aaaa vallahı ben bunu hiç düşünmedim :):) kesın ondan yapıo dimi:):):)
Erkekler solemek istedklri iyi şeyleri bile öyle kaba soyluyorlarki kalp kiriyorlar..takilcak kdr sorun deil bence .esim sevgiliyken bana öyle cicili bicili deilsin ama çok doğal güzelsin demist.Bende bozulmstm cicili bicili değil derken aslında çok suslu olmadgimi kastetti ben bakımsız gbi algılamıştm :)
yani:) ayrica o bi erkek nerden bilecek makyajin gozenek buyuttugunu sallamis iste ortaya:) beni de bi kez flort ettigim sahis boyle bozmuştu. suslu puslu bi fotografimi koydum whatsappa, adamin aklini basindan alirim ümidiylebana demesin mi kaldir su fotografi, dedim ne alaka neden? (ayy kiskandi tabi diyorum icimde ) yakismamis makyaj dedi, oldu madem dedim ufak ufak yorganin altina kactim
çok haklısın senınkıde hos sölemiş yani:)
Eşin doğru söylemiş ama ne yeri ne de zamanıymış o an.
ay kızlar sımdıde geldı yanıma gordu burda konu açığımı okudu ona odun dedınız dıe alındı ahahha ay tobe yarabbım hıc gulcegım yoktu demek ben odunum dedı hey allahım:)
canim sen de kizin gozeneklerini gormussun gibi
desperacim enisteye desifre olmayaydin iyiydi bu konuda sabikali biri olarak soyluyorum surekli izlenmek hic hos olmuyor:)
bu arada buralardaysa selam olsun birilerine
ay kızlar sımdıde geldı yanıma gordu burda konu açığımı okudu ona odun dedınız dıe alındı ahahha ay tobe yarabbım hıc gulcegım yoktu demek ben odunum dedı hey allahım:)
arkaaşlar ben mi alınganım acaba eşimin çalışma odasına gıttım slow sarkılar calıodu sonra huzunlendım falan dedi neyse ben 10 dak sonra yine gittim uzandık birlikte fondada cok romantik bi şarkı eşim bana bakarak o cok romantık cumlesını patlattı bence makyaj yapma gözneklerin büyümüş 15 yıl sonra ayın yüzeyi gibi olabilir dedi ay cok bozuldum ve küstüm ben mı abartıorum ki cildimde bozuk dııl yanı ki olsa bile denir mi hemde böle bi anda
Yakalanman fena olmuş ama odun benzetmesini görmesi bir nebze iyi belki daha kırmadan seçer kelimelerini sana karşı enaZindan birsure :))
bu duyguyu cok iyi biliyorum, cok fena oluyor...gulsem mi aglasam mı diyor patavatsızlıgına.
benzer bir durum bende de olmustu, baştan soyliyim tam kuafore gidicem o hafta.
boyle cok romantik falan, bazı seyleri konusmusuz benim gozler ihafif nemli falan. uzun uzun baktı.... noldu? dedim.
kaşların mı gelmis diye sormasın mi:26: o kadar utanmıstım ki... yani oyle olsa ne olacak, sana ne? gormeyi ver. öküz!
ay simdi bunu okuyan bakım konusunun sahibi gorurse beni topa tutar, ufak ufak kacayım
arkaaşlar ben mi alınganım acaba eşimin çalışma odasına gıttım slow sarkılar calıodu sonra huzunlendım falan dedi neyse ben 10 dak sonra yine gittim uzandık birlikte fondada cok romantik bi şarkı eşim bana bakarak o cok romantık cumlesını patlattı bence makyaj yapma gözneklerin büyümüş 15 yıl sonra ayın yüzeyi gibi olabilir dedi ay cok bozuldum ve küstüm ben mı abartıorum ki cildimde bozuk dııl yanı ki olsa bile denir mi hemde böle bi anda
:)) bir kereye mahsus olan kullanici adi degisikliginden faydalanabilirsin, ben maalesef o hkkimi da kullandim:)yalnız deılım desene yandık selamınıda söledin oh:)
Buna guldum iste :))gercekle yüzleşmiş :)))
hahhaha bu daha fenaymış vallahı ay siz çok yaşayın sınır mınır kalmadı sayenizde zaten :):):)
canim sen de kizin gozeneklerini gormussun gibi
desperacim enisteye desifre olmayaydin iyiydi bu konuda sabikali biri olarak soyluyorum surekli izlenmek hic hos olmuyor:)
bu arada buralardaysa selam olsun birilerine
Ben 'Yuh!!' derdim herhalde...
Saka yollu uyarmis ama olcememis iste, kizma bosuna, bazen cocuk gibi dumduz konusuyorlar...
Sadece soyleyinde dikkat etsin, yarin birgun birisinin yaninda der, tepeniz atar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?