- 18 Nisan 2013
- 96
- 19
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana iftira attı bile diyebilir başkasına nişanlım üstüne giderse. Ve ben söylersem nişanlım susmaz. Gidip ağzını burnunu dağıtır. Sorun tam olarak bu.Siz elbette daha iyi bilirsiniz ama durumu öğrenince adama yapacaklarından ciddi anlamda korktuğunuz nişanlınız "Ama hayatım seni sinirlendirmemek için söylemedim." cevabını da pek anlamaz o sinirle gibi geldi.
Canım geçen sene bi öğretmen benle konuşma çabasındaydı. Nişanlı falan değildim. o zman Nişanlıma söylediğimde bile adamla çok sert tepki verdi. Şimdi bu şartlarda söylersem herşey çok çok bozulacak.Olay yeni olmus sizde sicagi sicagina anlatiyormus gibi söyleyin o halde bu size olan güvenini birkez daha tazeler. Ahlaksiz insanlarlada ugrasmamasi gerektigini böyle seylerin olabilecegini ancak sizin icin önemli olan seyin sadece o oldugunu falan söyleyin
Canım geçen sene bi öğretmen benle konuşma çabasındaydı. Nişanlı falan değildim. o zman Nişanlıma söylediğimde bile adamla çok sert tepki verdi. Şimdi bu şartlarda söylersem herşey çok çok bozulacak.
Simdilik bir şey söyleme bence..sadece muhatap olma adam daha ileriye giderse ararsın konuyu..benim de telefon sapı güm vardı oyle bir oldu iki oldu...benim de taniyordu sapıgim ama ben tanimiyorum..Evli çocuklu olmama aldirmiyordu. .en son nobette aradı beni...bende de o numara bir kız arkadaşım olarak kayıtlı idi..en son eşime söyledim numarayı verdim daha aramadı benikızlar biraz uzun ve olayın şokuyla yazıyorum. yanlışım olabilir. ben öğretmenim ve 1ay sonra düğünüm var. bizim okulda başka bi öğretmen evli 3çocuk babası bi adam sorunum. çocuklara peygamber efendimizin hayat ile ilgili yarışma yaptırılıyo bu adam ilgileniyo ve her öğretmenden soru çıkarılması istendi. tabi kitabı almamız gerekiyodu. kitap 10tlymiş. bana bişe demedi. bi arkadaş verirken öğrendim paralı olduğunu vermek istedim. size hediyem olsun dedi. bende tamam dedim. çünkü adam namazında niyazında Allah rızası için yapıyodur dedim. bu şahıs başka bi okula müdür yardımcısı olarak gitcek diye dün öğrenciler bunun için ağlıyodu. bu hocada beni çağırdı. çocuklarla konuşmam için. neyse sınıfı susturdum ben dersim bitti eve geldim. aklıma da geldi niye beni çağrıyo diye rehber öğretmen dururken sonrada kendime kızdım niye art niyetli düşünüyorum diye. olay burdan başlıyo. az önce aradı beni söyledikleri aynen şöyle: hocam rahatsız ettim sizi dün dersten sonra göremedim sizi dersten çağırdım hakkınızı helal edin dedi. bende dedim önemli değil hocam dedim. o arada gitceğinden faalan bahsetti. size söylediklerim aramızda kalsın dedi. yüz yüze konuşmak isterdim ama okul ortamını biliyosunuz dedi. bende sandım idareyle ilgili konuşcak diye. tabi hocam aramızda dedim. o arada lafı uzattı. yanımda kim olduğunu sordu. bende dedim kimse yok. beni nasıl tanıyosunuz dedi. bende kişilik olarak tanımıyorum ama işinizi seven bi öğretmen olarak gördüm dedim. sonra ben sizi şefkat duygusuyla sevdim falan dedi. en son olarakta ben sizden etkilendim sizde benden etkilendiniz mi dedi. hiç bişe diyemedim sadece sizi iş arkadaşım olarak gördüm başka bişe düşünmedim. nişanlı 1ay sonra düğünü olacak biri olarakta farklı düşünemezdim dedim. keşke fazlasını söyleseymişim içimde kaldı . sorun şu ki bu adam nişanlımın okuluna gidiyo müdür yardımcısı olarak. söylesem kesin adamı öldürür. söylemesem içim rahat değil her gün o pisliğin yüzüne bakacak. ne yapacağımı şaşırdım kaldım. gitmese ben yüz yüze gelecem adamla. üstelik oğlunun dersine de giriyorum off ya napacam ben?
