ben mi art niyetliyim yada çok kıskancım bir diyin bana

ya tam tersi benden çok sevdiğini düşünrüyr konuşunca gözleri doluyor vs son zamnlarda yıprandık biraz bir takım şeyler olunca da ben kurcalamaya başladım rast gele birşeylere şahit olunca tabiki bunlar aldatma değil ama gene de büyük şeylerdi gözümde
Beni aldattın mı tarzında bi konuşma değil de,ilişkiniz üzerine bi konuşma,dertlerinizi duygularınızı,sevginizi karşılık güzel ve içten dinleyebildiğiniz türden bi konuşma.

Tabi ki hoş değil faceden de bakması,bunu güzel bir dille belirt ,ya da alaycı bi tavırla çok da umurunda değilmiş gibi.Utanmasını sağla.Sana öfkelenip saçmalamasına sebep olma.
Çok çok kısacık bir süre ile kısıtlı olmakla birlikte,eşimin telefon,face vs hesaplarını kontrol etmişliğim var evliliğin ilk aylarında.Tabi ki bişeyler buldum. :D Bakmış face vs bazı yeni tanıdığı ya da eski hatunlara.
Biraz kötü konuştum.
Ama sonra fark ettim ki bu beni çok çirkinleştiriyor adamın gözünde.
Kaldı ki bu adam bana deli manyak aşık olarak,hayatını alt üst ederek çok isteyerek evlendi.Bu şekilde benden soğumasına izin veremezdim.Aldattığı da yok zaten Allah korusun.
Vazgeçtim takipten çünkü takip ettikçe mutsuzlaştığımı hissettim.
Kötü bişey yapıyorsa ya da yaparsa vicdanı bilsin.
Ben bilirsem hoş olmaz tabi :)

Tabi ki hoş değil faceden de bakması,bunu güzel bir dille belirt ,ya da alaycı bi tavırla çok da umurunda değilmiş gibi.Utanmasını sağla.Sana öfkelenip saçmalamasına sebep olma.
Çok çok kısacık bir süre ile kısıtlı olmakla birlikte,eşimin telefon,face vs hesaplarını kontrol etmişliğim var evliliğin ilk aylarında.Tabi ki bişeyler buldum. :KK70: Bakmış face vs bazı yeni tanıdığı ya da eski hatunlara.
Biraz kötü konuştum.
Ama sonra fark ettim ki bu beni çok çirkinleştiriyor adamın gözünde.
Kaldı ki bu adam bana deli manyak aşık olarak,hayatını alt üst ederek çok isteyerek evlendi.Bu şekilde benden soğumasına izin veremezdim.Aldattığı da yok zaten Allah korusun.
Vazgeçtim takipten çünkü takip ettikçe mutsuzlaştığımı hissettim.
Kötü bişey yapıyorsa ya da yaparsa vicdanı bilsin.
Ben bilirsem hoş olmaz tabi :)
işte en başından huzurluyken keşke hiç şüpheye düşmeseydim şimdi alıkoyamıyorum kendimi aklı başında adam ama merak niye ediyor ya elalemin kızını sözde aşık çocuğuna bitiyor mutlu olayım diye uğraşıyor hep yapıcı olan taraf kendi ama niye merak ediyor işte madem seviyorsun aileni ne gereğç var merak eder misin ben etmiyorum

Beni aldattın mı tarzında bi konuşma değil de,ilişkiniz üzerine bi konuşma,dertlerinizi duygularınızı,sevginizi karşılık güzel ve içten dinleyebildiğiniz türden bi konuşma.
yapıyoruz canım onu sık sık bu arada çok kavga ediyoruz da :)

siz bu kadar adım adım izlerken salak olması lazım o niyetle eklemiş olması için..
öyle bir niyeti olsa gizli kaçak yapar ..

Bende geçenlerde işle ilgili birinin telini kaydettim , face de tanıyor olabileceğim kişi diye çıktı , akıllı telefonların özelliği galiba , çünkü hiç bir ortak arkadaş vs vs yok sadece telini kaydettim ve otomatik çıktı , eşiniz de de böyle olmuş olabilir hemen günahını almayın

siz bu kadar adım adım izlerken salak olması lazım o niyetle eklemiş olması için..
öyle bir niyeti olsa gizli kaçak yapar ..
eklememiş bakmış sadece bir de akıllı ki bir konudan kavga ettik bu sefer benimle ilgili o kıskandı bende saçmalama sen varken mi şöyle şöyle olacak dedim buda özellikle yapılabilir dedi yuhhh dedim ne alakası var ... ben böyle bir açıklamaya inanıırdım ama artık inanmıyorum :KK70:

