• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mı artnıyetlıyım??

Usluba ragmen cevap vereyım;
Yanlıs anlamıssınız. Koye gıdıcez dıye oyle dedık yorulmasın dıye demıs ama akşam gittiler köye. Cok manalı gelmedi yanı
Babaları vefat ediyor ama o aciyı yaşayacaklarına gelinlerinin yorgunluğunu mu düşunmüşler...hiç normal değil..

Saçmalığa bak!
Normal değil tabiiki.
Siz "neden gelmeyeyim" demeliydiniz açıp telefonu.
Ya da yine de gitmeliydiniz.

Ve bunun hesabını sorun.
Canımızsın kızımızsın diye size gaz veriyorlar gibi.

Kusura bakmayın ama cidden çoooooook iyi niyetlisiniz,fazlası zarar.

Babanıza bile söyleyememişsiniz,onları korumak adına..nedenki?neden onları bu kadar önemsiyorsunuz?
Eşiniz ne güzel savunmuş sizi,çıkışmış onlara.
Ama siz onda bile eşinizi eleştirmişsiniz.
Cidden ilginç.
İnsan bu kadar mı toz kondurmaz kayın ailesine.
Basbaya artniyetlilerken...

gidecektin , kocan niye sensiz gitmiş?
aranıza girmişler resmen ya... annesineymiş ki sizin gelip gelmemenizden...

benim kv kp de canım cicim kızım derler ama yapmadıklarınıda bırakmazlar :KK53:

resmen dedikoduya zemin hazırlamı,ş millet gelin gelmemiş dicek simdi

Çok pardon da bu kadar saflıkla işiniz çok zor. İnsan hiç sormaz mı neden öyle dedi diye?

Ya da babanıza bile "gelme dediler" diyemeyecek kadar sizi tutan ne? Herkes yaptığından mesuldür.

Kv nin ne zoru var sizinle de cenaze telaşında hemen sizin gelmemenizi düşünüp de aramış anlamadım? Hala kötü niyetli değildir diyecek kadar iyi niyetli olmak benim asla yapamayacağım bir şey..
Bolesı bı gunde ılk akla benım gelıp gelmememın gelmesı cok manasız geldı bana. Zaten ıkılemde kaldıgımda bu

benim kv kp de canım cicim kızım derler ama yapmadıklarınıda bırakmazlar :KK53:

resmen dedikoduya zemin hazırlamı,ş millet gelin gelmemiş dicek simdi
Valla derlersede haklılar oyle degılmı? Ben bıle ayıplardım dogrusu. Madem bu kadar bırbırınıze baglısınız hanı denmezmı.. ama mılletten cok aılemın yaptıgı dokundu

gidecektin , kocan niye sensiz gitmiş?
aranıza girmişler resmen ya... annesineymiş ki sizin gelip gelmemenizden...
Sabah aradıklarında haberı alınca esımde sok oldu haklı olarak aklımıza hıc gelmedı. Insan aılesının soledıklerınde artnıyet aramıyor kı. Sonradan kafamıza yatmadı. Dank ettı anlayacagınız

Valla derlersede haklılar oyle degılmı? Ben bıle ayıplardım dogrusu. Madem bu kadar bırbırınıze baglısınız hanı denmezmı.. ama mılletten cok aılemın yaptıgı dokundu
keşke sende ailenle gitseydin yada dinlemeyip eşinle beraber gitseydin bazen büyükleri dinlememek gerekiyo

Bolesı bı gunde ılk akla benım gelıp gelmememın gelmesı cok manasız geldı bana. Zaten ıkılemde kaldıgımda bu

Bence bunu hasıraltı etmeyin. Yedisi de geçmiş uygun zamanda sorun.
Gerçi aşırı iyi niyet gösteriyorsunuz hemen tatmin olursunuz gibi geliyor..

Haklısınız aılemdır dedım hemen gıdecekler dıye dusundum gaflete dustum. Ama nıye gelmesın desındıkı dıye dusunmuştum. Benımde hatam var evet
kendi kaynanamdan yediğim kazıkları düşünerek fazla güvenmeyin derim :D size mantıklı gelen neyse onu yapın

