• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi anormalim ?

kızlar ben bu güne kadar hiç bara gitmedim öyle erkeklerle fazla samimi olmadım 19 yaşımdayım bu arada . arkadaşlarım her akşam bara gidip tanıştığı adamla eve gelip birlikte olan kızlar yani sevgili durumu zaten yok sadece ihtiyaçlarını karşılamak amaç . benim 2 yıllık sevgilim var ben elimi bile 4 ay sonra felan tutturdum hani yanlış anlamayın bu gerikafalılık felan değildir ben sadece herşeyi yerinde yaşamak istiyorum evleniceğim adamla yaşamak isterim herşeyimi . ama bugün arkadaşlar çok üstüme geldi bara çağırdılar gitmek istemedim aman biyere gelme zaten sen senin gibi hayatım olsa intihar ederim sıkıntıdan falan dediler bozuldum tabi biraz çünkü gezmeyen biri değilim gezerim ama bar ortamlarını muhabbetlerini sevmiyorum . sizce sorun bende mi ?

Herkes istediğini yapma, istediği gibi yaşama özgürlüğüne sahiptir, kimseye zarar vermediği sürece birilerini yaşayış biçimlerinden dolayı yargılamak yanlıştır.Her gece başka erkeklerle birlikte olanlar da kendilerinden sorumludur.Sen bara gitmeyi tercih etmeyebilirsin, her gece biriyle birlikte olmayı tercih etmeyebilirsin, başkası edebilir.
Sen onlara göre anormalsindir, onlar sana göre anormaldir.
Bana göre her iki kesim de anormal değildir, kendi tercihini yaşıyordur.
Şunu da belirtmek lazım, namus abidesi gibi kendini çerçeveleyip göstermek gereksizdir.
Namus bacak arasında değil kafa yapısındadır.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim anlamadığım hayatında bir kere bara bile gitmemiş olan bi insanın ben bar ortamlarını sevmiyorum demesi ? pardonda nerden gördünde yaşadında sevmiyosun hiç makarna yemeden hayatında ben makarna sevmiyorum demek gibi bir şey bu.tv de gördük filanda demeyin tvde gördüklerimizin hepsi gerçek olsa ohooo işimiz var.
bizim okulun çimlerindede millet sevişiyo o zaman bende diyim ki okul pislik yuvası ya millet sevişiyo artık okula gitmicem çok kötü ortam diyim.olur mu ? olmaz.bence bar ortamlarını böyle değerlendirmemek lazım.sortie,versai böyle değil yani siz taksimde ki ucube barlara takılıyosanız oralardan bahsediyosanız bilemicem ama buralarda herkes gider efendi gibi içkisini içer müziğini dinler kimsede kimseye bulaşmaz.
bir ara bara çok giderdim. yaş kemale erdi artık gitmiyorum:1:
. ama bir kere 18 19 yaş bence biraz küçük bar ortamı için
.hadi gidilldi önemli olan nasıl davranacağını bilmek. bizde giderdik. aynen müziğimizi dinler içkimizi dikkatli içer aşırıya kaçmadan içer evimizede dönerdik. bar ortamları evet,herkesin harcı değil. nerede nasıl davranacağını bilen kişilerin gidebileceği yerler.
ben zamanında laila, reinanın çok popüler olduğu dönemlerde.
nerdeyse her hafta sonu oralardaydım.buralar belki o dönemin en seviyeli barları. ama. işte bir ama var bu noktada.
tuvalete gittiğimde çok sarhoş olup,çıkaran,yerlerde sürünen.,kendinden geçmiş kızlar görüyordum.. bunlar içmeyi bilmeyen kızlar elbette..hele yaşlar küçükse her türlü tehlikeye açık.bizler daha büyüktük tabiiki.
olay yaştanda çok gittiğin arkadaşların,alkol alırken abartmaman,zaaflarına yenilmemen;ve bu ortamlarda çok dikkatli olmanla alakalı.
ben hatırlarım bir meşhur undergrand mekanda bize gelip bir satıcının o malum hapı satıyorum istermisiniz dediğini.
ben kıızımı yollarmıyım. korkarım ya. aklım kalır.

Son düzenleme:
30 ya$ina geldim, hayatimda bar in onunden bile geçmedim, alkol asla almadim .. ilk sevgilim olan e$imlede evlendim .. geri kafali oldugumu kabul etmiyorum , anormal hiç deilim :)
herkes istedigi gibi ya$ar, bu bi seçimdir kimse kimseyi suçlayamaz bar a gitti gitmedi diye
ama arkada$ seçimi de sana baglidir, daha kendine uyan ortamlardaki kizlarla arkada$lik yapsan daha iyi olur gibi sanki
bu dunyadaki herkes barlarda gezip tek gecelik ikli$kiler ya$amaya adamami$tir herhalde kendisini ..

bara gitmek gezmek miymiş
yazık üniversiteli gençlerimiz neden böyle dar pencereli
elbette gidilebilir ama bu tercih meselesidir
gitmeyeni zorlamak kırmak neden
sen neyi istiyorsan öyle yaşa
ben öyle ortamları sevmiyorum dersin konu kapanır
isteyen istediğini desin senin hakkında o onların ayıbı

30 ya$ina geldim, hayatimda bar in onunden bile geçmedim, alkol asla almadim .. ilk sevgilim olan e$imlede evlendim .. geri kafali oldugumu kabul etmiyorum , anormal hiç deilim :)
herkes istedigi gibi ya$ar, bu bi seçimdir kimse kimseyi suçlayamaz bar a gitti gitmedi diye
ama arkada$ seçimi de sana baglidir, daha kendine uyan ortamlardaki kizlarla arkada$lik yapsan daha iyi olur gibi sanki
bu dunyadaki herkes barlarda gezip tek gecelik ikli$kiler ya$amaya adamami$tir herhalde kendisini ..

