ben mi alınganım

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
arkaaşlar ben mi alınganım acaba eşimin çalışma odasına gıttım slow sarkılar calıodu sonra huzunlendım falan dedi neyse ben 10 dak sonra yine gittim uzandık birlikte fondada cok romantik bi şarkı eşim bana bakarak o cok romantık cumlesını patlattı bence makyaj yapma gözneklerin büyümüş 15 yıl sonra ayın yüzeyi gibi olabilir dedi ay cok bozuldum ve küstüm ben mı abartıorum ki cildimde bozuk dııl yanı ki olsa bile denir mi hemde böle bi anda

Esin faydali birsey soylemek istemis
ama sanirim yanlis kaba bir sekilde soylemis ..

sen alingan degilsin , esinin soyleme bicimi yanlis.

güldürdün beni kız :))) içten anlatmışın,boşa alınganlık yapma boşverrr.Genelde erkeklerın çoğua makyajı sevmiyo zaten.

Ben böyle şeyleri takmıyorum aslında
Eşim de söylese fark etmezdi bence herhalde ama şöyle diyebilirdiniz ; "o zaman beni sevmez misin?"

güldürdün beni kız :))) içten anlatmışın,boşa alınganlık yapma boşverrr.Genelde erkeklerın çoğua makyajı sevmiyo zaten.

çok içerledim cnm ya aaa vallahi gözeneklerime baktım durdum var mı die töbeler töbesi

makyaj yapma demesi iyi birşey değil mi ya :44: gözeneklerin büymüş bla bla bla kısmını kabalığına veriyorum ama kötü niyetle söylediğini zannetmiyorum ya :44:

bu sitede ilk defa erkekler hakkında olumsuz birşey yazmadım bak ona göre bu ilk

ya aslında durum su galıba ben bu aralar cok yoğunum zaten kafamda bakımsızlastım dıe dusunurken pat dıe bole dıyınce alındım zamanlama yanlış başka zaman dese alınmazdım zaten gelıp duruo yanıma özür dilerim dıe:)

göbeğinle ilgilen demişsin çokta güzel demişsin dilesin tabi gerçi çokta kötü bişi yapmamış ama olsun öyle alışmasın yaşasın kadınlar

kiskancliktan demis olabilir mi acaba? :) makyajliyke cok guzel oluyorsan, cok guzel oluyosun yapma dese daha cok yapmak isticeksin o da bu yolu secti belki de ya da dogal halini daha güzel buluyordur ama o nasil bir zamanlama arkadas

kiskancliktan demis olabilir mi acaba? :) makyajliyke cok guzel oluyorsan, cok guzel oluyosun yapma dese daha cok yapmak isticeksin o da bu yolu secti belki de ya da dogal halini daha güzel buluyordur ama o nasil bir zamanlama arkadas

aaaa vallahı ben bunu hiç düşünmedim :):) kesın ondan yapıo dimi:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…