• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi anormalim ?

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
kızlar ben bu güne kadar hiç bara gitmedim öyle erkeklerle fazla samimi olmadım 19 yaşımdayım bu arada . arkadaşlarım her akşam bara gidip tanıştığı adamla eve gelip birlikte olan kızlar yani sevgili durumu zaten yok sadece ihtiyaçlarını karşılamak amaç . benim 2 yıllık sevgilim var ben elimi bile 4 ay sonra felan tutturdum hani yanlış anlamayın bu gerikafalılık felan değildir ben sadece herşeyi yerinde yaşamak istiyorum evleniceğim adamla yaşamak isterim herşeyimi . ama bugün arkadaşlar çok üstüme geldi bara çağırdılar gitmek istemedim aman biyere gelme zaten sen senin gibi hayatım olsa intihar ederim sıkıntıdan falan dediler bozuldum tabi biraz çünkü gezmeyen biri değilim gezerim ama bar ortamlarını muhabbetlerini sevmiyorum . sizce sorun bende mi ?

kızlar ben bu güne kadar hiç bara gitmedim öyle erkeklerle fazla samimi olmadım 19 yaşımdayım bu arada . arkadaşlarım her akşam bara gidip tanıştığı adamla eve gelip birlikte olan kızlar yani sevgili durumu zaten yok sadece ihtiyaçlarını karşılamak amaç . benim 2 yıllık sevgilim var ben elimi bile 4 ay sonra felan tutturdum hani yanlış anlamayın bu gerikafalılık felan değildir ben sadece herşeyi yerinde yaşamak istiyorum evleniceğim adamla yaşamak isterim herşeyimi . ama bugün arkadaşlar çok üstüme geldi bara çağırdılar gitmek istemedim aman biyere gelme zaten sen senin gibi hayatım olsa intihar ederim sıkıntıdan falan dediler bozuldum tabi biraz çünkü gezmeyen biri değilim gezerim ama bar ortamlarını muhabbetlerini sevmiyorum . sizce sorun bende mi ?

herkez kalabalık ortamları sevmeyebilir,sende bir sorun yok canım,

Yoo niye sorun sizde olsun ki. Herkes aynı yerlerden hoşlansaydı zaten çeşit çeşit mekanlar olmazdı.

hayır canım sorun sende değil hatta sen doğru olanı yapıyorsun merak etme. Lise ve üniv dönemlerimde ben de senin gibiydim aslında bakarsan hala öyleyim sevmediğim ortamlara kolay kolay gitmem o nedenle de arkadaşlarım hep sıkıcı ve tekdüze yaşayan bir insan olduğumu söyleyip uzaklaşırlar benden. Ama ben böyleyim hayatımdaki düzeni, sakinliği ve huzuru seviyorum kimse de umurumda değil. Emin ol o arkadaşların gün gelecek çok üzülecek ve pişmanlık duyacaklar yaptıklarından ama senin keşke diyeceğin en azından canını yakacak bir durumun olmayacak... Bu bir hayat görüşüdür, sen bu şekilde mutluysan çevrendekilerin ne dediğini hiç dinleme derim...

Kendine uygun arkadaşlar seçsen daha iyi olur.

Sorun sende değil,arkadaş seçiminde.
Bütün kızlar böyle her gece barda yaşamıyor.
Sen böyle yaşayan kızlarla arkadaş olmuşsun.

1. doğru olanı yapıyorsun arkadaşların tehlikeli uzak dur ve özenme onlara

2. bara gitmek demek hemen birini bulup bişiler yaşamak değildir gidersin adam gibi ister alkollü ister alkolsüz içer eğlenirsin evine dönersin ,

bence bunu anormal gören arkadaşların anormal

herkes bardan hoşlanmaz ben bu yaşıma kadar hiç gıtmedım defalara tatıle gıttık orda bıle öyle yerlere gıtmek aklıma bıle gelmedı çünkü hiç hoşlanmıyorum gıdene bışı dıyemem oda onun secimi daha 19 yaşındasın böyle yerler genede kımın eli kımın cebınde bellli olmayan yerler bence gıtmememn doğru olmuş

Benimde okudugum yerde her gece diskolara cikarlardi.Ben erkek arkadasim ve ablam meragimiz olmadigi icin cikmadik.Icten gelen bisey bende her gece gitmesini bilirdim ama beni cekmedi zaten alkol kesinlikle almiyorum.Normal olan sensin bana gore anormal olan onlar.Bence sen sakin bozma kendini.Ileride iyi ki uymamisim dersin.

sen normal olanı yapıyorsun zaten ama
sanırım arkadaş çevreni bir daha gözden geçirmen gerek
bana pek bi tehlikeli geldiler nedense...

