Herkese merhaba, kısa tutmaya çalışacağım.
Tek yumurta ikizlerine hamileyim, ne olacağı belli olmayan bir süreç yaşıyoruz. Doğum ne zaman, sonrası ne olacak kuvöz vs durumları yani anlayacağınız keyifli bir süreç değil.
Konuma gelecek olursak,
Kayınvalidemi severim Allah için yani herhangi bir tatsızlığımız olmadı bugüne kadar.
Ama bu sürecin başından beri ‘bizi nelerin beklediğini bilmediğimizi, gerekirse hastane ve eve ilk zamanlar kimseyi kabul edemeyeceğimizi’ anlatmama rağmen ısrarla her görüşmemizde sürekli birilerinin çat kapı ya da haberli gelebileceğini söyleyip söyleyip duruyor. Ben de her seferinde bunun mümkün olamayacağını gerekirse kimseyi kabul edemeyeceğimizi söylüyorum. Anlamıyor yani evirip çevirmeden dümdüz de anlatıyorum anlamıyor işine gelmiyor.
Ben istiyorum ki kalpler kırılmasın ama şimdiden beni sıkıntı bastı o günler gelmeden.
Evet bir tek ben doğurmuyorum ama süreç o kadar karmaşık ki erken doğum olacağı net ama sonrası belirsizlik. Belki biri evde biri hastanede olacak ya da ikisi hastanede kuvözde ben insanlarla ve sorularıyla uğraşamam ki. Kuvözden çıkıp eve gelmeleri nasip olursa o düşük bağışıklıkla ben neden riske atayım ki diye diye kendimi yiyorum günler yaklaştıkça.
Okuduysanız teşekkür ederim, umarım bu tarz bir şeyde fikir verebilirsiniz. Çünkü peki diyip susmuyorum aslında ama olmuyor o süreçte kırmaktan kırılmaktan korkuyorum çünkü yapabilirim.