Bence bunu hasıraltı etmeyin. Yedisi de geçmiş uygun zamanda sorun.
Gerçi aşırı iyi niyet gösteriyorsunuz hemen tatmin olursunuz gibi geliyor..
Ne yapayım canım anne baba dedıgım insanlar .. bendenonlar gibi olursam bu hayat hıc cekılmez cok yoruyor yeterınce ınsanlar..
kaybetmek istemıyorum ama asla uZerını kapatmam konusacagım. Sert bır ıfadem olacagı ıcın cekınıyorum :(

herkese merhaba..
buara yasadıgım ve benı uzen bır konu var ancak konduramıyorum. Yıne kendımde arıyorum sorunu. Yanlıs mı anladım acaba dıye..
Esımın dedesi vefat ettı. Sabah kv esımı aradıgında aden gelmesın demiş. Ben cok uzulmus bır halde hemen giyinip annem ve babama destek olmak için gidecektım elbette. Esım annem gelmesın dedı dıyınce ne yapacagımı dusunecegımı bılemedım. Dedim kalabalıkta yprulup uzulmeyım dıye demişlerdir.
Daha sonra aılenın dıger gelınlerıde gıdınce esım anne ve babasına cok agır konusmus. Ne gerek var nıye gelmesın dıyorsunuz madem oyle bunların ne işi var gibi. Bırdaha size gelmeyız bıle demis. Bana gore asla aılesı ıle boyle konusmamalı , zira kv ve kp cok cok deger verır severler.
Ama elbettekı bu tutumları cok yanlıs oldu. Babam gitti o bıle bana kızdı nasıl gelmezsın dıye. Dıyemedım gelme dedılr dıye:KK43:
Kırıldım cok.. madem kızlarıyım ölümde yanlarında olamayacaksam ne zaman olacaktım. Dedenın rahatsızlıgında hep yanlarında oldum son görevımı dahı yapamadım bu duruma uzuldum. Hadı kp düşünemedi kv nasıl dedi boyle birseyı. Bı yanım cok kırgın cunku herkes ordayken barı kzıım sende gel gitmeden gorelim yada sende bulun dıyebılırdı. Bı yanımda kotu nıyetlı degıllerdır uzerınde durma dıyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Bız bır aıle isek bu durum normalmı.. iyi geceler
Ne gerekceyle gelmemeni istemisler ki? Esin kizinca soylememisler mi?

Saçmalığa bak!
Normal değil tabiiki.
Siz "neden gelmeyeyim" demeliydiniz açıp telefonu.
Ya da yine de gitmeliydiniz.

Ve bunun hesabını sorun.
Canımızsın kızımızsın diye size gaz veriyorlar gibi.

Kusura bakmayın ama cidden çoooooook iyi niyetlisiniz,fazlası zarar.

Babanıza bile söyleyememişsiniz,onları korumak adına..nedenki?neden onları bu kadar önemsiyorsunuz?
Eşiniz ne güzel savunmuş sizi,çıkışmış onlara.
Ama siz onda bile eşinizi eleştirmişsiniz.
Cidden ilginç.
İnsan bu kadar mı toz kondurmaz kayın ailesine.
Basbaya artniyetlilerken...
Ben esımın benım için bu denlı ilerı gıtmesını dogru bukamadım.
Ben kendımı ıfade edebılirim zira bu sebeplerden ilerıde beni suclayabılır.
Ben bu tup konularda kesıp atmak yerıne bıraz zaman verırım kendıme.. haklı ıken haksız olmak var. Haksızlıklık etmekte ıstemıyorum. Ama zaman gectıkce sızlerlede konuştukca anlıyorumki yapılan dogru degılve konulmalıyım. Geldıklerınde bunu yuz yuze halledecegım

Köye gıdecegız dıye denmiş ancak işler cok uzayınca gıdışlerı akşamı buldu . Konu komşu herkes gıtmış bırben fazla geldım. Gıdıkcek te olsa aılemebır hoşçakal dıyemedım. Dogru olan bu mu anlmıyorum
Esin ne dedi, senin yaninda durdu mu? Gelmesin denince sasirmadi mi mesela?

Esin ne dedi, senin yaninda durdu mu? Gelmesin denince sasirmadi mi mesela?
Anlattıgım gibi.. sabah acı haberle sok olduk ve cok uzulduk. Esımde kuzenlerının esını vs gounce aılesıne cok agır konusmus. Boyle gunde dusundugunuze bakın ne gerek var artık aden sizin evınıze gırermı gibi gibi konusmuş. Onlarda yok zahmet etmesın dıye kımseyı cagırmadık dıye köye gıdecegız dıye acıklamışlar. Mesafemız 15 dk aracım var. Zahmet nıye olsun. Bassaglıgı dıler gıderdım ne yapacaktımkı. Anlayacagınız bu işten hıcbırsey anlamadım kızsammı kuzmasammı ortada bır sorun varmı yokmu .. boylegunde ilk dusunulen sey ben mı olmalıydım

Back
X