Ben mi alınganım yoksa ???

Bende hiç sevmem alakasız alakasız sürekli ölümle ilgili sözler kullanılmasını
Sevmemek ayri bir sey. Baskasinin kullanmasina mudahale etmek ayri. Sevmediginiz kelimeyi kendiniz kullanmazsiniz, ama kullanana engel olamazsiniz. Bu konuda kp gereksiz triplere girmis.

Madem her lafınıza bir kulp buluyor yanında konuşmayın o zaman. Bir de bel altı şakalar yapan birisinn sizin üslübunuza takılması çok ilginç. Sizin gibi insanlara çom imreniyorum. Ben olsam çenemi tutamazdım biliyor musun? O an dönerdim ''Ben nediyorum ki rahatsız oluyorsunuz? Siz bel altı konuşurken hiç bir şey yok ben konuşunca mı sıkıntı oluyor?'' derdim. Çenem durmuyor benim :(

Eşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın
Böğrekçide dediniz diye ne dedin sen demiştir
Böğürecek bişey mi var noluyor filan olmuştur adamcağız

Çünkü böğrek nedir yani
Börek doğrusu

Madem her lafınıza bir kulp buluyor yanında konuşmayın o zaman. Bir de bel altı şakalar yapan birisinn sizin üslübunuza takılması çok ilginç. Sizin gibi insanlara çom imreniyorum. Ben olsam çenemi tutamazdım biliyor musun? O an dönerdim ''Ben nediyorum ki rahatsız oluyorsunuz? Siz bel altı konuşurken hiç bir şey yok ben konuşunca mı sıkıntı oluyor?'' derdim. Çenem durmuyor benim :(
Aslında söylecektim de eşimin babası ilave olarak şunu söyleyeyim kendi sinirli birde kendi konuşamasını duymaz hep eleştirir
Yok ya mesafeyi koymak iyidir bak bakalım bundan sonra sadece selam veririm tek kelime konuşmam artık mesafeyi görsün

Böğrekçide dediniz diye ne dedin sen demiştir
Böğürecek bişey mi var noluyor filan olmuştur adamcağız

Çünkü böğrek nedir yani
Börek doğrusu
Olay şu anlamadınız galiba
Kahvaltı yapıcaz masalar küçük ev arka arkaya
Ayrı ayrı oturcaz galiba dedi
Yaratırız yaa beraber geldik niye ayrı ayrı oturalım dedim
Ne dedin sen diyor
Yaratmak Allah’a mahsus dedi
celallendi
Evet doğru diyor
Da
Sinirli ve küçümseyici tavırla ne demek ne dedin sen

Öfff hiç çekilmez… Yaratmak kelimesini ödevimde kullandım diye tribe giren öğretmenim geldi aklıma. Bir tarihi olaydan bahsederken “bla bla kaos yaratmıştır” falan gibi bir şeydi cümle de. Cehalet akıyor.
Ölü toprağı da bir deyim, bu kadar abartacak bir şey yok. Her gün binlerce kişi ölüyor ve yakınları olan binlercesi de toprak atıyor. Bir deyime karşı bu kadar hassaslaşacak bir şey yok.

Kp çok cahil geldi bana
Ben olsam gerekmedikçe muhattap olmazdım
Onlarla gezmeye gitmeyin
Eşinizle baş başa gidin.
Ya zaten bir işimiz vardı kimlik ehliyet yenilenecekti eşimin ve babasının eşim sende gel dedi gezeriz annemde gelcek dedi
İstemeye istemeye gittim
Zaten ben ne istemezsem sonunda bir şey oluyor
Eşimde ailemin yanında rahat ol
Mesafeli olma çok uzaksın diyordu
Kendileri de eşime diyormuş ki
Bizim yanımızdaki rahat değil çok uzak rahat hatta ablası bana yapmacık demiş 😀 bi tarafını yırtıyor gülerken komik değil samimi gelmiyor bana
Kendimi onların yanında huzursuz hissediyorum espirilerine gülemiyorum kendilerince komik gülcen diye çenem ağrıyor
Hep kendi dedikleri olsun istiyorlar
Eşimde ilk başlarda çok anneci babacıyı

