• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi anlatamiyorum acaba ?

dropbydrop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
72
1
96
İstanbul
Biraz once kayinvalidecgm zile basti emrivaki bi sekilde cocugu asagiya getir hava alsin dedi mama yedircem sonra dedim olsun getir dedi indim verdim cocugu ciktim ve sinirden patliyorum hep esimin yuzunden nasil oolsa oglu kizar bana ben bisey dersem ona guveniyo ve inatlasmak icin yer ariyo milyon kere dedim anne zile basmayn bazrn cocuk uyuyo oluyo seslenin veya kapiya vurun ama yok yani ne zmn dusta wcde olrm kapida biterler ne zmn cocugu emzirmeye yatarrm kapidalar. Bu zmana kadr bir kere bile saygiszlgm ses yukseltmslgm yoktur ama biktim yaa tabiki gelicekler ama zirt pirtta insani bunaltiyolar. Esime soylesem anlamio ztn....

Biraz once kayinvalidecgm zile basti emrivaki bi sekilde cocugu asagiya getir hava alsin dedi mama yedircem sonra dedim olsun getir dedi indim verdim cocugu ciktim ve sinirden patliyorum hep esimin yuzunden nasil oolsa oglu kizar bana ben bisey dersem ona guveniyo ve inatlasmak icin yer ariyo milyon kere dedim anne zile basmayn bazrn cocuk uyuyo oluyo seslenin veya kapiya vurun ama yok yani ne zmn dusta wcde olrm kapida biterler ne zmn cocugu emzirmeye yatarrm kapidalar. Bu zmana kadr bir kere bile saygiszlgm ses yukseltmslgm yoktur ama biktim yaa tabiki gelicekler ama zirt pirtta insani bunaltiyolar. Esime soylesem anlamio ztn....
a
Zilin kablosunu kopar canım soran olursada çocuklar basıyordu bebeğimiz uyanıyordu dersin(kimse birşey diyemez), getir dese bilede tamam mamasını yediriyim bekle babannesii de(tatlı dille).Sesini yükseltme ama sende şakayla karışık söyle söyleyeceğini. Benim Kv'demde sürekli "halası daha iyi bakar, halasında olsa şişmanlatır,neler yedirir,ver bunu halasına götürüyüm" diye laf sokuyordu sanki ben bakamıyormuşum gibi bende "anne daha yaşı genç oda yapsın birtane ben oğlumu vermemmm" dedim güldüm gerildi gerildi "o ne demek öyle!" dedi gece erken yatmalar suratlar falan. bende eşime dedim annene bir şaka yaptım hemen alındı dedim

Kaynananız hep böylemi?
yani emir verir gibimi konuşur?
istemiyorsanız götürmeseydiniz çocuğu ne olur yani..

Son düzenleme:
Eşinin ailesiyle ne kadar uzak olursan o kadar tatlı olursun. Sende yapacak bişey yok tabi değiştiremezsin bana kalırsa:50:

Gotursun ne guzel iste sende yarim saat kafani dinlersin

Sen yok dedikçe kv'e dahada inatlaşacaktır seninle

Bak benim bekar görümcem var 33 yaşında Yeğenlerine çok düşkün Bi yeğeni 4 yaşında ona annesi gibi davranır Artık o kadar abartılı bi haldelerki çocuk annesinden değilde halasından izin alır oldu Hala bunu yiyebilirmiyim hala aşağıya oynamaya gidebilirmiyim Artık çocuk annesini istemez olmuştu

Bende bu durumdan ders aldım Çünkü benim kızımada aynısını yapmaya başlamıştı Bende sinirlendiğimi hiç belli etmedim Her gittiğimizde Al halası buraya gelince annesi sensin deyip kucağına atardım Bi misafirliğe gittiğimizde topluluk içinde halası benden daha ii bakar sağolsun derdim Yolda giderken bile kızımı ona taşıtırdım Şimdi benden uzak tut kızını diyo :) Yan anlayacağın inatlarına gitme bi yerden sonra kvde sıkılacaktır sonuçta yaşını başını almış Sürekli çocuk gürültüsü çekmek istemez

Bide bu kadar daraltma kendini kocanada yansıtma Sonuçta kadının torunu Zırt pırt kapıyı çalması hoş değil ama onlarada böyle ufak çözümler bulabilirsin Zili sökerek, kapıyı açma banyodaydım duymamışım de bazende işim var de ne var yani çekinme

Sen yok dedikçe kv'e dahada inatlaşacaktır seninle

Bak benim bekar görümcem var 33 yaşında Yeğenlerine çok düşkün Bi yeğeni 4 yaşında ona annesi gibi davranır Artık o kadar abartılı bi haldelerki çocuk annesinden değilde halasından izin alır oldu Hala bunu yiyebilirmiyim hala aşağıya oynamaya gidebilirmiyim Artık çocuk annesini istemez olmuştu

