Ah bu erkekler... Bacım oduna yapcak bısey yok:)
güldürdün beni kız :))) içten anlatmışın,boşa alınganlık yapma boşverrr.Genelde erkeklerın çoğua makyajı sevmiyo zaten.
Ben böyle şeyleri takmıyorum aslında
Eşim de söylese fark etmezdi bence herhalde ama şöyle diyebilirdiniz ; "o zaman beni sevmez misin?"
ay gerçekten ya bende sen kendi göbeğinle ilgilen dedim yani ne diyim:)
makyaj yapma demesi iyi birşey değil mi ya :44: gözeneklerin büymüş bla bla bla kısmını kabalığına veriyorum ama kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum ya :44:
bu sitede ilk defa erkekler hakkında olumsuz birşey yazmadım bak ona göre bu ilk
ya aslında durum su galıba ben bu aralar cok yoğunum zaten kafamda bakımsızlastım dıe dusunurken pat dıe bole dıyınce alındım zamanlama yanlış başka zaman dese alınmazdım zaten gelıp duruo yanıma özür dilerim dıe:)
şoktan konuşamadım:)
Şoktan konuşamadım demen kopardı beni burda :))
Hahah. İlahi kız ...
Bir dahakine öyle de.
göbeğinle ilgilen demişsin çokta güzel demişsindilesin tabi gerçi çokta kötü bişi yapmamış ama olsun öyle alışmasın yaşasın kadınlar
kiskancliktan demis olabilir mi acaba? :) makyajliyke cok guzel oluyorsan, cok guzel oluyosun yapma dese daha cok yapmak isticeksin o da bu yolu secti belki de ya da dogal halini daha güzel buluyordur ama o nasil bir zamanlama arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?