• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi aşırı kıskancım?

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
merhaba kızlar hepinize.
6 aylık evliyim .evliliğimin başından beri eşimle sürekli tartıştığımız tek bi konu var. iş yerindeki kız arkadaşları.
bu kızlar eşim işten geliyor mesela yoldayken arıyolar,eve gelince saat farketmeksizin arıyorlar .işle ilgili bişey soruyolar ama ben de gün boyu zaten iştesin artık bi rahat bıraksınlar diyorum.benim anlayışıma göre bekar bi kız evli bi adamı çok mecbur olmadıkça gece 11 de aramamamalı kardeşim.olay bunla da bitmiyor.geçen bayram öncesi memlekete giderken eşimin telefonu çaldı, eşim hiç yapmaz hoparlöre aldı öyle konuşuyor.kız demez mi giderken bana niye uğramadınız diye.sitem ediyo bildiğin.yahu benim eşim sana giderken ne diye uğrasın .ve üstüne üstlük eşim de gayet normalmiş gibi konuştu ya işte acele çıktım falan.
yol boyunca konuşmadım bana tek kelime açıklama yapmadı.o gün eşimin kız iş arkadaşlarıyla arasındaki mesafeyi koruyamadığı düşüncesi aklımdan gitmiyor.geçen yine kız aradı bi iş başarmış .eşim dedi helal olsun.kız gülüyo hoşuna gidiyo.e haliyle sinirleniyorum.eşimde kötü niyetim yok benim olayım bu kusura bakma personellerime motivasyon vermek zorundayım diyo.yıllardır çalışıyorum bitane amirim böyle motive etmedi beni sağolsun.kafam çok karışık sinirliyim eşimle adam gibi konuşulmuyor ama bi öfke patlaması da yaşayabilirim gibime geliyor şu sıralar.ki kendisi de buluttan nem kapan biri.rehberimde bi erkek olmasına bile tahammül edemez.aynı tavrı ondan bekleyince benim olayım bu oluyo.kız niye helal olsun diyosun diyorum e çünkü mutlu, bi iş başarmış diyo.e benim üzülmem ne olacak ...

merhaba kızlar hepinize.
6 aylık evliyim .evliliğimin başından beri eşimle sürekli tartıştığımız tek bi konu var. iş yerindeki kız arkadaşları.
bu kızlar eşim işten geliyor mesela yoldayken arıyolar,eve gelince saat farketmeksizin arıyorlar .işle ilgili bişey soruyolar ama ben de gün boyu zaten iştesin artık bi rahat bıraksınlar diyorum.benim anlayışıma göre bekar bi kız evli bi adamı çok mecbur olmadıkça gece 11 de aramamamalı kardeşim.olay bunla da bitmiyor.geçen bayram öncesi memlekete giderken eşimin telefonu çaldı, eşim hiç yapmaz hoparlöre aldı öyle konuşuyor.kız demez mi giderken bana niye uğramadınız diye.sitem ediyo bildiğin.yahu benim eşim sana giderken ne diye uğrasın .ve üstüne üstlük eşim de gayet normalmiş gibi konuştu ya işte acele çıktım falan.
yol boyunca konuşmadım bana tek kelime açıklama yapmadı.o gün eşimin kız iş arkadaşlarıyla arasındaki mesafeyi koruyamadığı düşüncesi aklımdan gitmiyor.geçen yine kız aradı bi iş başarmış .eşim dedi helal olsun.kız gülüyo hoşuna gidiyo.e haliyle sinirleniyorum.eşimde kötü niyetim yok benim olayım bu kusura bakma personellerime motivasyon vermek zorundayım diyo.yıllardır çalışıyorum bitane amirim böyle motive etmedi beni sağolsun.kafam çok karışık sinirliyim eşimle adam gibi konuşulmuyor ama bi öfke patlaması da yaşayabilirim gibime geliyor şu sıralar.ki kendisi de buluttan nem kapan biri.rehberimde bi erkek olmasına bile tahammül edemez.aynı tavrı ondan bekleyince benim olayım bu oluyo.kız niye helal olsun diyosun diyorum e çünkü mutlu, bi iş başarmış diyo.e benim üzülmem ne olacak ...

ne iş yapıyorlar acil bişey mi varda arıyor mesela gece 11 de...
motivasyon vermek zorundayım demesi de çok saçma, iş yerinde versin motivasyonu
ama eşin kötü niyetli değil bence öyle olmasa hoparlöre almaz
çalışanlar biraz densiz galiba ve eşin her çalan telefonu açarak, iş dışı motivasyon vererek onlara cesaret vermeye devam ediyor
yani dediğin gibi insan eşim rahatsız oluyor der mesafe koyar en azından
gerçi ne işi bilmiyorum, hayati bi iş değil sanırım doktorluk gibi