Bende bu durumdan ders aldım Çünkü benim kızımada aynısını yapmaya başlamıştı Bende sinirlendiğimi hiç belli etmedim Her gittiğimizde Al halası buraya gelince annesi sensin deyip kucağına atardım Bi misafirliğe gittiğimizde topluluk içinde halası benden daha ii bakar sağolsun derdim Yolda giderken bile kızımı ona taşıtırdım Şimdi benden uzak tut kızını diyo :) Yan anlayacağın inatlarına gitme bi yerden sonra kvde sıkılacaktır sonuçta yaşını başını almış Sürekli çocuk gürültüsü çekmek istemez

Bide bu kadar daraltma kendini kocanada yansıtma Sonuçta kadının torunu Zırt pırt kapıyı çalması hoş değil ama onlarada böyle ufak çözümler bulabilirsin Zili sökerek, kapıyı açma banyodaydım duymamışım de bazende işim var de ne var yani çekinme

ya ben hic bi zman yok demedim her zman kafasina gore aldi ztn ama benim sinirlendgm emrivaki yapmasi laftan anlamamasi sadce bu konuda degil mesela kizim dogdu eve geldik cocugun banyo suyunun icine yumurta kirdi cocugun cildi guzel olurmus anne olurbmu oyle sey dedm anlamadi bnde bn o suyla cocumu yikamam dedim.onu gectim bogulma oncelyci yastik almstm onda yatirydm kizimi neymis o yastik sogukmus kulaklari iltihap dolarmis anne diorm kombi 4 te yani cocugun beresi kafasnda ustu iyi bide battayesi var bisey olmaz yok geldi gitti soylendi bnde tamam dedim onun yaptgi yastga yatrdim yatamadi cocuk kafasi kayiodu kaldrdm yine laf soyledi ben daha nasil yaranicam anlamadm laf sokar hakaret eder gik demem

Her turlu hakarete siddete ses etmeyipte bunumu dert ettiniz allah askina
Sizin cozmeniz gereken daha oncelikli sorunlariniz yokmu

Olsun alsin diyorum sizde kafanizi dinleyin

Buyuklere laf anlatmak gercekten cok zor. Bebegimdogdugundan beri ne giydirirsem begenilmedi yok dar rahat edemez. Kalin giydirmissin derler ince giydiririm yokboyle usur yokbattaniyeye sar. Bes aylik oldu halen bisey bulurlar. Kendileride bitane corap bile alip bunu giydir demediler. Bu konuda bnde cok doluyum. Ne dersek diyelim onlar kendibildiklerini yapiyolar. Yaslilar cok inatlasiyorlar. Saygisizlik olmasin diye susuyoruzz ama farkk etmiyolar bile. Cok bunaldim bnde cokk.

aman zaten bı çocuk doguruon ortalıkta buyuyo en sınır olduğum sey
sırf bırılerının gonlu olsun sevmedıgın bıselerı gıydırmek zorunda kalıosun
sırf bırılerının gonlu olsun dıe ağzının alışkın olmadığı seylerı yedırıolar bebeklere
sırf gonullerı olsun dıye bu aksamda bızde kalsın
ayyok ben pek paylaşımcı deılım
çocuk doğurmak sorun deılde büyütmek cok streslı
ınsan kıyamıo ama bıraz relax olmak gerekıo sanırım bu konuda yoksa ınsan sınır hastası olur

ya ben hic bi zman yok demedim her zman kafasina gore aldi ztn ama benim sinirlendgm emrivaki yapmasi laftan anlamamasi sadce bu konuda degil mesela kizim dogdu eve geldik cocugun banyo suyunun icine yumurta kirdi cocugun cildi guzel olurmus anne olurbmu oyle sey dedm anlamadi bnde bn o suyla cocumu yikamam dedim.onu gectim bogulma oncelyci yastik almstm onda yatirydm kizimi neymis o yastik sogukmus kulaklari iltihap dolarmis anne diorm kombi 4 te yani cocugun beresi kafasnda ustu iyi bide battayesi var bisey olmaz yok geldi gitti soylendi bnde tamam dedim onun yaptgi yastga yatrdim yatamadi cocuk kafasi kayiodu kaldrdm yine laf soyledi ben daha nasil yaranicam anlamadm laf sokar hakaret eder gik demem

valla ara sırada olsa gıkınızı çıkarın kayınvalidenin ne haddine size hakaret etmek eşiniz laftan anlamıyorsa size laf söylerken hakaret ederken cep telefonuna kaydedin sözlerini eşinizde anlasın anasının ne mal olduğunu. valla benim kayınvalidem bana yapacak dağıtırım ortalığı Allahtan benimki hanım kadın...

Eski konularınıza baktım gerçektende dert edilecek bu olay değil eşinizin size uyguladığı şiddet :ssz:

Son düzenleme:
Back
X