• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi alınganım

erkeklerin malum mukemmellik takintisi iste. aslinda surekli salas geziceksin ki adam suslu puslu gorunce bi sasirsin. bunlari alistirmaya gelmiyo çünkü. benim malum sahis da son seferki ilk buluşmada dip boyan gelmis dedi bana:) saf sanki ben gormemistim :47: sanirsin cig sari sacin altindan siyahlar cikmis. gayet koyu kahvenin altindn cikan 2 cm siyah sac. ki gunler incesinde de demisim saclarimin rengini degistiricem uzatiyorum diye. ama bunu ufak bi kiskanclik sonrasi soyledigi icin pek sallamamistim. amac o anlik yuzumu dusurmek, ustun olma cabasi. o da boyle seylerle mutlu oluyor iste

hahaha ben niye salaşım sanıyorsun :34:
topuklu giymiyorsak bir bildigimiz var herhalde, ama rengarenk giyinebilirim:52:
gerci ona da eskilerden biri çingene gibi olmuşssun demisti ya :1: ayyy super o zaman atalım üç beş göbecik diyince neye ugradıgını şaşırmıstı. o oyle kullanmamıs olsa da benim algımda utanacagım birsey degildi o kelime. amaçları tamamen bu zaten.
aslında hiiic sallamayıp direkt geyige vuracan, simdi kaş-gözenek-saç muhabbeti yapsa biri anında yapıştırırım lafı.

hahaha ben niye salaşım sanıyorsun :34:
topuklu giymiyorsak bir bildigimiz var herhalde, ama rengarenk giyinebilirim:52:
gerci ona da eskilerden biri çingene gibi olmuşssun demisti ya :1: ayyy super o zaman atalım üç beş göbecik diyince neye ugradıgını şaşırmıstı. o oyle kullanmamıs olsa da benim algımda utanacagım birsey degildi o kelime. amaçları tamamen bu zaten.
aslında hiiic sallamayıp direkt geyige vuracan, simdi kaş-gözenek-saç muhabbeti yapsa biri anında yapıştırırım lafı.

en iyisini yapiyosun sen zaten satayim bari ben de butun topuklulari burdan:) bi hayirlari dokunmadi zaten anasini satayim:) yalniz nasil patavatsızlar ya cingene gibi olmussun filan. cingene seviyosun demek ki deseydin:)

arkadas bir hugh jackman olursun gelir bu cumleyi kurarsin kimse de alinmaz, zaten suratina bakmaktan ne dedigini anlamayiz bile:) ama cirkin cirkin adamlarsiniz Allah askina bi kiymet bilin yahu:)

ortaya yazıyorum artik alinan alinsin :1:

en iyisini yapiyosun sen zaten satayim bari ben de butun topuklulari burdan:) bi hayirlari dokunmadi zaten anasini satayim:) yalniz nasil patavatsızlar ya cingene gibi olmussun filan. cingene seviyosun demek ki deseydin:)

arkadas bir hugh jackman olursun gelir bu cumleyi kurarsin kimse de alinmaz, zaten suratina bakmaktan ne dedigini anlamayiz bile:) ama cirkin cirkin adamlarsiniz Allah askina bi kiymet bilin yahu:)

ortaya yazıyorum artik alinan alinsin :1:

pfff begen butonu yetmiyor bize :27: cirkin cirkin kısmını ortada bırakmam, benimkine yapıstırdım bile :32:

ilaveten; sen yine de topukluluları satma, cok iş goruyor onlar. yürürken sesi bile yeter :23:

not: yine sabah ettim, yarın bakalım ne öküzlük hikayeleri dolacak :37:

pfff begen butonu yetmiyor bize :27: cirkin cirkin kısmını ortada bırakmam, benimkine yapıstırdım bile :32:

ilaveten; sen yine de topukluluları satma, cok iş goruyor onlar. yürürken sesi bile yeter :23:

not: yine sabah ettim, yarın bakalım ne öküzlük hikayeleri dolacak :37:
ben de yapistirdim birine de o yarin gelir kendi alir zaten biraktigim yerde :)

ben de uyku duzeni yapmistim guya, hem buraya daldim hem de bi arkadas unutamadigi, hemen her gun takip ettigi eski sevgilisinin yeni sevgilisiyle cekilmis fotografini gormus yarm saattir onu avutmaya calisiyorum dedim ya burdakiler yetmiyo diye:)

o da akrep burcu, aylardır sinsi sinsi takip ediyodu birak diyoruz onune bak, yok hirs ypmis. fotografi gördü hala vazgeçmiyor. al o akrebi vur bu akrebe..

neyse bakalim yarin dolar buralar gelir kikirderiz yine :)

canım yalnız değilsin erkeklerin hepsi öyle benim eşimde normal bişey diyeceği zaman öyle bi söylüyo ki sanki berbat durumdayım ölüyüm ben ozaman diyorum nerdeyse ama artık alıştım sürekli aynı şeyi yaptığından :))

Ben olsam alınmazdım ama misilleme yapardım , senin de siyah noktalar burdan köye yol olur gibi :1:

makyaj yapmandan hoşlanmadığını söylemeye çalışmış ama biraz yanlış söyleme biçimi olmuş erkekler bizler kadar ince düşünemez

Valla romantizm beklediğim bir anda böle dan diye bir şey söylerse alınırım. Ne dediğinin önemi yok. Ama söylediği şeyi normal bir zamanda söylerse alınmam. Mantıklı bir şey söylemiş sonuçta.

hic unutmam universitede benden hoslanan bi arkadasimiz vardi arkadas grubumuzda, beni nerde gorse yanimizda bitiyo. bi gun kiz arkadasımla bi yerde otururken gordu bizi yanimiza geldi, cocukta da sinüzit var surekli nezle gibi dolasiyo. bu sohbet esnasinda bir hapsirdi. kafayi kaldirdi burnunda sumuk ! baya da yesil yesil kaldi orda:) cocuk da nasil karizma bi sey soylenmiyo da havasi sonmesin diye:)

kiz arkadasim sagimda biliyorum o da gordu kafami saga ceviremiyorum mosmor oldum puhaaaa diye bir patlarsam kimseler alamicak onumu:) allem ettim kiza hic bakmadan ya gec kaliyoruz biz dedim kalktik. biz koseyi bir donduk tek kelime etmeden yerlerdeyiz hatta ufak ufak kaciriyodum bi bank bulup oturmasaydim:)

yani erkeklerde beklemiceksin asalet kadinlara has bi sey sekerim:)

ıyy bi peçete uzatsaydınız ya çocuğa, ben olsam öyle yapardım, bööğğ :52:
bu arada ben eşime söylerim bir yerinde sümük neyim kalmışsa, söylemeyim de rezil mi olsun adam :17:

haa bir de bol bol dükkanları açık unutur haha :37: evdeysek onu haber vermiyorum :23::23:

Back
X