Kendisi rahat olup sizi sıkıyorsa kisi kendinden bilir işi diyorum.
Gecenin 11 inde eşimi bekar kadin değil hic kimse aramaz işyerinden. Anca cok acil durumlar oluyor sirket icin cok ciddi sıkıntılı bir durum vardir ve esimin cozebilecegi birseydir o zaman ararlar. Oyle bir durumda surekli olmuyor. Bos muhabbet icin, sunu yaptim bunu yaptim anlatmak icin kimse aramaz.
Esim is yerinden erkeklerle bile "bana niye ugramadiniz?" Muhabbeti dönecek kadar samimi degildir. Boyle birseye de hic gerek yok.
Eşinizin kadinlarla olan muhabbeti, iş konusmalarini aşmış durumda.

Bu arada eşimi gece bekar kızlar da evli kadınlar da arar işin niteliği gereği gece yarısı aramasalar da olur ama ararlar

Ama eşim beni arayana da benim aradığıma da karışmaz

İkimiz de biliriz ki sınırımızı bilir ona göre davranırız

ne iş yapıyorlar acil bişey mi varda arıyor mesela gece 11 de...
motivasyon vermek zorundayım demesi de çok saçma, iş yerinde versin motivasyonu
ama eşin kötü niyetli değil bence öyle olmasa hoparlöre almaz
çalışanlar biraz densiz galiba ve eşin her çalan telefonu açarak, iş dışı motivasyon vererek onlara cesaret vermeye devam ediyor
yani dediğin gibi insan eşim rahatsız oluyor der mesafe koyar en azından
gerçi ne işi bilmiyorum, hayati bi iş değil sanırım doktorluk gibi
Var böyle tipler bizde bir enişte var aynen böyle herkese mavi boncuk dağıtıyor gibi de bir muhabbet

Ama o hiç öyle düşünmüyor ki 40 tan sonra evlendi
eşime de sorsan hiç yanlış bişey yapmıyorum ben kötü bii durum yok bunda diyo.yemişim niyetini benim moralim bozuluyor işte da az dikkat et dimi.yok o benim olayım bu diyo kabul ettirmeye çalışıyo

eşime de sorsan hiç yanlış bişey yapmıyorum ben kötü bii durum yok bunda diyo.yemişim niyetini benim moralim bozuluyor işte da az dikkat et dimi.yok o benim olayım bu diyo kabul ettirmeye çalışıyo

ya bi de kız olmuş erkek olmuş fark etmez ki, mesai bitimi diye bişey var, erkekte olsa arayamaz yani saat 11 de, insanlar uyuyordur dinleniyordur diye o saatte kardeşini bile aramaz ki iş arkadaşını arasın
aranmayı gerektirecek işler yok mu var ama anlattıklarından o işlerdenmiş gibi gelmedi bu motivasyon olayı yüzünden

ya bi de kız olmuş erkek olmuş fark etmez ki, mesai bitimi diye bişey var, erkekte olsa arayamaz yani saat 11 de, insanlar uyuyordur dinleniyordur diye o saatte kardeşini bile aramaz ki iş arkadaşını arasın
aranmayı gerektirecek işler yok mu var ama anlattıklarından o işlerdenmiş gibi gelmedi bu motivasyon olayı yüzünden
canım yok .kız laf salatası olsun diye fotoğraf atıyo olmuş mu diye sormak için.ben evli bi adama bu kadar kolay atamam mesaj.

canım yok .kız laf salatası olsun diye fotoğraf atıyo olmuş mu diye sormak için.ben evli bi adama bu kadar kolay atamam mesaj.

peki eşin neden bu laubali tavırlara dur demiyor, mesajlara cevap veriyor, her telefonu açıyor falan... yani çok mantıksız... sana işyerinden bi adam foto atsın olmuş mu desin bakalım, normal mi yani, yani hiç mi empati yapmaz bi insan
ayrıca tüm bunlar evde huzur kaçırmaya değer mi
yani eşin ne yapmaya çalışıyor anlamadım

Sizin rehberinizde erkek ismi görmeye tahammülü yok ama kendisine gelince "benim elemanım bla bla"
Eşinizin zihniyeti çok acayip gerçekten...
valla küfredesim geliyo bazen. haklısın aynen öyle biliyomusun.bi erkek arkadaşm düğünde selam verdi sürekli kankan napıyo falan sinir ediyo.ama kendisinde durum bu.ki bi açıklama bile yapmadı bana uğramadın diyen kızla ilgili

Back
X