Bende size katılıyorum. Bizim toplumumuzda böyle şeyler yok nerde özentilik var bizim kezbanlar oraya atlıyor. :)

kızlar ben bu güne kadar hiç bara gitmedim öyle erkeklerle fazla samimi olmadım 19 yaşımdayım bu arada . arkadaşlarım her akşam bara gidip tanıştığı adamla eve gelip birlikte olan kızlar yani sevgili durumu zaten yok sadece ihtiyaçlarını karşılamak amaç . benim 2 yıllık sevgilim var ben elimi bile 4 ay sonra felan tutturdum hani yanlış anlamayın bu gerikafalılık felan değildir ben sadece herşeyi yerinde yaşamak istiyorum evleniceğim adamla yaşamak isterim herşeyimi . ama bugün arkadaşlar çok üstüme geldi bara çağırdılar gitmek istemedim aman biyere gelme zaten sen senin gibi hayatım olsa intihar ederim sıkıntıdan falan dediler bozuldum tabi biraz çünkü gezmeyen biri değilim gezerim ama bar ortamlarını muhabbetlerini sevmiyorum . sizce sorun bende mi ?

sen çok normalsin.anormal olan onlar emin ol.bu yolun iyi senin boşver onları :34:

Onların ki kendince normal senin düşüncelerin kedince bunda bir şey yok ama onlar ile takıldıkca fişleneceksin zira bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye boşuna demiyorlar ve zaman ile seni de kendilerine benzetirler onlar ile bağını koparman senin adına iyi olur ne işin var ki sana ters ise onlar ile berabersin ?

Herkesin düşüncesi kendisine normal canım ya ... Boşver sen başkalarını.
Bar ortamlarını ben de sevmem. Ama seviyeli canlı müzik ortamlarını severim. Onlar da pek nadir.

Delilik edip de öyle arkadaşlarla gitme zaten. Bana kalırsa geceleri alkollü mekanlara güvenilir insanlarla gitmelisin. Çünkü içiyorsun, direncin zayıf, bir de yanında böyle tipler varsa aman aman... Sen arkadaşlarına baktığım kadarıyla doğrusunu yapıyorsun. Boşver.

kafana uymayan insanlarla arkadaşlık yapmana gerek yok ben böyleyım de çık onlara neymiş

içmeyi bilmiyorsan da sakın dışarda içme

Son düzenleme:

Canım Rabbim karşına temiz insanları çıkarsın inşallah..Erkek arkadaş konusuna bir şey diyemem ama birlikte olma vs. emin olun en güzeli bu eşinize özel temiz kalın inşallah..

Amin.Teşekkür ederim.
:16:
Ya bir de yanlış anlamayın ama büyük şehirde neyse bar vb yaygındır ama küçük şehirde de "aaa bara gitmiş izlenimi" hoş olmuyor.Laf yayıyorlar.Elalem ne der oluyor.
Herkesin eğlencesi kendinedir.Yok o pis bu olmaz olayı da değil. sorun arkadaş çevresi nasıl davranacağını bilmeyen insanlar.

Sen gayet normalsin canım o tip yerlerde neler olup bitiyor izliyor görüyor duyuyorsundur.Bence gitme.Her pislik kimin eli kimin cebinde yerlerde başlar.Sana bu şekilde konuşan kişiler ise samimi arkadaşın değiller bence.
Okudun duydunmu bilmem ama 19 yaşında 3 yıldır aranan Sinemin başına gelenleri bilirsin belki.Bir anlık ve yeni tanıştığı insanın kurbanı oldu.3 yıl boyunca bir uçurum kenarında üzerinde topraksız çürüdü.Toplumun ahlakı bozulmuş.Biz bozulmayanlardan olmaya gayret edelim.Sevgiler.

Herkes dilediğince yaşar hayatını tatlım, arkadaşlarının senin yaşama biçimine şekil vermek istemeleri, hatta alay konusu etmelerini son derece yanlış buldum.
Ha bu demek değildir ki; barlarda takılan kızlar kötü bir yolun yolcusu...
Eğlenmek adına benim de gittiğim olmuştur, ama hiçbir arkadaşıma bu konuda psikolojik baskı yapmamışımdır.
Sen kafanı takma, nasıl istiyorsan öyle yaşa :)
Kimsenin de sana karışmasına, alay etmesine izin verme, unutma bu hayat senin :)
Dedikodulara gül ve geç :)

Back
X