Öfff hiç çekilmez… Yaratmak kelimesini ödevimde kullandım diye tribe giren öğretmenim geldi aklıma. Bir tarihi olaydan bahsederken “bla bla kaos yaratmıştır” falan gibi bir şeydi cümle de. Cehalet akıyor.
Ölü toprağı da bir deyim, bu kadar abartacak bir şey yok. Her gün binlerce kişi ölüyor ve yakınları olan binlercesi de toprak atıyor. Bir deyime karşı bu kadar hassaslaşacak bir şey yok.
Ya ben dedim kendime yanlış ne söyledim sanki argo kullanmışım gibi bağırdı
Hem diyorlar kendin gibi ol diye
Yeminle artık konuşmam tek kelime bile Türkçe sözlüğü ile oturacam masaya
Ne diye sorarlarsa sizinle konuşurken ihtiyacım olucak her şeye takılıyorsunuz kendim gibi davranmıcam kusura bakın dicem
Mesafeliydim zaten hep
Çok samimi olmak tez ayrılık getirir
Çoçuk gibi azarlanmak gücüme gitti
Eşime kızgınım
Bundan sonra desin bakalım
Ailemden neden uzaksın diye
Yapıştırırım lafı görsün
Geçen İstanbul’a gittiğimizde de surat yaptı bize
Kadıköydeyiz durduk bir yerde hava sıcak su içiyoruz eşim dedi ki bana aşağıya kadar gitmeye gerek var mı istiyormusun dedi
Bende yooo gerek yok napcaz ki dedim
Kayınpeder kızmış görümcemle eşine demişki
Karısının dediğinin yapıyor bana hiç sormadı benim işim vardı oralarda demiş
Ya söyleseydi çoçuklar biz annenle gidelim isterseniz oturun bekleyin işimiz orda diye
Hemen karısının dediğini yapıyor
Oldu
Ulan fikir beyan etmek te yasak

Genel bir açıklama yapayım
Kendisi zaten sinirli birisi
Gittiğimiz her yerde kavga eder birileriyle
Utançımdan yerin dibine girerim
Gittiğimiz gözlükçüde de öyle kıza yükselmeye başladı araya girdim kızcağız neye uğradığını şaşırdı
Damadı yani görümcenin eşine de çok terslik yapmış
O diyor ki alınmayı bıraktım
Felan
Ona daha fenalarını yapmış
Ama ben onun damadı değilim
Susmak alınganlık yapmama gibi durumum olamaz bende uzaklaşırım kendi istedi
Kendi karakteri size ters olabilir.
Anlaşmak zorunda değilsiniz.
Mesafeli aile ilişkileri her zaman daha iyidir.

Ben de olsam “ölü toprağı” ve “yaratalım” sözcüklerinden rahatsız olurdum.

Ya zaten bir işimiz vardı kimlik ehliyet yenilenecekti eşimin ve babasının eşim sende gel dedi gezeriz annemde gelcek dedi
İstemeye istemeye gittim
Zaten ben ne istemezsem sonunda bir şey oluyor
Eşimde ailemin yanında rahat ol
Mesafeli olma çok uzaksın diyordu
Kendileri de eşime diyormuş ki
Bizim yanımızdaki rahat değil çok uzak rahat hatta ablası bana yapmacık demiş 😀 bi tarafını yırtıyor gülerken komik değil samimi gelmiyor bana
Kendimi onların yanında huzursuz hissediyorum espirilerine gülemiyorum kendilerince komik gülcen diye çenem ağrıyor
Hep kendi dedikleri olsun istiyorlar
Eşimde ilk başlarda çok anneci babacıyı
Sen toptan o aile ile arana mesafe koy bence

Back
X