Kocan ablanlarin işini yapmaya giderken niye davet bekliyorsun ki ? Kardeşlerimden davet beklemem ama sizin ilişkiniz böyleyse kirilmakta haklısın. Konusmadiginiz için iletişimsizlik oluyor tavşan daga küsüyor olayı.Merhaba hanimlar,
Öyle ilgi bekleyen biri değilim aslinda .Her işimide yalniz yaparim .Hiç arkadaşim yok komşu desen yurtdişindayim ,bir tek komşum var.
Olaylarulı anlatayim:
1.eşim ablam gile yardima gitti.Inşaat işleri,evde değil hobbi bahcesi.Şimdi bu 3.gün bir kere olsun ablam arayıpta benide davet etmedi .En azindan sende yalnız kalma evde, gel buraya diye bilirdi .
2.bugünde yalniz olduğum için kiz kardeşimi davet ettim evime ,istersen beraber vakit gecirebiliriz diye.
Unutmuşum ,onada bugün yeğenimiz misafir geliyor,yani ikimizin yeğeni .Yabanci biri değil .
Oda demediki abla sende buyur gel ,hep beraber vakit gecirelim.Aramizda 7-8 km var yani.,uzak olsa her neyse.
Niye yalniz olduğumu sordu bende anlattim
Arkasından hemen yarin için buluşalım dedi,eşli olarak
Bende eşe sormadan söz veremem dedim .
Aslinda trip atmak için yer ariyor ,eşim herkese vakit ayira biliyormuş .Sadece onlar için bahane üretiyormuş.Biraz gerçekten öyle gözüküyor.
Ama eşim çok dişarda gezen biri değil hatta kendi başina kimseyi ne davet eder nede buluşur.
Şimdi ben biraz bozuldum beni çağirmadiği için .
Herhalde oda bozuldu yarin için söz vermediğim için.
Ay niye bu kadar zor bu işler
Gercekten artik kimseyle görüşesim gelmiyor.
Nasil davranacağimi bilmiyorum ve kirilmakta hakli miyim?
Misafir cağirdiği gün dert düşündüğunu sanmiyor.Kimse sizi çağırmak zorunda değil ki kardeş bile olsanız belki muhabbet sarmıyor belki kendi derdindeler bu küsülecek bişey değil
Evet ancak çağrılmıyor olmanız dert etmeniz gereken bir durum değilMisafir cağirdiği gün dert düşündüğunu sanmiyor.
Yoksa elbette herkesin kendi işi derti var
Ya bende öyle habersiz gitmek istemedimKocan ablanlarin işini yapmaya giderken niye davet bekliyorsun ki ? Kardeşlerimden davet beklemem ama sizin ilişkiniz böyleyse kirilmakta haklısın. Konusmadiginiz için iletişimsizlik oluyor tavşan daga küsüyor olayı.
"Niye haber vermedin lan "Kardeşler arasında bu anlamsız soğukluğa şaşırıyorum.
Beni çağırmasına gerek yok çıkıp giderim.
Niye haber vermedin lan derim.
Bugün geliyosun de mi derim. Yani çok tuhafsınız
Ama ablanız bahçede değilmiş evindeymiş, hani bahçede olsa size gel demese neyse, kadın evinde işini gücünü yapıyordur, siz evinizde ne kadar yalnız kalmışsanız o da o kadar kalmış.Ya bende öyle habersiz gitmek istemedim
Sadece benide sora bilirdi .
Ablam bahcede olsa giderdim ama oda evinde
Niye dalga geçeyim? Bizim kardeşlik böyledir, kimse kimseye alınmaz, küsmez, herkes rahattır. Kardeşlik de öyle olmalı çünkü."Niye haber vermedin lan "
Dalgami geciyorsunuz?
Işte cikip gidemiyorsun ,arabayi eşim aldi .Sabah erkenden gitti ki iş yapiyorlar .
BIr buçuk saat trenle otobüsle gitmem gerekir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?