ben mi anormalim:(

ne kadar çok gidsersen okadar çok şey bekliyorlar sabahtan akşama kadar orda kalmamı bile istiyolar ben gtmeyincede niye gelmedi diye eşime soruyolar halbuki eşim bile benden az gdiyor

Anlattigina gore sen normal olani yapiyorsun ama onlar biraz alingan canim.kendi kaynanasindan oyle gormus demekki aynisini bekliyor yada kendi sahsi dusuncesi bu.kac yasinda kim bilir duzelmesi zor ama Allahtan umut kesilmez duaya devam :)

Hiç gitmemeniz tuhaf olur yine arada gidip hal hatır sormak gerek diye düşünüyorum.Görmek ayrı oturup hal hatır sormak ayrı sonuçta...

bence kötü niyetli söylenmiş şeyler değil...
biraz uğramak,çıkarken "bişey lazımmı?" diye sormak zor değil..
gerek yok bence bu konuda eşinle huzursuzluk yaşamaya...

bence günlük ugrarsan bunun ardı arkası kesilmez
sürekli daha fazlasını isterler
sen nasıl istiyorsan öyle yap
zamanla alışırlar

Eski konunada yorum yapmıştım,aslında sen de haklısın eşinle vakit geçirmek istersin ama kayınpederin kanser hastasıydı sırf o onun hatırı için bile günde yarım saatliğine kahve içmeye gidebilirsin hem onada moral olur.

Benden sana tavsiye,ne yaparsan yap ama sakın rutine çevirme.Yoksa yaptığın şey görev haline geliyor.
Mesela birkaç gün aynı saatte kahve içmeye gitsen,gitmemen göze batar,zorunlulukmuş gibi algılanır.
Veya markete çıkarken arayıp ben gidiyorum,birşey lazım mı desen,artık her gidişte aramanı beklerler.
Hem bir kez haberli çıkarsan önünü alamazsın.Bir bakmışsın onlara söylemeden biryere gidemiyorsun.

Tabii ki herhangi bir komşu muamelesi yapamazsın,uzakta oturan bir kayınvalide gibi de davranamazsın.
Araman sorman,ilgilenmen gerekir ama belli sınırlar çizmezsen kendi kendine kapana kısılırsın.

aynen katılıyorum . mesafe her şeyi halleder

Görümcen seni seviyorsa,böyle saçma fikirleri sana gelip söylemek yerine,ailesine anne baba o kızın kendi yuvası var.Kaç yaşında insan evlenmiş barklanmış.Kimseye hesap vermek zorunda değil.İşi oksa gelir varsa gelmez hem de henüz yeni evli hele bir evine evliliğine alışsın,kocasıyla da huzrsuz olmasın ona da yansıtmayın derdi.Taviz tavizi doğurur.Kimseye saygısızlık yapma.Mesafeni koru eşinle de bu yüzden tartışma.Gitmek istiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…