Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğun seninle işi varKızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.
ya ne varki bunda alınacak demekki seni samimi görüyorki bunu rahatlıkla diyebiliyor. yarın bi gün eşin olunca hiç para muhabbeti geçmeyecek mi aranızda sanki?
benim nişanlım bana bi hediye ceket almıştı hem de baya pahalı bişey. ama ben beğenmedim yani değmez o para o cekete. tabi beğenmedim demedim bozulmasın diye. giydim de rahat değil sanki falan dedim. ertesi gün aradı ceketi aldığım mağazada sezon indirimi yapmışlar bilsem bi kaç gün sonra alırdım dedi :)) ben de değiştirsek mi hazır dedim :)) o da gel onu verelim yerine bi sürü şey alırız dedigittik ceketi verdik yerine de indirimden faydalanarak 4 kazak 1 gömlek aldık bana
o kadar samimiyiz birbirimize kasıntılık yapıcak değiliz ya canım :)
Kızlar iyi geceler.Konu şu. Erkek arkadaşım bana iyi bir markanın çantasını almıştı hediye olarak.Ve benim istediğim birseydi.
Neyse.
Bugün bana mesaj attı laf arasında da dedi ki sana aldığım çanta indirime girmiş : (.
Bende böyle denir mi ama dedim sonra konuyu değiştirdim.
Ama çok bozuldum inanın ki.Çünkü hediyeydi o ve böyle birşey demesi hiç hoşuma gitmedi.
Sizce ben haksız mıyım.Şuan o çantayı kullanmak bile gelmiyor içimden.
Ben aldirmadim kendisi supriz yaptı bana.Hatta başta kabul etmek istemedim ısrar edince kabul ettim.Erkek arkadaşınıza pahalı hediyeler aldırmayın adama koymuş