Arkadaşların ayarında insanlara sinir oluyorum, herkes barda cazda mı geziyor, özentilikten başka bir şey değil

Faydasız neşriyat :47:

Herkes öyle ortamları sevmez kı bı annormallık yok bence
Mesela bende severım bar ortamını bara gıderım ama o arkadaşların gıbı değıl,
herşeyın fazlası zarardır
uyma sen elaleme boşver kım ne derse desın

hayatımda hıç bara gıtmeye ozenmedım.
gecen sene yılbaşında değişiklik olsun dıye nışanlımla luks bı bara gıttık. şarkıcıların sahne aldığı. asla bana göre ortamlar olmadığını anladım. sigara,alkol, ve gıyınmeyı bılmeyen benı bıle utandıran hemcınslerim......kı bu bar pahalı bır semtte pahalı bı yerdeyse artık otekılerın halını sen düşün
özenecek bırşey yok. en doğrusunu yapıyorsun. arkadaş secımıne dıkkat et. oyle ınsanlardan fayda gelmez ınsana

Kendine uygun arkadaşlar seçsen daha iyi olur.

Sorun sende değil,arkadaş seçiminde.
Bütün kızlar böyle her gece barda yaşamıyor.
Sen böyle yaşayan kızlarla arkadaş olmuşsun.

haklısınız ama sınıfımdaki bütün kızlar böyle zaten okul dışında pek görüşmemeye çalışıyorum ama bugün moralim bozuldu öyle bi acır gibi baktılar ki amaan neyse ya anormal olsam bile ben böyle mutluyum :)

Kesinlikle sende problem yok canım asıl problem onlar.
Bende 20 yaşındayım ve bar nedir bilmem.
Aksine gece dışarı bile çıkmam. Ailem benide ablamıda öyle yetiştirdiler.
Saat 6dan sonra tek başıma arkadaşlarımla bir yere gidemem.
Ama hiçbirşeydende yoksun bırakmazlar. Canım mı sıkıldı alırım annemi en güzel yere giderim.
Baramı istedim babama söylesem hemen götürür. Ama bana göre değil öyle ortamlar hoşlanmıyorum.
Sende kesinlikle problem yok sen kafanı hiç takma üzmede kendini. Bizim gibiler az kaldı böyle zamanda :)

Allah Allah sevmek zorundamısın canım :) niye kendini anormal hissediyosun ki .bence onlar anormal yaptıkları hiç normal bişey değil hergece bara git sonra yat kalk..

Üniversite okumayı barlarda gezip tozmak zanneden tiplerden okul hayatım boyunca ben de nefret ettim. Yaşım 30, hayatımda bir kez barın içine adım atmadım, içki içmek istediğimde evde oturup ailemle içtim, sarhoş olmak istediğimde annemin, babamın yanında sarhoş oldum. Kendinize dair prensipleriniz olsun yeter ki, mühim olan orası.

Arkadaşları iyi seçmek diye bir kavram var, benim kuzenimin 1 sevgilisi oldu, başka da olmadı. Şuan 21 yaşında ve 2-3 yıldır arkadaşlarıyla tatillere gider, amaç deniz güneş değil, ortamdır. Her gece kulüpteler, istanbula dönünce psikolojisi yaklaşık 1 ay bozuk oluyor, hatta yeni gelmesine rağmen yine tatil hayalleri kuruyor.. :)

Sürekli gezmek, eğlenmek peşinde, normalde bende giderim, gittim de ama bana aşırısı fazla gelir, öyle hayatı yaşamayı barla, kulüp arasında sıkıştırmayanlardanım.. :ssz:

Son düzenleme:

neden sorun olsun... benmde çok vardı o tip arkdasılarım kestim görüşmeyi bana ters çünkü... her erkekle aynı şeyleri yaşıcak midem yok... ayrıca bar gibi pislikkk doluu ortamlardan da nefret ederim ... bence bu şekilde devam et

sen bu arkadaşları çok mu aradın canım,
bara gitmek hadi neyse de bardaki adamlarla eve gelen kızlar nasıl senin arkadaşın oabiliyor??
bence kendine göre arkadaşlar bul tatlım, senin iyiliğin için.

Back
X