ben mi alınganım

hahaha ben niye salaşım sanıyorsun
topuklu giymiyorsak bir bildigimiz var herhalde, ama rengarenk giyinebilirim
gerci ona da eskilerden biri çingene gibi olmuşssun demisti ya ayyy super o zaman atalım üç beş göbecik diyince neye ugradıgını şaşırmıstı. o oyle kullanmamıs olsa da benim algımda utanacagım birsey degildi o kelime. amaçları tamamen bu zaten.
aslında hiiic sallamayıp direkt geyige vuracan, simdi kaş-gözenek-saç muhabbeti yapsa biri anında yapıştırırım lafı.

en iyisini yapiyosun sen zaten satayim bari ben de butun topuklulari burdan:) bi hayirlari dokunmadi zaten anasini satayim:) yalniz nasil patavatsızlar ya cingene gibi olmussun filan. cingene seviyosun demek ki deseydin:)

arkadas bir hugh jackman olursun gelir bu cumleyi kurarsin kimse de alinmaz, zaten suratina bakmaktan ne dedigini anlamayiz bile:) ama cirkin cirkin adamlarsiniz Allah askina bi kiymet bilin yahu:)

ortaya yazıyorum artik alinan alinsin

pfff begen butonu yetmiyor bize cirkin cirkin kısmını ortada bırakmam, benimkine yapıstırdım bile

ilaveten; sen yine de topukluluları satma, cok iş goruyor onlar. yürürken sesi bile yeter

not: yine sabah ettim, yarın bakalım ne öküzlük hikayeleri dolacak

ben de yapistirdim birine de o yarin gelir kendi alir zaten biraktigim yerde :)

ben de uyku duzeni yapmistim guya, hem buraya daldim hem de bi arkadas unutamadigi, hemen her gun takip ettigi eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle cekilmis fotografini gormus yarm saattir onu avutmaya calisiyorum dedim ya burdakiler yetmiyo diye:)

o da akrep burcu, aylardır sinsi sinsi takip ediyodu birak diyoruz onune bak, yok hirs ypmis. fotografi gördü hala vazgeçmiyor. al o akrebi vur bu akrebe..

neyse bakalim yarin dolar buralar gelir kikirderiz yine :)

canım yalnız değilsin erkeklerin hepsi öyle benim eşimde normal bişey diyeceği zaman öyle bi söylüyo ki sanki berbat durumdayım ölüyüm ben ozaman diyorum nerdeyse ama artık alıştım sürekli aynı şeyi yaptığından :))

Ben olsam alınmazdım ama misilleme yapardım , senin de siyah noktalar burdan köye yol olur gibi

makyaj yapmandan hoşlanmadığını söylemeye çalışmış ama biraz yanlış söyleme biçimi olmuş erkekler bizler kadar ince düşünemez

Valla romantizm beklediğim bir anda böle dan diye bir şey söylerse alınırım. Ne dediğinin önemi yok. Ama söylediği şeyi normal bir zamanda söylerse alınmam. Mantıklı bir şey söylemiş sonuçta.

ıyy bi peçete uzatsaydınız ya çocuğa, ben olsam öyle yapardım, bööğğ
bu arada ben eşime söylerim bir yerinde sümük neyim kalmışsa, söylemeyim de rezil mi olsun adam

haa bir de bol bol dükkanları açık unutur haha evdeysek onu haber vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…