Ben mi alınganım yoksa ???

eşinize kızmayın o durum için , tepki verse babası dahada bağıracak rezillik çıkacak , belki kopma nokatasına gelecek . herkesi pıstırmış .

eğer hala bir araya getirmeye çalısırsa kızın eşinize. mecburiyet dışında görüşmemesi lazım .
Çok canım sıkıldı
Bağırdığı an müdahale etmesi gerekirdi sanki
Ya zaten çok görüşmüşüyoruz özellikle ben
Eşim görüşürüz ailesi ile
Telefonla yada ara da
Ben çok sevmiyorum huylarını
Çok iyilikleri geçti Allah razı olsun
Ama ben bu tarz şeyleri kabul edemem
Kaç yaşına geldim
Çoluk çoluk sahibi olacak yaştayım
Karşısında gelini var elalem sayılırım
Kızı oğlu yada personeli değilim
Her şeyin üslubu var
Ses çıkarmasın
Bende çıkarmadm çok şeye
Ama azarlamak gibi bağırmak gibi tarz şeyi kabul Edemem annem babam olsa bile

Mutlu evliliğin sırrı bazı şeyleri görmemek bası şeyleri duymamakmış. Haaa ben yapabiliyor muyum? Zaman zaman... Küçük şeylere takılmamaya çalış boşver

Mutlu evliliğin sırrı bazı şeyleri görmemek bası şeyleri duymamakmış. Haaa ben yapabiliyor muyum? Zaman zaman... Küçük şeylere takılmamaya çalış boşver
Bende bazı şeyleri görmezden geliyorm ağırıma gitti
Arkadaşım
Azarlanmak çoçuk gibi
Sonrasında suratımı astım istemsiz şekilde
Eşime bir şey demedim
Ama dicem
Babası ya oda dikkat etsin konuşurken

Eşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın
Konuşmak için konuşmuş işte takacak kadar mühim değil üzerinde durduğuna değmez. Öyle her lafa takılırsan erken yaşlanırsın gül geç.

Ayrıca bu nasıl bir Türkçe ya hu😵😬

Bende bazı şeyleri görmezden geliyorm ağırıma gitti
Arkadaşım
Azarlanmak çoçuk gibi
Sonrasında suratımı astım istemsiz şekilde
Eşime bir şey demedim
Ama dicem
Babası ya oda dikkat etsin konuşurken
Siz veya eşiniz kayınpedere konuşmana dikkat et mi diyeceksiniz???
Sizi gelin alan aileye Allah yardım etsin.

Muhafazakar biri mi ? Benim de öyle bir arkadaşım vardı da yaratmak lafına gıcığım söyleme diye uyarıyordu sürekli. Bana hayırlı cumalar demiş ben de sağol sana da demişim niye amin hayırlı cumalar demiyorsun, yok maşallah demiyorsun vs vs darlıyordu beni. Neyse ki ben iletişimimi kestim bu kişiyle ama sürekli görmek durumunda kaldığım biri olsaydı ve yaşça büyük sanırım uyarmaz he he der geçerdim. Eşiniz de durumun ne olduğunun farkında da böyle biriyse babası kaba saba yani alışıktır ve artık uğraşmak istemiyordur . Canınızı sıkıp kişisel algılamayın derim.

Neden öyle dediniz ?? Anlamadım
Size bağıran saygılık yapana
Teşekkür mü ediyorsunuz ???
Saygısızlık yapana tepki verirsin de burada sana saygısızlık yok ki. Adam kendi çapında seni düzeltmek istemiş gereksiz bir çıkış yapmış. Üzerinde duracağın bir konu değil bu. Üstelik böyle bir durum için eşine babana söyle konuşmasına dikkat etsin denmez. Sen konuşmazsın, mesafe koyarsın olur biter. Gereksiz duyar kasmış işte, he de geç.

Eşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın
Böğrek değil börek:)

Muhafazakar biri mi ? Benim de öyle bir arkadaşım vardı da yaratmak lafına gıcığım söyleme diye uyarıyordu sürekli. Bana hayırlı cumalar demiş ben de sağol sana da demişim niye amin hayırlı cumalar demiyorsun, yok maşallah demiyorsun vs vs darlıyordu beni. Neyse ki ben iletişimimi kestim bu kişiyle ama sürekli görmek durumunda kaldığım biri olsaydı ve yaşça büyük sanırım uyarmaz he he der geçerdim. Eşiniz de durumun ne olduğunun farkında da böyle biriyse babası kaba saba yani alışıktır ve artık uğraşmak istemiyordur . Canınızı sıkıp kişisel algılamayın derim.
Yok muhafazakar biri değil
Her şeyi ben bilirim tarzında birisi
Hep kendi dediği olsun bir tip
Ama öyle bir bağırmada çıt çıkmadı
Yaaa herkes yerini bilsin yaşça büyüksün vs banane
İnsan kendisini bilmesi gerekiyor

Ayy öff en Müslüman sizsiniz tamam diye bağırasım geliyor bunlara. İnsanı dinden soğuturlar.

Saygısızlık yapana tepki verirsin de burada sana saygısızlık yok ki. Adam kendi çapında seni düzeltmek istemiş gereksiz bir çıkış yapmış. Üzerinde duracağın bir konu değil bu. Üstelik böyle bir durum için eşine babana söyle konuşmasına dikkat etsin denmez. Sen konuşmazsın, mesafe koyarsın olur biter. Gereksiz duyar kasmış işte, he de geç.
Ciddi mesafe koyacam
Eski ben olmucam
Azarlanmak bağırmak ne haddine onun
Çoçukmuyum arkadaşımıyım çalışanımıyım ??
Eşime söylemek konusunda ciddiyim
Babası kendisini bilsin

Ayy öff en Müslüman sizsiniz tamam diye bağırasım geliyor bunlara. İnsanı dinden soğuturlar.
Namaz niyazında olan birisi değil
Her şeyi en iyi o biliyor
Bi yere gidicez yol tarifi yapıyor navigasyonla gidiyoruz ona bile laf ediyor
Anama babama bile eyvallah çekmiyorum
O kim
İyilik yaptı Allah bin kere razı olsun
Hakkını ödeyemem
Ama ağzıma gel sıç diyemem afedersin
Nasıl alıştırırsam öyle gider
Herkes haddini bilcek
Ben konuşurken çok düşünürüm
Birden döküldü ağzımdan o cümleler
Ama bağıracak kadar değil bana göre

Amaa ,kayinpederimle ne atismalarimiz olur,ben yasliligina eski kafaliligina verir geçerim.
Hiç oturupta dert edecek ne zihnim ne zamanım olur.Gerçekten ortada sorun yok sorun ariyorsunuz.

Ciddi mesafe koyacam
Eski ben olmucam
Azarlanmak bağırmak ne haddine onun
Çoçukmuyum arkadaşımıyım çalışanımıyım ??
Eşime söylemek konusunda ciddiyim
Babası kendisini bilsin
Sakın olmalısın,ortada mesele yok,yaşli adam azarlasa ne olarak.Eşinin babası herşeyden önce gül geç.
Böyle fervek kararlar almamlısın

Amaa ,kayinpederimle ne atismalarimiz olur,ben yasliligina eski kafaliligina verir geçerim.
Hiç oturupta dert edecek ne zihnim ne zamanım olur.Gerçekten ortada sorun yok sorun ariyorsunuz.
Sorun aramıyorum arkadaşım
Arabada durup dururken bağırdı
Herkesin gücüne gider
Küfür argo kelime kullanmadım
Dikkat de ederim
Senin gücüne gitmezmiydi
Azarlanmak

Sakın olmalısın,ortada mesele yok,yaşli adam azarlasa ne olarak.Eşinin babası herşeyden önce gül geç.
Böyle fervek kararlar almamlısın
Fevri davranıyorum gücüme gitti
Ben bir daha izin verirsem herkes için de yapar bende onu azarlarım nokta
Herkes kişiliği
Karakteri var
Kimse saygızlık yapamaz
Büyük se küçüğüne saygı
Küçük te büyüğüne saygı
Ben böyle bilirim

Back
X