Bende geçenlerde işle ilgili birinin telini kaydettim , face de tanıyor olabileceğim kişi diye çıktı , akıllı telefonların özelliği galiba , çünkü hiç bir ortak arkadaş vs vs yok sadece telini kaydettim ve otomatik çıktı , eşiniz de de böyle olmuş olabilir hemen günahını almayın
ay gerçekten mi çok sevdim şuan :D öyledir önüne gelmiştir o zaman hiç sormıyayım hatta ben bu yeter bana :d

işte en başından huzurluyken keşke hiç şüpheye düşmeseydim şimdi alıkoyamıyorum kendimi aklı başında adam ama merak niye ediyor ya elalemin kızını sözde aşık çocuğuna bitiyor mutlu olayım diye uğraşıyor hep yapıcı olan taraf kendi ama niye merak ediyor işte madem seviyorsun aileni ne gereğç var merak eder misin ben etmiyorum
Ama bak kendin söylüyorsun,iyi bir kocan var.Tamam sinir ol ,tepkini de göster ama onu kaybedecek kadar abartılı tepki verme.
Sus otur asla demiyorum çünkü ben hep belirtiyorum kadrolu cadıyım :D Asla susmam.O an susarsam sonra mutlaka belirtirim.Ama abartırsam benden soğuyacağını biliyorum.
Çünkü gerçekten kıskançlık krizi sonrası karşımızdaki bizi daha çirkin buluyor.Bir çok kişiden duydum ve ben de aynı şeyleri hissediyorum.

eşim bir iş dolayısı ile bir bayanla telefondan görüştü watsaptanda eklemesi gerekti tabi watsapta resim var neyse tamam buraya kadar sıkıntı yok da faceden nasıl buldu nasıl baktı niye ???? hiç birş bağlantısı yok iş okul vs sadece acente tatil işi için görüşmüştü o kadar .. içimi kemiriyor duygularım sarsılıyor söylesem dert söylemesem bana dert bilemiyorum güven problemi evlilikte ciddi sıkıntı
yorumumu sildim sanırım akıllı telefon kaynaklı.

eşim bir iş dolayısı ile bir bayanla telefondan görüştü watsaptanda eklemesi gerekti tabi watsapta resim var neyse tamam buraya kadar sıkıntı yok da faceden nasıl buldu nasıl baktı niye ???? hiç birş bağlantısı yok iş okul vs sadece acente tatil işi için görüşmüştü o kadar .. içimi kemiriyor duygularım sarsılıyor söylesem dert söylemesem bana dert bilemiyorum güven problemi evlilikte ciddi sıkıntı
face öneriyor direk çıkıyor telefonunda kayıtlı kişileri öneriyor

Ama bak kendin söylüyorsun,iyi bir kocan var.Tamam sinir ol ,tepkini de göster ama onu kaybedecek kadar abartılı tepki verme.
Sus otur asla demiyorum çünkü ben hep belirtiyorum kadrolu cadıyım :KK70: Asla susmam.O an susarsam sonra mutlaka belirtirim.Ama abartırsam benden soğuyacağını biliyorum.
Çünkü gerçekten kıskançlık krizi sonrası karşımızdaki bizi daha çirkin buluyor.Bir çok kişiden duydum ve ben de aynı şeyleri hissediyorum.
Kesinlikle haklısın yok sormicam iyi ki sizle konusmusum madem akıllı telefonlar direk öneri yapıyor kayıtlı diye çok ta önemli değil konu diye sorarsam uzar gider zaten ikna olucam başta sinir oldum kendi aradı buldu sandım ama öyle değilmiş yani öyle olmayabiliyormus

hmmm kötü olmuş face filan erkekler de amma meraklı arkadaş ya
Ben merak etmem niyeyse diğer herkes aynı benim için öyle hissediyorum o yüzden de eğer merak söz konusu olunca ne gereği var neden bakarsın ki oluyorum ama akıllı telefonlar kendi oneriyormus kayıtlı diye gerçi akşam niye kayıtlı hala Dicem

Kesinlikle haklısın yok sormicam iyi ki sizle konusmusum madem akıllı telefonlar direk öneri yapıyor kayıtlı diye çok ta önemli değil konu diye sorarsam uzar gider zaten ikna olucam başta sinir oldum kendi aradı buldu sandım ama öyle değilmiş yani öyle olmayabiliyormus
Ben de arama geçmişine falan baktım sandım.Bende de bir kere telefonda konuştuğunuz kişiler bile tanıyor olabileceğiniz kişilerde çıkıyor.
Boşu boşuna kendini sinir ettin.Bitti gitti :)

Back
X