Ben mi alınganım yoksa ???

Armagang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
375
222
33
Eşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın

"BöRek"
Kayınpederiniz yaşlı galiba bazı konuşmalarda yaşlılar takıntılı olabiliyor. Siz çok takılmayın. Bulunduğu ortamda birebir iletişime geçecek konuşmayın yeter bence . Dediklerine çok da takılmayın derim 🤷🏻‍♀️

Hal ve hareketlerinizi, konuşmanızı çok beğenmiyor gibi kayınpederiniz. Bence mesafenizi koyun alıngan değilsiniz. bende böyle tepkiler verse böyle hissederim
Kendisi bel altı pis şakalar yaparken ben tepki vermiyorum.zaten mesafeli idim
Eşim uzak durma kendin gibi ol diyordu.zaten kendiside ters adam her gittiğimiz yerde kafe mağaza personel garson azarlar

İkinci meseleyi anlamadım. Birincisinde de bağırmasa iyiymiş ama ölü toprağı falan hiç hoş cümle değil. Belki babası falan ölmüşse , yani toprak atan kısımda yer almışsa ağrına gitmiştir söz.
Serrose var bir Blogcu, minik bebeğini kaybetmisti. O da mesela günlük hayatta büyük ayakkabıya 'hhahaha bebek mezarı gibi' lafına alınganlık edip yazı yazmıştı. O güne kadar hiç düşünmediğimiz bir laf o durumu yaşayan birinin canın yakmış olabilir ... Çok abartmayın. Ama şu da bir gerçek ki kayinbaba sizi çok sevmiyor. Onla zırt pırt çıkmayın,bir mesafe koyun

Böğrekçide değil börekçi 🙈 çok fazla konuşmamaya çalışın ben olsam hava almaya da gitmezdim mecbur değilsem
Pardon yazım yanlışına dikkat edemedim çok moralim bozuk
Valla eşim için gittim aileme uzak kalma uzaksın diyordu

4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Ama bozuldum yaniii
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
Uslubunuzdan pek hoşlanmıyor demek ki kp.. pek muhattap olmayın bari.. bu arada BÖREK..

Arkadaşlar yazım yanlışı için kusura bakma evet börek biliyorum 😀 canım gerçekten sıkkın çok üzüldüm bağırması felan hiç sesimi çıkarmadım eşim bir şey demedi oda sustu ona da kızdım

Benim annemde böyle laflardan hoşlanmaz ama bağıracak kadar da değil, öyle deme falan denilir geçilir.
Evet doğrusu olan annenizin dediği
Bağıracak ne vardı anlamadm
Ben onun çoçuğu değilim geliniyim
Zaten çok gitmeyiz onlara
Çok saygı duyduğumuzu hissetmiyorum
Bi masada oturulsada benle çok konuşmaz
Bakarım bana bakıyor mu diye bakmazda
Bende çok oralı olmuyorum son yaptığı
Beni üzdü

Genel bir açıklama yapayım
Kendisi zaten sinirli birisi
Gittiğimiz her yerde kavga eder birileriyle
Utançımdan yerin dibine girerim
Gittiğimiz gözlükçüde de öyle kıza yükselmeye başladı araya girdim kızcağız neye uğradığını şaşırdı
Damadı yani görümcenin eşine de çok terslik yapmış
O diyor ki alınmayı bıraktım
Felan
Ona daha fenalarını yapmış
Ama ben onun damadı değilim
Susmak alınganlık yapmama gibi durumum olamaz bende uzaklaşırım kendi istedi

Evet doğrusu olan annenizin dediği
Bağıracak ne vardı anlamadm
Ben onun çoçuğu değilim geliniyim
Zaten çok gitmeyiz onlara
Çok saygı duyduğumuzu hissetmiyorum
Bi masada oturulsada benle çok konuşmaz
Bakarım bana bakıyor mu diye bakmazda
Bende çok oralı olmuyorum son yaptığı
Beni üzdü
Kayınpeder samimiyeti şu dünyada en son ihtiyaç duyulacak şey bile degil:) takmayın kafanıza.

Kayınpederde
Ama bozuldum yaniii
Öyle konuşulmaz vs

adama gıcık olmuşsunuz, ayrı oturma için fırsat var hala aynı masada oturmak için diretiyorsunuz.

bence bu olaylar mesafe koymak için güzel fırstalar, eşinizede söylersiniz . kırılıyorum geriliyorum diye.
mesafe iyidir..

adama gıcık olmuşsunuz, ayrı oturma için fırsat var hala aynı masada oturmak için diretiyorsunuz.

bence bu olaylar mesafe koymak için güzel fırstalar, eşinizede söylersiniz . kırılıyorum geriliyorum diye.
mesafe iyidir..
Bağırma olayından önceydi oturma yeri muhabbeti.
Eşim hiç tepki vermedi ona da kızgınım

Bazı insanlar bu tür ölü toprağı, mezar gibi benzetmeleri sevmez, o yüzden tövbe tövbe diyip uyarır ama kayınpederinizin bağırması hoş değil.

Yaratmak da Allah’a mahsustur, o yüzden beni de çok uyaran olmuştur. Ben de o manada değil oluşturmak anlamında kullandım diyorum.

Bağırma olayından önceydi oturma yeri muhabbeti.
Eşim hiç tepki vermedi ona da kızgınım
eşinize kızmayın o durum için , tepki verse babası dahada bağıracak rezillik çıkacak , belki kopma nokatasına gelecek . herkesi pıstırmış .

eğer hala bir araya getirmeye çalısırsa kızın eşinize. mecburiyet dışında görüşmemesi lazım .

Back
X