılar ilgilenmediler gibi şeylere takılmamak gerekir.

"Niye haber vermedin lan "
Dalgami geciyorsunuz?
Işte cikip gidemiyorsun ,arabayi eşim aldi .Sabah erkenden gitti ki iş yapiyorlar .
BIr buçuk saat trenle otobüsle gitmem gerekir,
Niye dalga geçeyim? Bizim kardeşlik böyledir, kimse kimseye alınmaz, küsmez, herkes rahattır. Kardeşlik de öyle olmalı çünkü.

Kardeşime gitmek için davet beklemem o da canı çektiği zaman evime gelebilir.
Yabancı değil yahu kardeş. Canınız sıkıldıysa çay koy geliyorum deyin. Davete lüzum var mı?

Hobi bahçesi ablanın evine yakın mı ? Yakinsa ve ablan seni de çağırmadıysa haklısın. Esin yardıma bedavaya gidiyorsa daha çok haklısın.
Diğer yeğen meselesinde de haklısın
Bence bunlara bir trip çek ya yeğenim gelmiş beni niye çağrımıyorsun diye kızsana

Ben bjr kuzenim digeriyle görüşse benkmle görüşmese aliniyorjm ay kardeşim bunu yapsa gerçekten kirilirim Allahtan kardeşim yok

Kuzenım bana gelecek die ablamı davet etmem çünkü ablamla kuzenımın kafa yapısı aynı değil eve gelen misafire sormadan üstüne misafir eklemem .

Öbür türlü iş varsa eşim iş için ordaysa , ne işim var bahçe de üstelik ablam da bahçede değilse neden davet bekleyim ben ararım ablacım bi eksiğin yada yardıma ihtiyacın var mı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…