Simdilik bir şey söyleme bence..sadece muhatap olma adam daha ileriye giderse ararsın konuyu..benim de telefon sapı güm vardı oyle bir oldu iki oldu...benim de taniyordu sapıgim ama ben tanimiyorum..Evli çocuklu olmama aldirmiyordu. .en son nobette aradı beni...bende de o numara bir kız arkadaşım olarak kayıtlı idi..en son eşime söyledim numarayı verdim daha aramadı beni
Aslında 2taraflı düşünüyorum ve 2 ucu b.klu değnek. O yüzden şimdi söylemicem ama bi daha en ufak bi şey gördüğümde anında anlatcam ne var ne yoksaAslında sen bilirsin de şimdi nisanlinin okuluna geçecek. .kendini yemeğe davet ettirebilir yada sizi davet edebilir...eşin de habersiz kabul eder...adam da bundan yüz bulabilir ileri gider konuş olmazsa nisanlinla şimdilik bu adamdan rahatsız olduğunu söyle...nisanlin sana sen kuyruk sallamazsan o da bu kadar yüz bulmaszdi derse senin canın sıkılır
Valla bacim ben söylemezdim eşime kendim idare ederdim. ..eşimi tanıyorum oda benı tanır.zor duruma düşmeden sonra eşimi rahatsız etmemAslında 2taraflı düşünüyorum ve 2 ucu b.klu değnek. O yüzden şimdi söylemicem ama bi daha en ufak bi şey gördüğümde anında anlatcam ne var ne yoksa
Bende nişanlımı tanıyorum. O yüzden duysa da niye söylemediğimi anlayacaktır.Valla bacim ben söylemezdim eşime kendim idare ederdim. ..eşimi tanıyorum oda benı tanır.zor duruma düşmeden sonra eşimi rahatsız etmem
Önemli olan o zaten evleneceğin insanı tanıman tepkilerini olcmene yarar en iyisini sen bilirsinBende nişanlımı tanıyorum. O yüzden duysa da niye söylemediğimi anlayacaktır.
Pazartesini bekliyorum giderse oraya sürekli kötülerim.Direk söyleme, sanki başka bir öğretmen arkadaşına bunları söylemiş gibi dile getir. Nişanlın şimdiden araya mesafesini koysun. İleride büyük sıkıntılar yaşarsınız.
Teşekkür ederimÖnemli olan o zaten evleneceğin insanı tanıman tepkilerini olcmene yarar en iyisini sen bilirsin
ben ne olduğunu anlayamadım zaten. pişmanım ağzıma geleni saymadığım için. hemen okulda yakın bi ablayı aradımm güvendiğim. ona sordum doğru mu anlamışım diye. yoksa ağzıma geleni sayardım.
bilmez olur mu biliyo düğünü de soru hatta ne zaman diye. yüzsüz adam.
zaten aynı okula gitmese demem ama o okula giders ve nişanlım onun yüzüne bakacak sorun o[/QUnişanlığında ögretmen mi o okulda
aa kesin söyle yüz yüze bakıcaklar ayıp olur söylemezsen bilmesi gerek ya arkadas olurlarsa napcan
35 40 arası. Ya şimdi söylersem nişanlım durmaz gidip kavga döğüş çıkarır. E o zaman da derse ki iftira atıyo diye. Çevreye ispatlıcak bi kanıtım yoko adamın yaşı kaç peki